• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Drága Billbrother!

    Tudom már régen volt mikor kaptam tőled a legutóbbi beszámolót, de nem feledkeztem meg róla!
    Annyira választékosan fogalmazol leveleidben, hogy szerintem aki olvassa azonnal el szeretne jönni hozzám hogy olyan élményben legyen része mint Neked.... :-)
    Tudom azonban hogy minden alkalommal ugyan azt a színvonalat nem sikerülhet nyújtanom,... de remélem hasonló jó élményeket tudok okozni a jövőben is.
    Köszönöm a csodás beszámolót! :-)
    Puszi: Izi

  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült, én szeretem a hosszabb együttlétet, nem jelentett gondot, 2 órában egyeztünk meg.
  • Megközelítés:

    3-as metró állomástól 3 perc séta, talán autóval egy kihívás a parkoló. Orvosegyetem mellett.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház *** emelete, lift van, de mentem már gyalog is. Másfél szobás kégli én a kisszobát még nem láttam. Nagy matrac a nagyszobában. Ízléses kiegészítők, félhomály. Zuhanytálca, megfelelő tusfürdővel. Maximális higiénia. Egyedül fogadott.
  • Lány külseje:

    Iza egy gyönyörű nő, mindene tetszik, izmos test, igazi MILF. 30 - as évei elején, bármit is ír a koráról.:) Közepes cicik, tenyérbe illőek, vágykeltő bimbók.
  • Erotikus masszázs:

    Igazából nem emlékszem, miben fogadott, mert arra koncentráltam, hogy mindjárt láthatom szép testét. Személyre szabott zeneválogatással készült, tisztálkodás után kezdetét vette a masszázs, talpakkal kezd, majd a vádlik, combok. Szeretem az érintését, minden kontaktusban erotika is van , ha akarja, ha nem, olyan delejező. Szép nyugodtan emelkedik bennem a kéj szintje, amit külön kedvelek benne. A fartájékon már játszik a besimítás, de még hátravannak a karok, vállak, újjak, tenyér és persze a hát is. Közben folyik a beszélgetés fonala, de a relaxáló zene hatása sem marad el. Még hason kezdi el a csúszkás masszázst, mely erotikában gazdag részletei miatt a másik fejezetben kerül kibontásra.
  • Levezetés:

    Meztelenül kezdi, imádom, ahogy a mellei, cicigombok szánkáznak a hátamon, néha felnyúlok, hogy meg van - e még, izmos fenekénél tartom, le ne essen... :) Kezeim egyre merészebben vándorolnak, alapos leltárt végezve. Egy idő múlva jön a "megfordulsz ?" kérdés, ahol mar a kéj és erotika legmagasabb fokozatába kapcsol. Olyan masszázst kapsz, ahol a szírmai a makkod körül táncolnak, minden van, kivéve amit férfi ember ilyenkor már akarna, de mivel ezt nem kapod a tabu is csak fokozza a vágyakat, a kéjt, a mámort. Itt már én is próbálok valami neki tetszőt is tenni az ujjaimmal(remélem sikerült), nagy élmény egy ilyen csinos nő a karjaim közt. Kezei istenien csatlakoznak, majd valahogy, valahol hatalmas robbanás zárja a performanszt. Csendes nyugtató tisztálkodás és rövid pihi után irány a fürdő, ahol hátmosást is kapok, majd öltözés és tipli .
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltük, aznap nem is esett szóba, végén rendeztem, kis bonbonos dobozba. Átlagos érték egy átlagon felüli *****.
  • Összkép:

    Minden jó, Iza gyönyörű és kedves nő, ellazít, elcsábít, delejez. Vállalnám az élet más területén is: értelmes, kedves. Jövök még.
Happy Massage