• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Kedves Alex! Ismét felfedezted a testem, és én a tiéd. Mostanra már elég közvetlen vagy velem, ami nem is probléma, mert így én is hamarabb megnyílok neked. ;)) Veled lenni nagyon jó! Úgy érzem, hogy jót tesz az egészségemnek ha együtt lehetek veled. Mert hát egy olyan pasi mint te egész mást tud nyújtani. Érdeklődsz a testem iránt, sok, örömöt, életérzést közvetítesz felém, és ez ingereli a fantáziám. Annyira, hogy a veled nyújtott szexuális élmény, mindig felizgat.
    Hálás vagyok a beszámolóért, hogy vagy, és a valóságnak, hogy összehozott veled. Visszavárlak! Szeretnék még neked, és magunknak sok-sok különleges élményt okozni! ;)))

  • Egyeztetés:

    Egyszerüen és gyorsan ment,telefonon egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Többször voltam ,igy nekem már könnyű,de nagyon jól megközelithető minden irányból.A tömegközlekedés pedig kitünő.
  • Helyszín:

    A szobában nagy franciaágy,masszázságy,két fotel asztallal.Jó zene és hangulat világitás fogadott.A fürdőben kád van ,zuhanyrózsával,tusfürdők,és szájviz.
  • Lány külseje:

    Fekete miniruhában fogadott,leengedett hajjal,és a ruha kiemelte a cici és a popsi formáját.Legszivesebben már az ajtóban elkaptam volna,annyira begerjedtem rá.
  • Action:

    Mivel rég találkoztunk˙(legalább is nekem rég volt),egy pohár bor mellett beszélgettünk és én közben bámultam milyen gyönyörű is Angi.Miután egy picit kibeszélgettük magunkat,gyors tusolás után kihámoztam Angit a fekete tangából és szopogattam a bimbóit és gyorsan rátértem amit nála nagyon szeretek,elkezdtem azt az édes kis puniját kényeztetni.Nem tudom neki mennyire volt jó(nekem nagyon),de mivel elég hamar nedves lett gondolom ő is élvezte.Gumit húzott rám és belém ült,szeretem látni az arcát mikor jól esik neki és azok a cicik nagyon veszedelmesek.Pihenésként egy tartalmas dumcsizás és az ágyra tessékelt.A kis olaj és a szájába vett és nagyon rövid időre már kemény lettem,ezt nem szabad nála ki hagyni.Még most is bele borzongok annyira finom volt.Legközelebb ,ha megyek végig csináljuk az biztos.Annyira tudja,vagy érzi mit szeretnék nem is kell mondani neki.Azok a finom érintések,puszik és tudja hová kell puszilni ,nagyon be tud gerjeszteni.Jó kis szexelés után doggyban lett végem.
  • Elszámolás:

    Másfélórát maradtam,és annyi volt amit megbeszéltünk.Előre szeretem odaadni az ajándékot és most is ez történt.
  • Összkép:

    Amióta lányokhoz járok ez volt legközelebb ahhoz ami olyan mint ha barátnőddel lennél.Számomra megszűnt minden másfél órára,sajnos csak ennyire és ezt Anginak köszönhetem.Ezt most köszönöm meg neki.Köszönöm szépen Angi.
Happy Massage