• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg nem Jessycát kerestem hanem a ***, de mivel az eredeti jelölt éppen elfoglat volt, Jess vette fel a telefont. Ha már így alakult rákérdeztem, hogy Ö nem ér-e rá véletlenül. Ráért. Amúgy is szemeztem már vele, hiszen régi motorosnak számít itt az oldalon, és hát abban azt hiszem mindenki egyetért, hogy Jessyca különleges, mondjuk hogy bakancslistás külsővel rendelkezik. Ezért nem bántam hogy így alakult, hanem örömmel indultam hozzá.
  • Megközelítés:

    9. kerület általam kevésbé ismert része, a parkolás fizetős, el is rontottam a rendszámomat, és meg is büntettek, így a kiruccanás ennyivel drágább lett, de ez az én hülységem. Egyébként pont a ház előtt tudtam parkolni, szerintem szerencsém volt.
  • Helyszín:

    A helyszín egy felújított társasházban található, teljesen rendezett, a körülmények jók. Komolyabb negatívumként az átszűrődő hangokat éltem meg, a másik szobában tevékenykedők mászkálása, a fürdőszobazajok és hasonló dolgok nyilván nem voltak szándékosak, de ettől még zavaróak voltak. A tetthely egyébként teljesen jó, nagy ágy és tükör is a szoba része, és még a ruháknak is van bőven hely.
  • Lány külseje:

    Jessyca egy igen csinos félvér csoki hölgyemény, ahogy utaltam is már rá a bevezetőmben, ez már jóideje a bakancslistámon volt. Az arca csinos, általános jókedv sugárzik belőle. Van mit rajta fogni típus, de az összhang kívánatos.
  • Action:

    Kicsit felkészületlenül érkeztem, hiszen eredetileg nem hozzá készültem. Általában a menüsorral és az utolsó pár beszámoló tartalmával fel szoktam vértezni magam, de most a részleteket az ágyon beszéltük át. Ezután egy kis időre elmentem a kötelező fürdőszoba körre, mire visszaértem, Jessycáról lekerült a fogadóruha. Elkezdtünk egymással foglalkozni, az egyetlen negatívumot már most elsütöm, több úgy sem lesz, a csókot bár az adatlapján szerepel, nem igazán lehet csóknak nevezni, max a puszi kategóriába tudnám besorolni. Ilyenkor persze mindig megfordul a fejemben, hogy mi van ha velem van a baj, hagymát ettem ebédre vagy valami hasonló, de nem hiszem hogy erről volt szó. Egyrészt a szájhigiéném rendben van, rágót szájvízet vételeztem, dohányozni sem dohányzom, másrészt most direkt elolvastam a korábbi beszámolókat is, és ezt a dolgot már más is szóvá tette. Szóval nem gond az ha nincsen csók, de akkor ne írjuk ki. Na de erről ennyit, lássuk a pozitívumokat.

    Ez pedig nem más, mint a francia. Jessyca ennek nagymestere, a repertoár elég változatos, és ezt mind nagy kedvvel mutatja be rajtad. Mélytorkos, köpködős és kényszerfranciás elemekkel tarkított műsort kaptam, nagyon vadulni ezúttal sem tudtam, nem akartam idejekorán elmenni. De Jess franciatudását ettől még kipróbáltam ágyon fekve, ülve, állva, Jess pedig minden pozitúrában lelkesen dolgozott rajtam. Közben markoltam paskoltam a formás fenekét, ez a tükörben nem gyenge látvány volt. Természetesen nekem is meg kellett kóstolni Jessycát, így pihensként befúrtam magam a lába közé, és bevetettem mindent amit tudtam. Jessnek finom puncija van, élvezet rajta munkálkodni, de komolyabb siker ezúttal nem koronázta az erőfeszítéseimet.

    Ezután Jess újra megkapta a játékszeremet, és nagyjából ugyanazt a koreográfiát felállítva folytattuk ahol korábban abbahagytuk. Aztán éreztem, hogy ez ebben az esetben sem lesz egy nagyon hosszú játék, így gumit cseréltünk, és misszionáriusban befejeztük a küldetést.
  • Elszámolás:

    Jess ***** a budapesti átlagot képviseli, hogy őszinte legyek foglalmam sincs már, hogy előre vagy utána adtam oda.
  • Összkép:

    Jess egy különleges ****, aki értékeli az extrémebb franciatudást, annak szerintem kötelező célpont, és aki szeretne egy csinos és kedves félig afrikai teremtéssel is áldozni az erotikai oltárán, annak is. A csól és a helyszíni zajok zavaró körülmények, de ezeken lehet javítani, mivel a hozzáállással nincs gond.
Happy Massage