• Nikol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, elsőre nem sikerült elérnem, de egy óra múlva felvette és leegyeztettük az időpontot, de a tervezhetőség miatt kért egy megerősítő hívást is érkezés előtt másfél órával. Korábban már jártam nála más helyszínen, így pontosan tudtam, hogy profi masszázsban és különleges kényeztetésben lesz részem, ezért ezekre a részekre ki sem tértünk.
  • Megközelítés:

    A település népszerű újépítésű részén található családi ház, azok közül is az igényesebb fajtából való. Mivel gombamód nőnek ki a földből itt az épületek, így a drága Bori (gyk. iGO) navigált kb. a helyszínre. A házszám nincs kint a kapun, de a számtani sorokból mindig is jó voltam, így hamar meglett a cím, ahonnan ismét telefonáltam a biztonság kedvéért, nehogy más kezeiben találjam magam. A parkolás személyautóval gyerekjáték a párhuzamos- és a merőleges parkolás szerelmeseinek is. BKV teljesen esélytelen, de szerintem a sárga csuklós Volvók sem gyakori vendégek errefelé.
  • Helyszín:

    Tiszta udvar, rendes ház, csak ma már nem divat kitenni a táblát. Szép burkolatok és pedáns rend, tisztaság mindenhol, akinek volt gyerekszobája az szereti az ilyet és egyből otthonosan érzi is magát. A masszázsszobában lehet vetkőzni (szerencsére a régi mumusom, a Ruhainas itt nem teljesít szolgálatot) és kapja meg az emberfia Nikoltól az XXL-es, puha, illatos türcsit. Zuhanyozni a szomszédos vendég(?)fürdőszobában lehet, a tusfürdőválasztékra a bőség zavara a legjobb szóösszetétel. A csaptelephez én rutinból nyúltam, de hozzámképest pont fordítva van bekötve.
  • Lány külseje:

    Egyedül fogadott otthoni ruhában, mivel vállal hagyományos "csak" masszázst is, nem csak a "mai divatnak megfelelő" tematikájút, ahogy ő mondta. Apró termetű, mosolygós hölgyemény, egyből megismert, annak ellenére, hogy majd' egy éve találkoztunk utoljára. Feszes testű, rendszeresen sportol, odafigyel magára. A kiírtnál szerintem alacsonyabb, egy szexi magassarkúval való kompenzálást szívesen vettem volna :)
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után Nikol már topless várt egy szál fekete tangában. Hasra vágódtam a masszázságyon, a kérdésére az erősebb fajta masszírozást választottam. Igazából annyira jól elbeszélgettünk közben, hogy mik történtek az utolsó találkozásunk óta, hogy a masszázs minden pillanatát fel sem tudom idézni, csak élveztem a dolgot. A talpaktól indult felfelé, alaposan átmozgatja a lábizmokat, majd a háthoz érve feltérdelt mögém az ágyra és így nyomta ki belőlem a szuszt. A vállamra úgy éreztem különös figyelmet fordított, mert az szokott fájni egy régebbi sérülés miatt. Szóval nem fix a program, kérésre a problémásabb részeket előtérbe helyezi. A vége felé megkért, hogy forduljak meg az ágyon, de ebből már tényleg csak annyi maradt meg, hogy áll mellettem és elég nehéz volt a szemébe néznem beszélgetés közben a formás ringatózó cicik látványától.
  • Levezetés:

    Eggyel lejjebb történik a tatamin. Rákuporodott a combomra és kezdetét vette a lingam masszázs, ami számomra minden alkalommal különleges, még akkor is ha már éltem át ilyet nála. Arra még biztosan emlékszem, hogy petyhüdt állapotomban vágtam magam hanyatt a matracon, de hogy pontosan mikor keményedtem fel Nikol kezei között fogalmam sincs. A combjára a kezemet ő tette fel, hogy megfoghatom ám nyugodtan, amit persze tudtam, de teljesen megfeledkeztem, hogy vannak kezeim is :) Szívesen simogattam volna egyéb testrészeit is, de ebben a pózban csak a combjáig lehet eljutni. Nyilván nem, de ott úgy éreztem, hogy akár órákig is el tudnám ezt "viselni". A vége felé átvált a masszázs kézi levezetésbe, ami garantáltan eredményt hoz annak, aki idáig eljutott. Itt sem vad ****verést kell ám elképzelni, nagyon jó ritmusban vezet le. A magam, a fali lámpa és Nikol szemeinek védelmében kértem egy "esernyőt" a kitörni készülő gejzír fölé, amit a másik kezével oldott meg a vég előtt kicsivel. Erőteljeset élveztem, amit meg is jegyzett, jót tett az egómnak :) de ez már tényleg csak hab volt a tortán (bocs :), az ide vezető út sokkal nagyobb élvezet, mint maga a konkrét kitárazás. Addig nem vettem észre, de Szilvia is ott lapult mellettünk, mint mindig, most is készségesen felszívta a nedvet. Nem siettetett, még le is lankadtam kicsit mire kitámolyogtam a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    Már rajtam volt a kabát, amikor rákérdeztem. A környéken elfogadott átlagot képviseli, attól magasabb színvonalú, egyedi kikapcsolódásért. Szívesen mennék hozzá hosszabb időre is, de csak egyféle program van, mondjuk a jó dolgokat kis adagokban mérik általában.
  • Összkép:

    Mindenképpen visszatérek még hozzá, sokkal jobban ellazultam és feltöltődtem egyben mint más hasonló helyen. Nyilván egy alkalom után sokat nem lehet várni, de nekem határozottan segített a fájós vállamon is a kezelés. Köszönöm!
Happy Massage