• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször megfordultam a hölgynél, telefonon mindig könnyen elérhető, ugyan most sms-ben egyeztettünk, de ez is nagyon simán ment, az üzenetem után 1,5 órával már tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    A Mammut közelében található a kuckója, mostanában arra nem túl egyszerű a helyzet, de nem lehetetlen. Tömegközlekedés jó, autóval parkolni már bajosabb, fizetős, de az utcában még mindig volt hely...egy kis séta meg nem is árt...
  • Helyszín:

    A ház maga és a lépcsőház nem túl bizalomgerjesztő, de nem is ilyenfajta gerjedelemért mentem. A kapuból telefon, majd kóddal bejutás és egy emelet megmászása után várt a Kedves a folyosón, ahonnan bevezetett az igen hangulatos, extrán tiszta és rendezett lakásba. Egyedül rendel és minden a saját ízlésének megfelelően berendezve. Mindenhol pihe-puha szőnyegek, sejtelmes fények, jó illatok, igazi úriasszonyi rezidencia.
    A fürdő is nagyon kellemes, mindennel ellátva, bőséges tusfürdő választék, puha törülköző...
  • Lány külseje:

    A Hölgy egy igazi pesti úriasszony, aki kacér mosolyával, illatával azonnal elvarázsolja a megfáradt férfiembert... A fotók teljes mértékben mutatják a szépségét, de a személyes varázs csak a randin jön át, de akkor NAGYON!!! Érkezésemkor széles mosollyal és kedves puszikkal fogadott, beinvitált és itallal kínált. Jó volt újra találkozni Vele és ezt örömmel vette Ő is....
  • Erotikus masszázs:

    Egy órácskára tudott fogadni, de én sem maradhattam volna többet. Gyors tusolás majd már pőrén a tatamin ücsörögve átbeszéltük a programot, amit pihentető, lazító masszázsból, finom erotikus csúszkából épített fel.Én nem vagyok egy nagy masszázs szakértő, de nagyon jól esett amit és ahogy csinált, átdolgozta a teljes testemet langyos olajjal, közben pedig mindenféléről dumcsiztunk egy jót. Pontosan érezte mikor beszélgessünk és mikor legyen csend, ekkor csak a nyugtató zene szólt mellettünk...
    A masszázs második felében megjelentek a még kellemesebb csúszkás, cicis elemek és az erotikus simizések.A felszabadító megfordulhatsz kérés és a fölös olaj felitatása után már alaposan feltérképezhettem a kellemesen méretes és jó tapintású kebleket, utat engedve a nyalakodási vágyamnak is. Kölcsönösség nincs, de ebben a helyzetben talán nem is hiányzott, hagytam kényeztetni magam.
  • Levezetés:

    A masszázs szépen finoman ment át a levezetés részbe, kölcsönös simogatással, puszikkal, majd az én kényeztetésemmel. Először csak finoman simogatta a legnemesebb testrészemet, majd ráülve, csúszkálva szinte az egyesülés élményét kaptam, természetesen csak illúzió formájában, de az érzés utánozhatatlan volt. Teljesen rám figyelve vonaglott, mozgott rajtam Andi és pedig simogattam ahol értem. Ezután lecsusszanva kaptam egy igen lágy , mindenre kiterjedő, szemezős natúr franciát, ami a kezei által repített a mennybe. Finoman lenyugtatott és megtörölgetett, majd jelezte, hogy van még időnk és egy lazító hátmasszázzsal koronázta meg az együtt töltött időt.
  • Elszámolás:

    A piszkos ***** nem esett szó, mivel már többször találkoztunk tudtam a szintet, csak a legvégén kérdeztem és adtam át. Teljesen korrekt, budai átlag, maximális szolgáltatásért.
    NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!
  • Összkép:

    Aki a finom, nyugodt randi és masszázs híve itt biztosan nem fog csalódni. Andi mindent megtett, hogy jól érezzem magam és ez teljes mértékben sikerült is. Szakszerűsége párosul a szexis bájával és ez így együtt nekem a legjobb élményt adta.
    Remélem hamarosan ismét élvezhetem a kezei jótékony és kellemes hatásait!!!!
Happy Massage