• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en és telefonon keresztül is volt pár zökkenő, mert nem vele beszéltem, de mindet időben megkaptam.
  • Megközelítés:

    A dunapartól nem messze van pont a lépcsőház elött volt parkoló a környék fizetős, tömegközlekedést nem figyeltem, de mivel egy főútról nyíló mellékutca, gondolom van a közelben BKV is
  • Helyszín:

    Szépen berendezet lakás több szobával vélhetően több lánnyal, de senkivel nem találkoztam. Az ágy szép nagy volt a ruhákat szekrényben válfára és polcra tudtam elhelyezni. A fürdőben kb 10-12 tusfürdő, szájvíz, fogkefe fogkrém a kádban csúszásgátló és száraz kilépő fogadott. A törölköző közepes méretű, de jó nedvszívó. Az ágyun friss lepedő volt kikészítve, ez a fürdés alatt került a helyére a törölköző pedig szépen (valamilyen formában) volt kiterítve. Minden nagyon jó volt.
  • Lány külseje:

    A képeken látot kicsi formás csokilány fogadott nagyon szép mosolya van. Egy fekete fehér szetben fogadott és nagyon közvetlen volt. Míg én tusoltam ő levetkőzött és úgy kisért a szobába, majd ő is elment elvégezni az utolsó simításokat és így tért vissza hozzám.
  • Action:

    Egy dolog miatt agódtam kicsit, hogy a csók az csak olyan puszi nála, nos nekem rendes csók volt mondjuk nem olyan szenvedélyes de kellemes lágy nyelves csók volt. Ezzel kezdtünk, majd puszilgattuk egymás testét és ő elindult lefelé életet lehelni, de kértem, hogy előbb had fedezem fel én az ő testét. Nagyon finom bőre van és a puncija szinte tökéletes. Az elején szerintem csak mimelte, hogy élvezi, de hosszan és kitartóan nyaltam és egy idő után úgy éreztem, hogy tényleg szereti. A puncija kellemes jó ízű és jól nedvesedik, de kb. 15-20 perc nyalakodás után nem értem el pozitív eredményt. Azt mondta, hogy ő nehezen megy el de nagyon kellemes volt. Ezután 69-es felállásban folytattuk, hát isteni popója van feszes jól gyurmázható és így folytattam én az ő kényeztetését miközben ő engem varázsolt keménnyé. Időnként lentartottam a torkán, de szükség volt lassításokra, de aztán egy idő után én kezdtem nála eredményt elérni és egy idő után azt vettem észre, hogy ütemesen mozgatja a csipőjét és fel le szánkázik az arcomon, majd sikeresen elélvezet. A hanghatások és a látvány miatt végig kemény maradtam és amikor megnyugodott akkor megkértem, hogy üljön bele, mert szeretném ezt a csipőmozgást a farkamon is érezni. Nagy mosollyal tet eleget a kérésemnek és egy szenvedélyes szeretkezésben volt részünk. A vége felé a fenekét markolva a nyakát száját csókolva mentem el. Ezután még beszélgettünk egy keveset, de a hosszú előjáték miatt nem volt idő második menetre.
    Ettől függetlenül remélem ő is élvezte és remélem tőle is kapok egy ajánlást ;)
  • Elszámolás:

    Pesti átlagnak megfelelő előre rendeztem volna, de nem tudott *** ezért a végén oldottuk meg.
  • Összkép:

    Egy dolgot sajnálok csak, hogy egy órára mentem csak. Nagyon jól éreztem magam és a kezdeti átlagos felállásból sikerült valami érdekeset kihozni, és így még nagyon könnyen lehet ennek a történetnek folytatása.
Happy Massage