• Nina Afrodite

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon elsőre sikerült, varázslatos hangjából rögtön sejtettem, hogy valami nem hétköznapi dolog készül.
  • Megközelítés:

    Kiválóan megközelíthető helyszín, tömegközlekedéssel is, autóval is. Metrótól 1 percre, abszolút központban. Parkolóház 50 méterre, mindig van hely, megbízható, bekamerázott, nem lopják el a kocsit sem, meg a tartalmát sem.
  • Helyszín:

    Nagyon szép, bár nem modern ház, rendezett udvar, diszkrét helyen, legfelül van a lakás, nagyon közel a lifthez. Tusfürdőből túlkínálat van, legalább 10 féle. :) törülköző friss, illatos, pontosan olyan, amilyennek lennie kell.
  • Lány külseje:

    Vannak képek amiken látszik milyen gyönyörű, és vannak képek amin nem annyira. De az mindig a jobb, amikor a valóságban szebb valaki, mint a képeken. Eléggé ádámkösztümben fogadott, épp csak egy leheletnyi ruci volt rajta, ami hamar lekerült. :)
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs az nagyon finom volt, teljes testen semmit nem hagyott ki. Kiváló minőségű olajjal, pont olyan bőven, ahogy már kényelmes, de még nem tocsog. Ahol érezte, hogy az edzés miatt nem teljesen lazák az izmaim, ott kérés nélkül, pont jó helyen nyomkodta át pont elég erősen. Talp, vádli, comb, fenék, derék, hát, váll, kar, pont úgy ahogy kell. Masszázs közben már felsejlett, hogy mire számíthat az ember, amikor erotikára kerül a sor, érzéki érintések sorozata izgatott időről időre. Hol egy finom érintés a combközépen, hol a fenéken, egyszóval a lazító masszázs ellenére nagyon felizgatott, amire odáig jutott a dolog, hogy "fordulj meg légy szíves".
  • Levezetés:

    Amiután megfordultam, annyira érzékien csókolta végig hosszú perceken keresztül a testem, mielőtt a nyelvével belekezdett volna a levezetés előkészítésébe, hogy már attól úgy éreztem, hogy érdemes volt megszületni. :) Mondtam, hogy nem szeretnék gyorsan véget érni, és ezt nagyon komolyan vettük mind a ketten. Türelmesen megtalálta azokat a pontokat rajtam, amelyek sokkal-sokkal érzékenyebbek mint a sok másik, és azokat úgy izgatta, hogy belehaltam. Amikor már majdnem végem volt, csak szóltam, hogy még ne, és hatodik érzékkel visszakoztunk. Egy kis időre. ;) Aztán újra, és újra. Nagyjából 25 perc kényeztetés után nem bírtam tovább, és már nem tudtam mondani, hogy még ne, férfisors. Végem is lett ahogy kellett, diszkréten megtörölgetett, látszott rajta, hogy nagyon boldog attól, hogy nekem ilyen fantasztikusan jó volt. Ezt értékelve megöleltem, átkaroltam, pont úgy simult hozzám, mint akivel ezer éve ismerjük egymást. Nagyon finom érzés volt.
  • Elszámolás:

    Ahogy megbeszéltük pont úgy volt, minden a legelső pillanatban egyeztetett dolgok szerint, maximálisan korrekten történt.
  • Összkép:

    Aki szereti az olyan nőt, aki megbabonáz a nézésével, átlényegít az ajkával, olyan puhán csúszkál, ami az ember álmában sincs, annak bátran ajánlom. persze akkor kevésbé ér rám, és az nem jó, szóval csak módjával uraim. ;)
Happy Massage