• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Októberi találkozásunk óta rengeteget leveleztünk, így az újabb találkozó is itt a beszámolókon lett leegyeztetve privát üzenetek formájában. Megtudtam tőle hogy 16-20 között nem megy haza, ott alszik. Megírtam a napot,az időpontot, hogy az utolsó szeretnék lenni, azaz 23:00-00:00ig lennék vele. Nóra pedig megírta hogy változott a helyszín, a 2. kerületben van már és a pontos címet is megírta. Mindent tudtam. Az utolsó vendége pedig azért akartam lenni hogy ha úgy alakul és élvezem a társaságát, ráhosszabbítok, múltkor nem volt nálam hosszabbító. :) És vittem neki egy papírdobozban egy ajándékot, amiről tudtam hogy szereti. Azt is megbeszéltük november hónapban ő lesz az első ( ahogy októberben is ).
  • Megközelítés:

    Közel van a Mamut bevásárló központhoz, indulás a Határ útról, kék metró, Deákig el, ott átszállás és piros ami már fehér metróval a Moszkva ami már Széll Kálmán térig. Onnan egy kis séta, az utvonalterv ajánlását megfogadtam, a kis mellékutcákon át gyorsan ott voltam, még sétáltam is a környéken és mikor eljött az idő telefonáltam. Az első hívás még korai volt, az órám siet,23:00kor még csak 22:57 volt a második hívás történt időben, sikeres, Nóra beleszólt és már tudta is hogy én leszek a vonal végén már mondta is a kapukódot meg hogy utána merre kanyarodjak, meg melyik emelet.
  • Helyszín:

    A helyszín változott, előnyösebb lett, amolyan körfolyosós megoldás maga a ház, jó nagy bérház tele lakásokkal. Megfelelő emeletnél ajtó nyit és séta az ő ajtajáig,és már nyílt is az az ajtó. A helyszín tágasabb és modernebb mint az előző, az előszobában cipő le, tetthelyre be, onnan fürdőszoba. A fürdőszoba egy kád, a közös fürdés most nem jön szóba, hisz egy szexi ruhába öltöztettem, furcsa lenne ha máris le kéne vennie majd vissza, így szólózok. Megtalálható egy kivételével minden ott, van szájvíz, tusfürdők bőven, van kilépő is. Én a sok tusfürdő közül a babát választom, végre kipróbálhatom. Nem is tudtam hogy van ilyen. A törülköző kifogástalan. És mi az egy ami nincs? Beálltam a kádba és nyúlnék a zuhanyfüggönyért hogy elhúzzam, na ezt látom hogy nincs. De sebaj, tudtam a dolgom hogy a vizet ne locsoljam szét, fal fele irányítottam a zuhanyt és úgy tusoltam, előtte utána szájvizes öblögetés. És irány a tetthely.

    Ott van bőven lehetőség a ruhákat lepakolni, ezt tusolás előtt elvégeztem, a falon van egy falióra, az ágy nagy, maga a tetthely is tágas. A fényviszonyok: leleveleztük hogy teljes sötétségben fogjuk művelni az ismétlést, amolyan kipróbáljuk milyen, egy tréfálkozásból indult ki az egész, mert tényleg sokat leveleztünk azóta. Jó a vendég utógondozása. :) Kb 100 levelet váltottunk. Szóval még senkivel se csináltam sötétben, Nóra lett ebben az első. Pici csalás volt benne, mert volt néhány kék hangulatfénye a sarkokban, de nem bántam hogy látok. :)
  • Lány külseje:

