• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nagyon szépen köszönöm ezt a bájos beszámolót kedves "huff", megsímogattad vele a lelkemet! :))

    Nem krémet használok, hanem kókuszolajat, csak azt kenem a bőrünkbe, amit meg is lehet enni. :) És valóban sütéshez-főzéshez is ezt használom, de még hajpakolásnak is! :) Nagyon egészséges.

    A párnahuzatot természetesen cserélem, mint mindent :) 60 fokon mosok, és nem sajnálom az öblítőt sem, mindenki megnyugodhat,, hogy nem fog a nyáladban heverni. :))

    A kapucsengő azóta megjavult. :) Persze meg fogom nézetni, mert nem vicces, ha az ember azt gondolja, hogy direkt nem nyitok ajtót. Azért jó ha van telefon. :)

    Élmény volt számomra a társaságod, és köszönöm a megtisztelő magatartást, várlak sok szeretettel a jövőben is kedves "huff"! :)

  • Egyeztetés:

    Hosszú idő óta nem jártam errefelé, de azért hébe-hóba rákattintgattam a hírlevélre és így botlottam bele Mara hirdetésébe is. Hiába csak egy képe van fent, az nekem elég is volt, hogy döntsek (a rövid haj amúgy is extra vonzóvá tette számomra) és az sem volt hátrány, hogy kedves, egyszerű, de tartalmas bemutatkozást írt. Felhívtam és egy hétre előre időpontot egyeztettünk - a telefonhangján kicsit meglepődtem, mert nem azt vártam, de ez csak az éter torzítása lehetett, mert élőben már passzolt hozzá:) Sajnos az első randi nem jött össze munka miatt, írtam neki előre smst és kedvesen válaszolt is, hogy nem gond. Két nappal később, egy napsütéses őszi reggelen viszont már összejött a tali. Online sajnos nem fogad bejelentkezést, de a telefonok és sms-ek alapján is egy kedves, megértő, nem szószátyár lány képe bontakozott ki. Engem meggyőzött.
  • Megközelítés:

    XII. kerület Farkasvölgy, inkább autóval javaslom a megközelítést, bár Mara szerint teljesen jó a tömegközlekedés is, de azt nem ismerem. A GPS picit félrevezetett, de a lényeg, hogy a Sasadi út felől megközelítve jó hosszan kell felfelé kanyarogni egyre szűkebb utcákon át. Végül egy hangulatos, a hegy síkjából kiszögellő kis társasház mellett találtam meg az úti célt, napközben nyugodtan lehet parkolni a ház előtt levő fenntartott helyeken, de én óvatos duhajként kicsit arrébb álltam meg. Mindenhol ingyenes.
  • Helyszín:

    Nagyon szép kis lakás tényleg gyönyörű panorámával (még ha város feletti szmog kicsit ront is az összképen, de erről nem a lakás vagy Mara tehet:D). Világos, tiszta, rendezett, hangulatos. Egy szobainas vagy más ruhatartó nekem hiányzott, de megoldottam. Kaptam vizet, kis csokikat és tiszta, száraz törülközőt. A fürdőben kád és takaros rend várt, a szobában matrac, meggyújtott mécsesek, érdekes faliszőnyegek és lágy zene. A zenét külön kiemelném, gondosan válogatott instrumentális dalok szóltak, változatosak, izgalmasak és nem unalmas semmilyenek vagy markánsan tolakodóak - így pontosan tükrözték a Marától kapott élményt.
  • Lány külseje:

    Nagyon tetszetős lány, nagy és szép szemekkel, nőies formákkal. A rövid haj nagyon jól áll neki, visszafogott, nem egy hangos, de ugyanakkor határozott személyiség. Bevallom, hogy a külsőről ennél sokkal többet nem tudok írni, mert nem vettem alaposan szemügyre. Javarészt csukott szemmel élveztem ugyanis a társaságát:) Annyit azért láttam, hogy rendes (értsd: nem egy überszexi csipkés rafinéria, de az fura is lett volna tőle) fehérneműben masszíroz, szép kerek keblei vannak és szép bőre és kész.
  • Erotikus masszázs:

    Késve keltem, rohanva indultam, kávé és reggeli nélkül, nem voltam túl jó formában, pár percet késtem, kapucsengő éppen elromlott, ezért személyesen engedett be, értelemszerűen utcai ruhában. Nem szöszögtünk sokat az ismerkedéssel, ő elment átöltözni és meg elmentem fürödni. Visszatérve hasra is feküdtem a redőnyökkel beárnyékolt szobában, nagyon kellemesen relaxáló volt a környezet.

