• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, gyorsan megbeszéltünk mindent.
  • Megközelítés:

    Nagyon jó lehetőség hogy a garázsba be lehet állni, így az utcán sem kell hagyni az autót és senki sem tudja meg hogy ott járt az ember.
  • Helyszín:

    Az egész ház ennek van szentelve. Kényelmes az ágy a fürdő remek, nagy tükrök, szóval minden tökéletes. A legfelső szintre mentünk fel. Mással nem találkoztam közben.
  • Lány külseje:

    Karen nagyon csinos lány. Csodaszép punci, jó alak. Sajnos a cici tabu, saját bevallása szerint kicsi, de ez csak a nőket érdekli. Mi férfiak mindenben meg tudjuk találni a szépséget szerintem, és pont a változatosság ami gyönyörködtet!!!
  • Action:

    Gyors fürdés után Karen azonnal a lényegre tört és elkapta a nemesebbik felemet. Fantasztikusan csinálja, olyan átéléssel kapaszkodik az ember farkába, mintha az élete múlna rajta. Élvezettel falja minden porcikáját az embernek. Csillagos 5ös. Olyan sebesen hozott élvezetközeli állapotba, hogy inkább kértem egy kis cserét, hogy én kényeztessem őt. Azonnal az ágyra vetette magát és olyan pucsítást csinált, hogy majdnem elestem :) Igazán tudja hogyan hozza elő az állatot a férfinépből. A lába közé heveredtem, és elkezdtem francia tudásomat csillogtatni. A képeken látható volt, hogy a nagyajkaival biztosan levesz a lábamról, de nem gondoltam volna, hogy ennyire fantasztikus csiklója van. Mire odakeveredtem a csiklója borsó nagyságúra duzzadt, nagyon jól lehetett kényeztetni, még egy kezdő sem tudja elrontani a dolgot. A francialecke hatására a borsó nagyságból még tovább tudtunk lépni. Komolyan műélvezet Karent nyalni. Nem is nagyon tudtam betelni a látvánnyal és az élvezettel. Egy pici sajnálkozás, hogy az újjaimmal nem lehetett erősíteni a hatást, de így is hihetetlen jó élmény volt. A csúcsra juttattam, de szerettem volna folytatni mert annyira finom volt, viszont nagyon érzékennyé vált, úgyhogy kicsi a kezemmel nyugtattam a csodacsiklót, majd kicsit később folytathattam a nyalakodást már csak a saját örömömre, mert jelzése szerint innentől Neki lőttek. Egy idő után 69-be fordultunk, de olyan franciát kaptam, hogy kértem a gumi segítségét. Háttal beleült a farkamba, nagyon finom szűk puncival találkoztam, amit a csodás technikával együtt férfi legyen a talpán, aki hosszan bírja ezt a pozitúrát. Kis idő után váltást kértem és doggyban folytattuk, ahol aztán tele is lőttem a gumit. Közben Karen nagyon jó hangokkal segítette a mennyekbe repítést. Majd fürdés és el.
  • Elszámolás:

    Normál ****, egészen a végéig nem is esett szó róla. Majd az éjjeliszekrényre helyeztem az ellentételezést.
  • Összkép:

    Karen egy szexistennő, aki élvezettel csinálja amit csinál. Látszik hogy neki a munka a hobby :) Mindenkinek ajánlom aki puncimániás, és szereti a barátnő feelinget.
Happy Massage