    Szexy Ravaszdimmal megbeszéltük hogy ugyanazt a fekete bugyi melltartót kérem mint legutóbb, mert látatlanban is ki merem jelenteni az összes ruhája közül abban a legcsábosabb, szépen kiemeli a fenekét, jól mutat rajta a fekete kis bugyidarab, mikor már nyílt az ajtó ebben fogadott ez is volt a kérésem, és szerintem ti is kérjétek azt amiben Laaa-t fogadta. A haja szép hosszú fekete, erotikus arc, egy hónap alatt nem változott. :) Odabent a tetthelyen szóba került a combfix, kérdezte azt is húzzon? Naná! És gyorsan fel is vette és úgy tért vissza. Ezután már nem akartam mindent levetetni róla egy fürdéssel, majd utána meg visszavetetni, maradjon csak ilyen szexi és várjon amíg visszajövök. Siettem hozzá.
  • Action:

    Az actionbe írom, mint előjáték, egymás kölcsönös megajándékozásával indult a program, én vittem neki a kedvenc süteményét, mert tudtam nagyon édesszájú, ebben is szereti az élvezeteket, kértem tegyen úgy mintha meglepődne és Oscar díjas hitelességgel meg tudott lepődni, aztán jöttem én, na engem tényleg meglepett bár átfutott az agyamon hogy ilyet kaphatok, de amikor megláttam el voltam ájulva, egy sárga Lamborghini Murciélago LP 670-4 SV-t kaptam Nórától. Mondta ahogy meglátta én jutottam az eszébe és megvette nekem.

    Utána újabb játék, ahogy vetkőzöm már a tetthelyen, ő kér egy kis csippendél show-t, és beszélgetjük közben hogy szabaduljak meg a ruháktól, hogy mozogjak, tetszik neki a poénkodás, Nóra az első aki ilyet kér, még sose fordult ez elő velem. Fordított sztriptíz. :)
    Eztán volt a fürdés, ahogy visszajöttem az ágyra heveredtünk, elkezdtünk egymás testével ismerkedni, szabad volt a csók, egyből még nem éltem vele, a testét simogattam, nyakát pusziltam, miközben az ő keze is felfedező útra indult az éjszakában. Kis idő múlva már a szája is ott volt, mert szépen elkezdte a mellkasomtól lefele haladva végigpuszilni a testem és ott kötött ki a legjobb helyen, szemből franciázott, ügyesen váltogatta a lágyabbat az erősebbel. De nem maradtunk így, kértem egy 69-et, meglepődött hogy a bugyiját nem vettem le, még minden ruha rajta volt, nekem így volt szexi, miközben ő franciázott én félrehúztam a bugyiját, adtunk az erotikának is és úgy nyaltam a punciját, nekem mindkét véglet jól esett. A múltkor ez elmaradt, bepótoltam a puncinyalást.

    De még egy dolog el volt maradva,kimaradt múltkor az aktus is, most ez nem maradhatott el, kértem a gumit és megkaptam, mondtam nyugodtan húzza csak fel rá nem kell óvatoskodnia, nem okoz fájdalmat, meg is oldotta, rám került. Kérdezte hogyan, mondtam lovagolva, kis incselkedés a részéről hogy mi van ha nem szeret lovagolni, mondom akkor keresünk más pózt. Mondta csak viccelt és szívesen teszi, csak olvasta egy mai értékelésemet hogy mit írtam ahhoz a lányhoz aki nem szeretett lovagolni, szinte szó szerint visszaidézte. Utána azt is mondta minden pózban szereti csinálni. A lovaglás maradt, szeptember óta kezd tetszeni újra. Síkosító nem került bevetésre, úgy tette be magának, és jó ütemet diktált, volt hogy én is bevetettem magam és én döfködtem alulról rugózva, volt hogy mindketten, elélvezés benne, a gumiban. A letörölgetés elég volt.