    Mara egyszerre masszíroz és érintésterápiával kezel. Már az első mozdulatai mély koncentrációról, odafigyelésről tanúskodnak. Testemet leterítette egy könnyű takaróval és mindig csak ott hajtotta fel, ahol éppen dolgozott. Nekem ez tetszett, komolyabb hangsúlyt adott a masszázsnak és kellemesen melegen tartott. Lábtól indul, vádli, talpak, comb, fenék is kap (szerintem krémet használt, vagy nem?). Elég erős kezei vannak, folyamatosan váltakoznak a lágyan simító és az izomcsomókra vadászó mozdulatok, a talpam és a vádlim megérezte az utóbbiakat.:) Nem sok szavunk volt, néha nyögtem, hogy ott jó, néha mondtam, hogy ott fáj, ő csendben hümmögött és tevékenykedett tovább, én meg lehunyt szemmel pihentem. Egyszer tanulmányoztam hosszabban az egyik oldalfalat, ami növénnyel és kisebb szőnyegekkel volt befuttatva, Mara árnyéka pedig a mécsesektől egészen a plafonig nyúlt. De jobbára csukott szemmel szuszogtam és folyt a nyálam a párnára (a huzatot biztosan cseréli, nem kell aggódni:)). Az egésznek amolyan meghitt, már-már ünnepélyes hangulata volt és nem azt éreztem, hogy le akar tudni. Nyilván volt koreográfia, de nem a látványosan betanult fajtából, vissza-visszatért a rázósabb helyekre (pl. csuklyás izom, ahol nem örömömben nyögtem) és alaposan megdolgozott mindenhol. A kar- és tenyérmasszázsnak külön örültem.

    Összességében kiváló masszázst kaptam, nem a szokványos kottából olvasott, hanem a személyre szabott fajtából. Végig nagyon figyelt és remekül rám érzett.
  • Levezetés:

    Üdítő volt, hogy fordulás után nem egyből a "lényegre" tért (persze kinek mi a lényeg...), hanem a lábam, a hasam és a mellkasom is kapott a krémből és a masszázsból. Szinte észrevehetetlenül tevődött át a hangsúly az ágyékomra és környékére és közben a mozdulatai, a hangulat nem veszített semmit a finomságból. Hol lágyan körbesimított, megkerülve az egyre kíváncsibban ágaskodó farkamat, hol pedig, hosszan nyújtóztatta ki a karjait a testemen egészen a mellkasomig. Nagyon jó volt ez a minden sürgetéstől és túlságosan direkt érintéstől mentes lassú felhúzás, ott lebegtem valahol a masszázs okozta ellazultság és egy BF-es petting között. A petting persze egyoldalú volt, de nem bántam és az egyébként követelőző férfi énem is tiszteletben tartotta Mara leírt, de ki nem mondott kérését. A kis tükör oldalt nem sokat mutat, talán szándékosan, pedig néha jó lett volna látni többet is a vendéglátómból, de beletörődtem. A vége felé azért felsandítottam és láttam, hogy Mara a lábam között ülve, félig előrehajolva egészen átszellemülten masszírozza ki a farkamból a gyönyört. Ekkor pillantottam meg szép dekoltázsát is, majd szelíd rángások közepette távoztak belőlem a fiúk (vagy lányok lettek volna, ki tudja). A hosszan elnyújtott, lassan, de biztosan felvezetett élvezés hatására sűrűn kapkodtam a levegőt és a szívem is majd kiugrott (ráadásul még a hason fekvés alatt az orrom is bedugult), úgyhogy remegve nyúltam ki a matracon. Nyugodtan, lassan letisztogatott majd betakarva hagyott még pihenni pár percet.

    Lassan szedtem össze magamat. Az a típusú ritka levezetés volt, amikor nem az élvezés, mint cél lebeg előtted, hanem inkább kiélvezed az odavezető út minden pillanatát és csodálkozva jössz rá, hogy egy értő kéz és a jól felépített hangulat milyen csodákra képes. A végén még az erkélyre kilépve megcsodáltam a szép kilátást és a nyugodt környéket, majd a cipőkanálnak megörülve távoztam.
  • Elszámolás:

    Standard **** ajándékot hagytam ott a végén kis kerekítéssel. Kicsit túlléptük az időt, ****, így a 1,5 óra az valóban nettó másfél óra vendéggel foglalkozást jelent. Etalon hozzáállás.
  • Összkép:

    Mara egy türelmes, nyugodt, tiszta lelkű lány. Bár nem beszéltünk sokat, de éreztem, hogy visszafogottsága nem feltétlenül nekem szól (remélem így volt), hanem személyiségéből fakad és egy kiegyensúlyozott, okos és értékes embert takar az illetéktelen szemek elől. Nem mellesleg számomra igen vonzó is, civilben biztosan alaposabban megnézném magamnak, de ez az alkalom nem erről szólt.

    Nagyon jól éreztem magamat a társaságában, kevésszer volt részem ilyen őszintén visszafogott, zárkózottan nyitott, sablonokat kerülő, de az elvárásokat mégis túlteljesítő masszázskalandban. Ráadásul a végén mondta, hogy legközelebb nyugodtan parkoljak be a ház előtt bérelt helyekre , szóval ez azt jelenti, hogy megyek, mehetek még?:)
Happy Massage