• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Jézusom!

    ....ez volt az első reakcióm amikor megláttam a terjedelmes beszámolódat, és az a legmeghökkentőbb az egészben, hogy olvasás közben mégsem untam egy pillanatra sem, hanem nagyon-nagyon élvezetesnek találtam. Talán mert közel áll hozzám a főszereplő?
    Ha egyszer meg akarnám írni a memoáromat már tudom kit kérjek meg társírónak.
    Sajtos barátom neked jó a humorod!
    A nagyközönségnek pedig megmagyarázom, hogy miért is ez a beceneved. Találkozásunk előtti napon a csevegésemben kifejtettem, hogy mennyire imádom a finom sajtokat. És lám másnap te mivel állítottál be: egy gondosan összeválogatott sajttállal. Ez nagyfokú odafigyelésről és előzékenységről árulkodik.
    A hely diszkréciójáról pedig egy sztori jut eszembe. Egyik nap kocsimban ülve siettem be dolgozni, mikor is egy autó ment előttem nem az általam kívánt tempóban. Én a hegyen át szoktam jönni mindig, így minden kis kanyart jól ismerek már, és egyébként sem egy nyugdíjas tempóban közlekedem, ezért a jól bevált módszert alkalmaztam: rátapadtam rendesen szegény előttem haladóra, csak hogy gyorsításra rávegyem. Legnagyobb megdöbbenésemre egy helyen parkoltunk le. Persze akkor már összeállt a kép: megérkezvén a férfi kikapcsota a GPS-t és nyúlt a telefonjáért. Megvagy barátom, tudom mit keresel itt- konstatáltam magamban a dolgot. Ő kiszállva az autójából szúrós pillantásokal tekingetett felém, hogy így meghajtottam. Én pedig mosolyogva arra gondoltam, ha te azt sejtenéd, hogy pár perc múlva csak egy fal fog elválasztani minket, ugyanis míg te a kolléganőmnél jól érzed magad én leszek az akinek a fütyülését néha hallani fogod a másik szobából. ( Ugyanis néha fütyörészni is szoktam.)
    Szóval...Sajtos barátom gratula ehhez a kiművelt beszihez, és legközelebb tökéletesítjük a kettőnk dolgát.
    Nagyon köszönöm a minőségi írásodat!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Ez a beszámoló hosszú lesz, nem tudom másképpen megörökíteni. Nagy élmény volt, így is sokat húztam belőle.
    Türelmetlenek, olvasási problémával küzdők, rövid pornónovellát várók a terjedelem miatt olvasatlanul behúzhatják a „lehetne jobban” megírni strigulát és máris léphetnek tovább.

    Már régóta kacérkodtam, hogy randit kérek Aliztól. Tudtam, hogy lesz egy szabad délutánom másnapra, de nem tudtam „nyitvatartási időben” telefonálni egy maratoni miiiiting - menő vagyok mi? - miatt. Az ölemből rövidnek nem mondható SMS –t írtam időpontjavaslattal és láss csodát, percekkel később beleegyező választ is kaptam azzal, hogy másnap reggel azért telefonozzunk. Ez majdnem VTR.
    Ha nem sikerül néhány híváskísérlet után a kiszemeltemmel telefonozni és amennyiben ez a lehetőség szerepel az adatlapon, bepróbálkozom SMS –el. Eddigi próbálkozásaimra Alizon kívül senkitől nem kaptam választ. Ez nálam +.
    A reggeli telefonos egyeztetés után délután zöldet mutattak a lámpák Aliz felé.
  • Megközelítés:

    Az adatlapi térkép pontos. Aliz röviden és olyan jól elmondta telefonon, hogy célba érés előtt 50 méterrel már láttam melyik épület előtt lesz ingyenes parkolóhelyem. Mivel egy „király” – van egóm mi? – soklovas hintóval jár, a tömeggel együtt való megközelítésről annyit tudok, hogy le lehet szállni a közelben sűrűn járó buszról, és fogaskerekűről is. Bocsánat valakitől, plagizáltam az előző megfogalmazást egy másik beszámolóból, de annyira tetszett. Az útról tapasztalatból tudom - végig hajtottam rajta már életemben vagy ezerszer -, hogy a télvíz idején az elsők között takarítják le. Urak! Aliz felé tartva a hegyi útviszonyok soha nem fognak akadályt képezni. Erre hivatkozva nem érdemes randit lemondani, ilyen indokkal örökre elássa magát az ember.
  • Helyszín:

    Az épület lakóháznak épülhetett, de úgy vettem észre több iroda működik benne, mint amennyiben laknak. Virágcsokorral a kézben érdekesen lehet kinézni a sok cégtábla alatt, már ha összefutunk valakivel. Ház elől telefon, kapucsengetés a megkapott számra, először át a kapun, majd be az épületbe, - !NEEEM a bal oldali ajtón, az egy irodáé! - és bizony lefele kell menni egy emeletet. Mondjuk, ha Aliztól kapott infók után eltévedsz (bocs a tegeződésért) megérdemled.
    Belépés után egy előszoba-konyha-étkező térbe részbe jut az ember, biztos nem itt készül majd Aliz vega karácsonyi töltött káposztája. Innen folyosó indul, ahonnan a lányok szobái nyílnak, mert bizony három test/lélek gyógyász is „rendel” itt. Ja, innen nyílik a fürdő is, szembe a szobákkal, de max. öt lépés után elér a fürdőbe a kedves vendég, bármelyik szobába is nyert bejutást. Nagyon jó a logisztikai szervezés, tutti senkivel nem lehet összefutni. Aliz határozottan irányított, míg be nem kuckóztuk magunkat hozzá. Mondjuk érdekes/izgi lenne egy „kolleginával” páciens nélkül összefutni. Nem? Én bevállalnék egy „gruppenkoccanást”. Állítólag szép a kilátás a sötétítő függöny mögött, nem néztem, de Alizzal egy ablaktalan pincehelyiségben is boldogan tölteném az időm.
    Mire a fürdőbe jutottam, már egész máshol járt az eszem, sorry, nem tudok pontos leírást adni a falburkolatról és egyéb részletről, de ha a víz leforrázott vagy lefagyasztott volna azért magamhoz térek és megjegyzem, szólok. A kikészített szájvizet használtam. Mindkét belépésem előtt Aliz tiszta, száraz ki/belépőt terített le a kád elé. Tusfürdő készlet is volt, de vettem az elsőt a sorból (nekik „büdöset” biztos nem tesznek ki), visszafele a második tusoláshoz becsempésztem magammal a saját illatmentesemet is. Lehet, hogy volt olyan is a sorban, de ismétlem, máson járt az eszem, minthogy a tusfürdő készletet leltározzam. A csempészést szerintem Aliz most innen tudja meg. Bocs, nekem fontos, hogy ne szerezzek be „szokatlan” szagmintát. Elég, hogy a nem vettem fel a telefonokat.
  • Lány külseje:

    Nálam a női szépségnél nagyobb mértékben számít a személyiség. Alizéról sok minden kiderül az adatlapjáról, de leginkább a beszámolóira adott reagálásaiból. Ki „merne” ilyen nyíltan, őszintén, egyenesen reagálni, mint Aliz a 24. –re? Szerintem a férfi egót simogató nyáladzás nem az Ő - igen ő egy nagy Ő - stílusa.
    Még soha, de soha - pedig van már néhány X mögöttem - nem volt szőke nő olyan közelségben hozzám, amire most számíthattam. A képei alapján nagyon hasonlít egy ismerősömre, akin mindig megakad a szemem és szívesen közelébe kerülnék, de ezt etikai okok is kizárják. Külsőre leginkább az a fotója fogott meg, ahol háttal nekünk egy ajtó felé megy lábujjhegyen kezében cipőivel. Arca mindenhol inkognitó alatt van a képeken, ezért fantáziám szerint AZT a szépséges arcot vártam ajtónyitáskor, mint az ismerőseimé. Nem az volt, de egy PICI SEM csúnyább. Szó sem lehetett részemről „hátra arc” –nak.
    Urak! Nem egy kigyúrt sportoló feszes izomkötege, és nem egy plötty hájpaca, hanem egy nekem isteni, selymes, lágy női testé került később a kezeim közé. Én, aki nem szeretem, és csak külön kérésre megyek a kiskifli/nagykifli pózba, később magam kértem hagy lehessen egy picit. Azután…, vagy nem is, amaz után… Mindegy, valamikor a fejemben szétesett 2 órás idővonal alatt. Érezni akartam.
  • Erotikus masszázs:

    Már belépés után elkezdődött egy érdekes kommunikáció köztünk, de részéről nem az a mézesmázos, nőcis bájolgás, csicsergés. Egy határozott elképzelésekkel, minden allűrtől mentes emberrel hozott össze a sors. Röviddel a találkozás után volt egy kis intermezzo, nem mondom, hogy rossz, de remélem, egy esetleges reagáláskor Aliz nem tér ki rá. A témáinkat nem részletezem, de végig figyelnem kellett, hogy a tempót tartani tudjam. Mert nem lehetett „ahaaa” válaszoknál maradni. Különben „vesztesz”. Tényleg lyukat beszél az ember hasába, ha nem figyel.
    És nyugi! Aki belazulós szeánszra vágyik, az jelezze az elején, vagy ne reagáljon a beszélgetésben, Aliz sértődés nélkül venni fogja a lapot, senki sem jár pórul.