    Kicsi beszélgetés, majd egy franciás játék, a szájába élvezéssel a végén, továbbra is ő tartja bent a szájában a legtovább a farkat elélvezés után az összes eddigi lány közül. Majd beszélgetések: kiderül nagyon szereti ha nyalják a punciját. Mondja azt minden lány szereti, mondom tudok ellenpéldát,erre mondja hogy valószínű az nem ismeretlennel, de amúgy szeretheti, mert az jó a nőknek. A lényeg neki lehet ezzel kedveskedni és élvezi és az is kiderül milyen finoman fogalmaz a szavakkal, nem f@sznak hívja vagy faroknak, hanem inkább ezredesnek, kicsi énnek, stb-nek a farkat, ahogy beszámolókban olvassa, szereti olvasni őket, általában a rosszabbakat. Saját magára viszont az erősebbik kifejezést használja, míg én a finomabbat. Persze neki lehet. :)

    Szünetben is van csókolózás, ha eddig nem említettem volna a csókot, lehet vele, a lágyabb, romantikusabb csókolózást alkalmazza nálam. Majd a hasára kérem heveredjen hogy a hátát puszilgassam, közben bugyi még rajta, felizgat, elkezdem a bugyiját bökdösni, viccesen meg is jegyzi hogy most bökdösődünk, mondom igen, ez megy még egy ideig, majd ágy mellé állás, ő pedig elém guggolás és úgy francia, lendületesen, de nem gyors kivégzősen, én persze azt se bánnám és majd a szájába elélvezés.

    Óra 15 perc, időm lejárt van hosszabbítóm, ha lehet, mivel senki sincs utánam lehet, így maradok, mondom neki amúgy is pofátlanság lett volna ha 1 óra 15 perc után lépek 1 óraként, erre ő belefér. Meglepődöm, hozzáteszi még hogy persze nem mindenkinek. :)
    Így maradunk és még a testét fedezgetem fel, puszilgatom, beszélgetünk is közben,kiderül míg én fürödtem, nem bírt ellenállni a sütinek és egyből meg is kóstolta egy kicsit,torkos lány. :) A beszélgetések során még elmondja hogy makacs és büszke. És szeret első lenni, kérdezgeti kíváncsian nálam miben lett eddig első. Az idő vége felé pedig belefogunk egy 4. körbe, ez is francia lesz, és ismétlés, mert én ágy mellett állok ugyanúgy, ő guggol előttem és 01:00 előtt 5 perccel be is fejezzük. Most is sokáig a szájában tartott utána, természetesen nem nyeli le, de nem csak a farkam, az utódok is sokáig a szájában vannak, szóval nem finnyás.

    A végén még el zuhizni, majd öltözés, búcsúpuszik és távozás a kocsival együtt. :)
  • Elszámolás:

    A 2. óra végén volt az ajándékozás, az egy óra pesti átlagon van, a kettő óra ennek a duplája, így nem bonyolult. A végső ajándékot az ágyra tettem, nem nézte. Utána még kis incselkedés, de nem tudtam mennyire komoly a marasztalása és visszaélni meg nem akartam, illúziót se akartam rombolni, meg ha maradnék komoly gondban lennék önmagammal címke ügyileg, bővebben az Összbenyomásban.
  • Összkép:

    Kérdezted Nóra miben vagy első: első vagy a FELEJTHETETLENEK sorában mától, elsőnek állítolak be oda. Első vagy abban hogy veled hosszabbítottam először, és te vagy az első aki úgy érted el a visszalátogatásomat hogy levelezésben visszacsábítottál. És még fent ha figyelmesen olvasod találhatsz elsőséget.
    Ez a hónap is Nórával indult. És hogy miért lettem volna gondban önmagammal? Tartani akarom hogy az Istennőm ne változzon. Én szónokolok a legjobban a gyors címke cserék ellen, na de mit adhattam volna ha még azt is megengedné hogy tovább maradjak? Jó volt így. Mondtam neki alapvetően a különlegesebb lányokat keresem, elsőre kitalálta mitől vált nekem olyan különlegessé. Persze úgy emlékszem előtte is kedvenc volt, ezzel csak beelőzte a többieket látogatásban. Felejthetetlenre adom, mert közel engedett magához, mármint sokat megtudtam róla, jó volt a hozzám állása, combfixet is elővarázsolta azonnal és vett nekem egy kocsit. :)
Happy Massage