• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia.Köszönöm szépen a beszit..Nagyon örülök ez már a negyedik..Én is nagyon kellemesen éreztem magamat..Ne haragudj hogy nem nagyon tudom felvenni a telefont.De igyekszem..Majd legközelebb nem dumcsizunk olyan sokat.És akkor több időnk lessz egymásra...Puszi..És még egyszer köszönöm szépen...

  • Egyeztetés:

    Próbáltam az oldalon egy nappal korábban felvenni vele a kapcsolatot, sajna elég elfoglalt volt mint kiderült személyesen már, ezért nem kaptam választ, de szokott leveleket váltani. Aznap SMSt írtam neki pár órával korábban az igényelt időponttal kapcs. Amire válaszolt. Sajnos telefonon nem tudtunk beszélni akkor mert dolgoztam, ez majdnem sikeresen meg is hiúsította a randit. Majd mikor hívtam akkor lefixáltuk és elnézést is kértem, hogy most én nem voltam túl kommunikatív. :)
  • Megközelítés:

    Taxival mentem, amit jól tettem, mert parkolóhely nem nagyon volt. Picit paráztam még azon, hogy elkések, de nemhogy elkéstem, hanem 10 perccel elöbb értem oda. Budapesti közlekedés totál kiszámíthatatlan. :)
    Amúgy egy forgalmas csomópont közelében található a tetthely. BKKval is jól megközelíthető sztem. 1 villamos, 3as metró, buszok, jardautó, és mentő is gyakran mozog erre :))
  • Helyszín:

    Aranyos kis lakás, belűlről szépen rendben tartva, felújítva. Maga a ház nem új, de bent tényleg minden patent. Hőmérsékletről a konvektor gondoskodik, kellemes volt. Fürdő is nagyon szép, igényes, zuhanykabin van, ami még nagydarab srácoknak is kényelmes. 1-2 tusfürdő és szájvíz volt, törcsi ok.
  • Lány külseje:

    Amandát véletlenül vettem észre, mivel a részeletes szűrőben maximalizálom általávan az életkort, és ő e felett volt, de ez tanulságos is volt számomra, hogy lehet nem kellene így keressek :)
    Szóval éppen az ő korosztályára kerestem most rá és rájöttem innen is érdemes néha nézegetni hölgyeket.
    Képei és a beszik után döntöttem úgy hogy meglátogatom. Valóságban is ilyen szép mint a képeken. Ezt a korosztályt junior MILFnek szoktam hívni, ami rá igaz is...
    Nagyon finom bőre van, és kedves arca. Ráadásul jókat lehet vele dumcsizni. Nem is túl cserfes, érett gondolkozású hölgyemény :) Tetszett!
  • Action:

    Megérkezésem után kijött a kapuba és együtt mentünk be. Itt puszis bemutatkozás.
    Majd a lakást dícsértem milyen kis helyes.
    Kabátomat előszobában helyeztem el, a többit egy székecskére tudtam pakolni. Ki is tettem az ajit az asztalra jól láthatóan, erről nem sokat beszéltünk, kivéve hogy rákérdeztem a csókra, ami extra kiírva de szimpátia függő inkább mivel nem szálakhoz volt kötve, tehát ebben én alapot kaptam.
    Majd kezdődöt a dumcsi :) közben én levetkőztem, és mentem zuhanyozni.
    Ugye utcai ruhában fogadott, de mikor visszatértem már csak felső, melltartó és bugyi volt rajta. Folytattuk a beszélgetést, nem akartam nekirontani, talán kicsit túlzásba is vittük a beszélgetést. De csak elkezdük egymás felfedezését csókkal, nagyon finoman csókol, kicsit sajnáltam, hogy ezt viszont nem vittük túlzásba.
    Majd ő kezdett és levette a még rajta lévő fehérneműt és simogatással kezdett franciázni. Kicsit nehezen tértem magamhoz, erre ő.kedvesen ajánlott egy masszázst, de mondtam, jó az irány, csak folytassa, lett is eredmény. Mindennel foglalkozik, tehát golyszlikal is, ez kifejezetten jó volt, egy idő után átfordultunk 69be, szinte egyszerre akartuk ezt javasolni :) láthatóan, érezhetően sikerült lázba hozni őt is, ez általában mégjobban húz engem is. Izgalomra a csiklója is megnő, ezt ritkán tapasztalom, kifejezetten érdekes volt, bár sajnos nem tettem a dolgom addig hogy elmenjen. Többszőr érzékeltettem, hogy hagyja félbe a franciát közben, egyrészt hogy ő.is.jobban élvezze másrészt kb 4x már közel jártam a lövéshez, ekkor hagyott is kicsit mindig, de már ötödjére megadtam magam és ajkai közt kett végem.
    Várt még picit, igazából kifolyatta a dolgokat, mert utána volt mit letörölni szilvikével. Kiment a fürdőbe, majd utána gondoltam én is kimegyek egy gyors akváz mosásra.
    Visszatérve kedvesen megmasszírozott és újra találtunk sok témát amivel eldumáltukbaz időt, vége elött nekem még járt az agyam azon, hoygy egy szexes kört még abszolválhatnánk, de kb 10 perc marad volna rá, és tudom, hogy siet utána valahova, ezért nem erőltettem. Végén lemostam még magammról az olajat, felöltöztem és elköszöntünk.
  • Elszámolás:

    Letettem amit kellett, csókra kérdeztem rá. Korrekt. Mivel tapasztalt már sajnálatosan átverést, jogosan lehet ebben bizalmatlan, ezt nézzétek el neki ha mentek.
  • Összkép:

    Jó kis barátnős, első ismerkedős dumcsipartival megtűzdelt de ugye nem teljes randi volt. Az S hiányzott kissé, de ez nem feltétlenül az ő hibája, én sem kezdeményeztem időben.
    Amanda kedves, csinos kis szerény hölgy, ahogy megismertem, következőre még ennél is jobb lehet ezt el tudom képzelni. A beszi eredetileg most jó!
    Köszi a randit Amanda, sok normális vendéget kívánok, puszi :)
Happy Massage