• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam, kaptam tájékoztatást, 3 órával késôbbre kértem és kaptam idôpontot. Minden simán ment.
  • Megközelítés:

    Körútról nyíló nem hegyes kis utca elején. Könnyû a megközelítés. A cím egyértelmû. Parkolót találni nehéz és fizetôs.
  • Helyszín:

    Nagy belmagasságú, tágas lakás. Az ágy nekem kicsit túl puha és rugalmas, de kényelmes és nagy. A fürdô is rendben van, többfajta tusfürdô, szájvíz kis poharakkal. Kaptam egy jól nedvszívó puha törcsit is. Rend és tisztaság fogadott.
  • Lány külseje:

    Valami fekete összeállításban fogadott, nem emlékszem pontosan miben csak az érzésre, hogy jó helyen járok. :)
    Helyes pofija, selymes bôre, tenyérbe illô, nem gravitáló gyönyörû cicijei és markolászni való popsijja van. Úgy ahogy van bejött nekem. Van egy icipici poci, ami kell is hogy legyen, nem szeretem a csontkollekciókat.
  • Action:

    Fürdés elôtt megbeszéltük hogy egy masszázzsal szeretnék kezdeni, mert egész nap fájt a derekam. Gyors zuhi után az ágyon várt egy szál bugyiban. A látvány rendkívül megindító volt, így hozzá bújva csókoltam a nyakát, gyönyörû kebleit, a vállát és mindent amit csak értem. Partner volt a dologban, ami nagyon jól esett. Majd hasra feküdtem ( itt kellett egy kis igazítás alsó fertájon, mert az elôzmények tükrében már eléggé meredezett a cerka), és kaptam egy nem profi, de nagyon finom olajos masszázst. Különösen figyelt az általam megjelölt területre. Majd rövid és kellemes franciás felvezetés után jött amire nagyon kíváncsi voltam, a popóm kényeztetése :D
    Ez is nagyon jó érzés volt, aki még nem próbálta annak nagyon ajánlom. Érdekes, de jó :D
    Utána 69-be fordultunk ami nagy kedvencem. Jó illatú, puha, húsos punciját nyalni már maga felért egy orgazmussal. Közben Ô sem tétlenkedett, finom, lágy franciája néha egy kis zacsi nyalással megfûszerezve nagyon kellemes.
    Gumi fel és jöhetett az igazi kedvencem, a paci. A látvány és az érzés leírhatatlan. Ügyesen mozgott, egyedül az ágy volt nekem túl rugalmas és puha, ami miatt nem tudtam teljes mértékben kihasználni a póz által nyújtott lehetôségeket, élvezeteket. Azért az arcom elôtt ringó cicik és a jól markolható popsi megtették a hatásukat. :)
    Fordultunk szembe, ami szintén nagyon jó vele, csókoltam a melleit, a nyakát, beszívtam mámorító illatát miközben pumpáltam rendesen.
    Hátulról akartam befejezni, így fordultunk és innen is megcsodálhattam gyönyörû alakját. Csípôje kiválló fogodzkodót nyujtott és közben a szekrényen lévô tükrök is igen jó látványt nyujtottak. Valamiért mégis fogyatkozni kezdett a férfi erôm. Úgy voltam vele hogy biztos elfáradtam és hagyjuk a dolgot, így is eléggé kiélvezkedtem már magam, de Ô nem hagyta annyiba a dolgot, gumit levette és ujra a szájában találtam magam, ami elég gyorsan új életet lehellt Kicsi Énbe. Végül felette térdelve a melleire eresztettem az utódokat.
  • Elszámolás:

    Pesti átlagot az asztalra helyezve az elején nem is foglalkoztam a dologgal. A csók lett volna extra amit még szerettem volna, de úgy döntöttem ezt most hanyagolom.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele, jókat beszélgettünk, fesztelen volt a hangulat végig. Élvezi amit csinál, és ez rányomta bélyegét az együttlétre. Biztos vissza térek még, és egyéb dolgokat is kipróbálunk együtt. :)
Happy Massage