• Giulia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Kedvesem!

    Először is szeretném megköszönni, hogy olyan nagy távolságot megtéve, az időjárási viszonyok ellenére ígéretedhez híven meglátogattál.
    Valóban hosszú éjjeleken át beszélgettünk ezt megelőzően, bár a hangodat mindeközben nem hallottam, reméltem, hogy egyszer a személyes találkozóra is sor kerül.Bevallom kissé szkeptikus voltam, aminek oka eddigi chat tapasztalataim, illetve a beszédhang hiánya.Ez utóbbi nekem nagyon fontos.:-))))
    No, és eljött az alkalom....
    Mondtam: nem izgulok....nagyon nem szoktam:-))), de most mégis, talán a hosszú előjátéknak, és belső érzéseimnek köszönhetően valami kellemes izgalommal-várakozással teli zizzenet indult meg bennem.
    Utam közben még gyorsan beugrottam teát, és némi nasit vásárolni, hogy megkínálhassalak.
    Az elkövetkező 2 órát nem részletezném, hisz megtetted helyettem.:-)
    Nagyon kedves, udvarias, komoly férfit ismerhettem meg személyedben, aki nagy tisztelettel viseltetik a nők iránt. Megérzéseimben nem csalódtam.

    Örülök, hogy némi adománnyal másokon is segíthettem, ez így az ünnepek előtt hagyománnyá vált részemről, és külön szerencse, hogy most erre így adódott alkalom.

    Végső ölelésem nagyon szívből szólt.:-)))
    Puszillak,
    G.

  • Egyeztetés:

    Giuliával első ízben pár hónappal ezelőtt a chatszobában írtunk egymásnak néhány sort, akkor megtekintettem fotóit és elolvastam három-négy beszámolót Róla. Már akkor felmerült bennem, jó lenne egyszer elmenni Hozzá. Az utóbbi hetekben többször is csevegtünk, s egyre világosabb volt, hogy nemcsak gyönyörű, hanem kedves, intelligens, szimpatikus hölgy, így megígértem, hogy meglátogatom. Hétvégén volt szabadidőm, megkérdeztem hát a chaten, elmehetek-e? Giulia maximálisan alkalmazkodott az általam kért időponthoz, vettem hát a telefont, mire megnyerő, vidám hangon tájékoztatott a részletekről.
  • Megközelítés:

    Autóval járok, s mivel már nyáron voltam a Marina parton, így gps segítségével könnyen odataláltam. Éppen a ház előtt sikerült parkolni – ingyenesen.
    A hely tömegközlekedési eszközökkel és némi sétával is könnyen megközelíthető, sőt romantikus lelkek hajóval is mehetnek.
  • Helyszín:

    A helyszín új építésű, elegáns házban van, illik Giuliához. Miután megkaptam a kapukódot, még némi instrukcióra volt szükségem, hogy megtaláljam a lakást. Belépve köszöntünk és bemutatkoztunk. Levettem cipőmet és kabátomat. Bár fogas is volt, vállfát is kaptam figyelmes vendéglátómtól. Mivel más vendég nem volt, választhattunk a szobák közül és a franciaágyas helyiséget vettük igénybe. Noha nem azon a legpraktikusabb a masszírozás, más oldalról kellemes, kiváló helyszín. Ruháimat levetettem, majd illatos, tiszta törülközőt kaptam és irány a fürdőszoba. Ott fürdőkád található megannyi tusfürdővel. Minden tiszta, rendezett, kellemes - jó itt lenni. De nem azért jó, mert minden barátságos, hanem mert itt van Ő, itt van Giulia!
  • Lány külseje:

    Giulia káprázatosan szép, magas, sportos hölgy. Pazar látvány! Vörös haja vállát simogatta, arca, tekintete gyönyörű, mosolygós. Nem lehet betelni Vele! Sokat törődik testével, bizony sok ifjú hölgy irigykedhetne Rá.
    Fekete, áttetsző felsőt viselt, ami alatt kirajzolódott fekete tangája, látványos lábain combfix volt. Ruházata egyszerre volt szexis, szemet gyönyörködtető, elegáns, bájait mutató, sejtető.
    Mosolyog, ragyog, sugárzik, s tudom, jó helyen vagyok!
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után elhelyezkedtem a széles, kényelmes franciaágyon, fejem alá párnát kaptam, Giulia pedig mögöttem foglalt helyet, szemben a sarokban álló tükörrel. Levetette fekete felsőjét, én meg örömmel csodáltam gyönyörű felsőtestét, telt kebleit. Eszméletlen szép, tünemény, egy pillanatra sem vettem le Róla szememet.
    Megkérdezte, mivel masszírozzon, végül az illatos olaj mellett döntöttünk. Így vette kezdetét a masszázs, amely egyszerre volt alapos, szakszerű, változatos. A lábaknál kezdte, így haladt egyre följebb. Érezte, hol vannak a problémás pontok, azokra különösen is sok időt szentelt. Fantasztikus kezei vannak, ennek köszönhetően hatékony és megnyugtató masszírozást kaptam, szinte újjászülettem.
    Közben folyamatosan néztem a tükörből, olykor hátra-hátrafordultam. Néha jól esik csöndben, nyugodtan feküdni, relaxálni, most viszont végig beszélgettünk mindenféléről. Élmény volt a társalgás is.
    Később kérésemre cseréltünk. Giulia hasra feküdt, én tangáját letoltam és popsijától kezdve masszíroztam derekát, hátát, vállait. Bőre feszes, alakja tökéletes, egyszerre sportos és nőies! Fantasztikus, élvezetes volt minden pillanat!
    Aztán felém fordult, s megigéző szemeivel rám nézett, s itt véget is ért a masszázsrész…
  • Levezetés:

    A látvány hatására a meghitt légkör egyre forróbbá, erotikusabbá vált.
    Előbb még csak gyönyörködtem, majd simogatni kezdtem testét, arcát, melleit, popsiját, aztán puszilgattam. Közben egyre inkább felizgultam, aminek jól látható jele is volt immár.
    Giulia mosolyogva lágyan, finoman simogatni kezdett.
    Fantasztikus, izgató érzés volt finom ujjait, tenyerét érezni legérzékenyebb testrészemen. Minden érintése felkorbácsolt, izgalmam egyre csak fokozódott, s néhány perc után elérkezett a mámorító pillanat és végem lett.
    Egyszerre volt erotikus és meghitt az együttlét, ezért kértem a kézi kényeztetést, levezetést.
    Giulia gondosan letörölt, s még le nem nyugodtam teljesen, egymás mellett feküdtünk, beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Az elején történt, csekély ajándékok kíséretében. A végén nem szeretem ezzel megtörni a varázst. Átlagos Marina parti ***, egy felejthetetlen együttlét***, átlagon felüli élmény**.
  • Összkép:

    Sok szépet és jót olvastam már korábban Giuliáról, bennem az a kép alakult ki Róla, hogy Ő Marina part egyik ékessége. Nem tévedtem, hanem megbizonyosodtam erről, látogatásom erről győzött meg. Örültem, hogy eljutottam Hozzá, minden pillanat emlékezetes és csodálatos volt.
    Köszönöm a felejthetetlen élményt és tudom, újra meglátogatom Őt…
Happy Massage