• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Bikalalat!

    Mikor elkezdtem olvasni a beszámolódat először azt hittem, hogy nem is jártál nálam, hisz olyan szarvashibát vétettél ami nem igaz rám. Nincsenek hosszú körmeim, pláne meg nem gondolom úgy, hogy ezek védelme fontosabb mint a masszázs. Pont ellenkezőleg: masszírozni csak rövid körmökkel lehet. Szóval, ez nem igaz, így ezt valaki másnál tapasztaltad.
    Tanácsom, hogy az élmény átélte után hamarabb írd meg a beszámolódat legközelebb, mert így talán hitelesebben fogsz mindenre emlékezni.
    Abban viszont igazad van, tényleg azt tanácsoltam neked, hogy keress valaki mást. ( Ezek szerint meg is fogadtad, hisz ő lehetett a rejtélyes műkörmös masszőz utánam. )
    Hogy miért tettem?
    Az első találkozás után már kaptam tőled a rajongó sms- eket. Mikor pedig másodjára találkoztunk akkor tudatosult bennem, hogy sajnos ez nálad túlmutat a vendég-masszőz kapcsolaton és nem tudod helyén kezelni a dolgot.
    Mit tehettem volna? Le kellett volna még egy-két bőrt húznom rólad, hogy kcsit később építsem le a rajongást? Szerintem a lehető legkorrektebb döntést hoztam, hogy minél kevésbé legyen fájdalmas.
    Mindketten tudjuk, hogy a második találkozásnál nem a közvetlenséggel volt a gond hanem a túlzó érzelem-megnyílvánulással.
    Én tudok barátnő, szerető lenni abban az időtartamban míg nálam vagy, mint ahogy ezt az első alkalommal tapasztaltad és sajnos félre is értetted...de ennél több nem lehet köztünk.
    Ha pedig ezt valaki nem tudja tudomásul venni ott sajnos el kell köszönnünk egymástól.

    Kívánom, hogy ezt tanuld meg minél hamarabb és érezd jól magad máshol, más hölgyekkel!
    Minden jót!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Telefonban kedvez, előzékeny, megpróbálja felmérni a terepet, ismerkedik, azért akár kivel nem áll szóba.
  • Megközelítés:

    Semmi bonyolultság, nagy út Budán, a parkolás kissé bonyolultabb, de nem vészes. Kapucsengő, lépcsőház.
  • Helyszín:

    Új építésű ház a hegyoldalban, *** kell lemenni, a lakásban félhomály uralkodik természetesen. Távozáskor egy kisgyerekes családba botlottunk, az picit furcsa volt, dehát előfordul...
  • Lány külseje:

    Alíz érett, kedves szőke nő (nőcske pejoratív felhang nélkül), csinos, jó alakú, pici mellekkel, szép fenékkel, kedves, szép arccal.
  • Erotikus masszázs:

    Én a masszázst nem szerettem, a körmei kicsit karcolnak, ezt leszámítva egy teljesen átlagos átgyúrás, a közben folytatott beszélgetés, illetve a masszázs közbeni érintések sokkal inkább örömömre szolgáltak. Előzékeny, de szeret irányítani, meztelenül maszíroz, bár megkérdezte, hogy akarom-e, hogy levetközzön, ha esetleg zavarban lennék. Matracon masszíroz, a hely atmoszférája megfelel, az olaj szagtalan, a zene megfelelő. Közepesen erős, én nem irányítgattam, hagytam, hogy azt csinálja, amihez ért, alapvetően nem tartom masszőznek, csak egy testre odafigyelő, jó kezű "barátnő", aki megmaszíroz szex előtt, de a hosszú köröm fontosabb neki, mint hogy szakszerű és alapos masszázst adjon.
  • Levezetés:

    A masszázs végén csúszkál egy kicsit az emberen az egész testével, ezzel izgatott fel egy kicsi, aztán kérte, hogy forduljak meg, egy kicsit kézzel kényeztetett, aztán testtel, a puncijával csúszkált a hímtagomon. Ez jól esett ugyan, igazából az aktust imitálja, közben oda-odahajolt az arcomhoz, és nagy örömömre egy két csókot is váltottunk, lihegésével próbált felizgatni, ilyesmi. Egy idő után úgy döntött, hogy taktikát vált, és megfordult, kézzel vett kezelésbe elám tárva a punciját, ami látványra és érzetre is nagyon szép, és izgató. Úgy esett, hogy az ujjaimmal próbáltam én is a kedvére tenni, pozitív visszajelzéseket küldött.
    Orgazmus után mellémfeküdt, nem siettetett, de én sem heverésztem örökké, mentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Azt mondta, ráér utána, kérdeztem, biztos, azt mondta biztos, így utána hagytam ott a ***. Nem beszéltünk róla sokat, azt mondta, nem is szokott ezzel problémája lenni.
  • Összkép:

    Nagyon élveztem ez első együttlétet Alízzal, nála voltam először erotikus masszázson, és valóban úgy éreztem, hogy a mellett, hogy igényes erotikus kényeztetést kaptam, kellemesen elbeszélgettem egy kedves, jobbára intelligens és érdeklődő nővel.
    Sajnos a második alkalommal, amikor folytattam ezt a közvetlen hozzáállást, és picit én is átmaszíroztam, megsimogattam valami megijesztette, azt mondta, ez egy ****, valószínűleg túl közvetlennek vélte a hangvételt. Próbáltam vele megbeszélni, hogy mi a baj, de ez inkább csak rontott a helyzeten, azt mondta, nincs semmi baj, csak lazuljak el, és maradjak nyugton. Ezért a második együttlétkor, miután megmasszíroztam közölte, hogy igazából neki kellene masszíroznia, aztán kábé végigszenvedtem ahogy megmasszírozott, ekkor már nem beszélgettünk, majd kiverte nekem, szintén nem túl sok egyéb élményt nyújtva. Sajnálom, hogy nem közelebb, hanem távolabb kerültünk egymástól, szívesen lettem volna állandó vendég, mert nagyon tetszett a stílusa és az alakja, dehát ehhez ő jobban ért, lehet, hogy meglátta a potenciális hősszerelmest, és úgy döntött, hogy nem kér belőle :D Úgyhogy most foghatom magam, és kereshetek mást, aki *** kiveri.
    Egyszóval ajánlom, kedves, aranyos és szép nő, de büszke is, megválogatja a ****, és vigyázni kell, hogy jól viselje magát az ember.
Happy Massage