    A fürdés után visszatérve megkérdezte levegye e azt a pici textilt amiben fogadott. Naná, mondtam.
    Pucéran folytattuk egymás mellett a tatamin. Ezzel felborult az „egyenlő pályák egyenlő esélyek” elv. Milyen férfi tudna egy ilyen test mellett teljesen a hallottakra koncentrálni, reagálni? Már nem érdekelt lesz e, milyen lesz a masszázs, legszívesebben ott rögtön „felfaltam” volna. Ha itt azt mondja a masszázzsal végeztünk is, tutti beveszem, mint ”öreg tata a kuplerájban….” viccben.
    Még „komolyan” beszélgettünk és nem mertem jobban hozzáérni, mint a derekának, hátának simogatása, cirógatása, amikor rám kérdezett nem simogatnám e már a fenekét is. Más nő ekkor még azt mondaná „Figyelsz te egyáltalán rám?”. Szerintem itt tesztelt, hogy levezetéssel, vagy masszázzsal indítsunk.

    A masszírozás a lábamtól (vádlimtól) kezdődött, én hason és közben beszélgetünk. Amikor felért a combomhoz, combjai közé veszi az alsó lábszáram, ráül a csupasz puncival. Jött nálam egy fonálvesztés a beszélgetésben. Néha legszívesebben megfordultam volna, hogy a tekintetünk is találkozzon. Próbáltam a tatami mellett lévő tükörből szemkontaktust is tartani, de így messze volt a hangulathomályban.
    Amikor a derekamhoz ért, volt annyi figyelmem, hogy dupla kezelést kérjek oda, mert eléggé leterhelt eme részem mostanság. Váll, nyak, de még a testem mellé tett karom, alakrom is kapott alapos kezelést. Hogy masszázs mennyire volt szakszerű? Nekem tök mindegy. Minden végén én úgy távoztam, mint aki a fellegekben jár. De jelentem, már leszálltam úja a valóságba.

    Arra is emlékszem, hogy én hason fekve vagyok, Ő pedig rajtam csúszkál, testével, mellével cirógatva hátamat. Éreztem fülemben egy pillanatra szuszogását. Én hátranyúlok, karjaim kétoldalt háttal felfelé, mint a szöcske lába, próbálok belőle minél többet befogni, tapintani. De esküszöm, nem tudom, hogy a masszázskor, vagy a levezetéskor történt.
  • Levezetés:

    Nekem az egész találkozásunk egy levezetés volt. Gondolom itt a többség az erotikus tartalom részére kíváncsi. Hát legyen.

    Első fejezet: én/felé (Itt már egy szó sem hagyta el szánkat.)

    Aliz hason feküdt. Teljes testel fölé fordultam, „betakartam”, de nem feküdtem rá, nem értem testemmel hozzá. Csak a számmal és orrom hegyével pásztáztam végig a testét. A füle tövétől a nyakán át, a gerince mentén végig a derekáig, a fenekétől a combhajlaton át, végig a bokájáig mindenhonnan illatmintát vettem. Beugrott a „Parfüm” című regény és film. Először csináltam ilyet. Nekem egy orgazmussal felért az élmény.
    Nem hagytam ki tapintó érzékeimet sem. Ujjbegyeimmel letapogattam legtöbb domborulatát, völgyét, derekát, fenekét, combját, lábát, lábfejét. Gyönyöröztem (Jar Jar Binks /Star Wars után szabadon). Igen, a lábfejét! A végén lábfetisiszta - van ilyen szó? – leszek. Ilyen lehet, amikor valaki be van lőve?
    Éppen hogy csak hallottam közben fokozódó, majd csituló és újra fokozódó légzését. Én olyan fekvőtámasz szerűségben, Ő megfordult alattam. Ekkor valahol testközéptájon jártam. A hasától, köldökékétől folytathattam lefelé. (Itt egy kis baki a részemről, mert a köldöke csikis. Nem tudtam.)
    Már a lábai között fekszek, szám a szeméremdombján, majd a combbelsők felé közelít. Kicsit jobban szétnyitja lábait, még jobban hozzáférek a hajlatokhoz. Közben ujjaimmal tovább élvezkedek, simogatom, jár a kezem le föl a testén, nem tud sehol nyugton maradni. Ő igen, nem szökik előlem. Puszik a nagyajkakra, nem érkezik „állj ne tovább!” jelzés. Nyelvemmel is érintem, és bebocsátást nyert, kalandozott, ahogy legjobb tudása szerint tudott. Nálam mámor állapot.
    Ebből a helyzetből most nem akartam volna szabadulni. Nem sokára rá Aliz teste egy picit megfeszült és enyhén fokozott légzés mellett rácsapott kezével a derekán kalandozó enyémre, egyben erősen hosszan megszorította. Remélem nem kínjában tette. Számmal visszatértem a csiklótól, a gáttól a nagyajkakra és a combhajlatra. Mindezt csak lágyan, puszikkal. Nem tudom mennyi idő, talán percek után gondoltam elege lehet belőlem és elbúcsúzok egy végső nyelvcsapással. Nem kapok jelzést, hogy rossz lenne, hát adok még egyet. Erre se jön „elég már, hagyd abba!” reakció. Boldogabbá nem is tehetett volna azzal, hogy ismételhetek. Pár perccel később kaptam egy újabb testfeszülést és kézcsapást/szorítást.
    Felkúsztam mellé és asssszem ekkor kértem a kiskifi/nagykifli pózt. Boldog voltam.

    Második fejezet: ő/felém (Itt sem hagyta el szó a szánkat.)

    Kiszabadult a kiflis pózból, engem „hanyattba” irányított. Kis terpesz, és betérdelt lábaim közé. Elkezdette qkacom és környékét simogatni. Térfogat növekedés lett a hatása. Előkerült az olaj. Csak úgy folyt a kis kezéből, a flakont nem láttam. Magára is kent bőven. Majd a keze helyett a testét kezdte használni. A combomtól a mellkasomig csúszkált rajtam, én hol átkaroltam, hol elölről simogattam.
    (Itt picit valami más. Én eddig úgy voltam, hogy a nagy és még nagyobb mell az izgató. Aliznak nincs nagy. Most világgá kürtölöm. Uraim, visszavonom álláspontomat, Alizé nekem így tökéletes!)

    Feljebb csúszott, csupasz szeméremdombjával a plafon felé törekvő qkacomat ingerelte, kezével hozzá szorítva. Picit előrébb csúszott, „azom” hátrafeszült a hasamra és nagyajkaival masszírozta, csúszkált rajta előre, hátra. Rögtön helyben elélveztem volna, ha nincs a hátrafeszítés. Ezt az ejakulációt visszatartó „technikát” lingam masszázsokkor, fogásokkor is tapasztaltam.
    Majd kicsit még előrébb csúszott, ezzel feneke mögé került újra ágaskodva az akkor legérzékenyebbem. Hátranyúlva megmarkolta. Piciket csúszkált szeméremdombomon, pont, mint amire azt mondják „szemből beleült”. Érzésre is pont olyan. Már majdeneeem… , amikor megfordult, és háttal nekem folytatta. Ez olyan mintha háttal felém, rajtam „lovagolna”. Majd feltolta altestét az arcom elé, keze a qkacomon körül, feje csak felette. Jajjj, sajnos nem voltam benne. Bár érzésre egyforma, de az oldalsó tükör „lebuktatta” az illúziót. Ebben a pózban lett végem, kiszálltam a játékból.
  • Elszámolás:

    Első randi lévén, az elején diszkréten egy *****elhelyezve a kapott infók alapján az említett belépéskori intermezzo során.
  • Összkép:

    Volt már szétszedős-összerakós, gerincregeneráló, gyilkos, taktohipnózis masszázsom is (máig tart a hipnózis). Mindegyik istennői, felejthetetlen volt, de a rendszer nem enged így értékelni. Volt masszázsnak mondott „hátbakönyöklős” melléfogásom is. Aliztól olyat kaptam, amit eddig máshol még nem. Az izmok mellett a szürke agysejtjeimet is megmasszírozta.
    Ja, és soha többé, senkinek nem mondok szőke nős viccet!
Happy Massage