• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt nézegettem a hirdetését,aztán fogtam a telefont felhívtam hogy mi merre mennyi. Majd amikor nekem jó lett akkor kértem időpontot.
  • Megközelítés:

    Én mint mindig,most is tömeggel mentem,bár nem volt nagy tömeg. :) 13-ker frekventált új részén rendel egy új építésű házban.
  • Helyszín:

    A lakás mint az előbb írtam új építésű ezért minden szuper,nincs lepukkant lakás érzés. Minden patyolat tiszta, a fürdőre is csak ezt tudom mondani.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel,a kora a magassága az alakja minden okés volt. Egy fekete szettben várt
  • Action:

    Na itt vagyok bajban,nekem vegyes érzéseim voltak. Olyan fura volt az egész ott létem, alatt a légkör.

    Akkor röviden tömören: Megérkeztem, megbeszéltük hogy mi mennyi,mit lehet mit nem. Én el tusolni. Tusból visszatértem a szobába,Ő egy percre még kiugrott a fürdőbe majd megérkezett Ő is. Még állva elkezdtünk csókolózni ami benne is volt az alapban,de csak ímmel ámmal ment,jólvan mondom ezt sem kell erőltetnem. Le heveredtünk a matracra ami a parkettára van rakva. (nekem személy szerint az ágy jobban bejön,így X évesen sokkal könnyebb egy ágyról felkelni.) Mondom akkor kihámozom a fekete neműből,és jól kinyalakodom magam. Nem tudom nekem olyan érzésem volt hogy semmilyen pozitív reakciót nem tudtam elérni nála,hiába nyögdécselt meg minden.... Jó mondom akkor cseréljünk,én feküdtem le és Ő telepedett a lábaim közé. Mondjuk ezt jól csinálja,zacsit mindent kényeztet,szemebe nézett majd egyszer csak tövig eltüntetett. Ezt még megcsinálta párszor és a szájába élveztem. (lenyelés nem volt,én úgy emlékeztem hogy az alap) diszkréten szilviába kerültek az utódok . Pihenés képen kaptam egy egész jó masszázst, ami elég erős volt. Masszázs után nedves törlővel letörölte a hátam és kezdődött a második felvonás. Keményre varázsolt majd gumit húzott amit vastagon bekent síkosítóval,így verte még egy jó darabig,csak pislogtam hogy akkor most mi van vagy mi is lesz. Kértem hogy hátulról szeretném megszeretgetni,amit meg is tett. Így ment egy darabig,majd rákérdeztem a popsira,jött a válasz hogy húú hát azt majd így,vagy úgy,majd a végén befejezésképpen,meg arra rá kell készülnie. Na mondtam magamban akkor onnan már megjöttem. Így punciban a gumiban fejeztem be. Levette megtisztogatott,fürdő,és jobbra el.
  • Elszámolás:

    Na itt megint érdekes volt a helyzet. Másfél órára neveztem be magam. Óra egy percre már fent voltam nála,és tusolással meg mindennel együtt a következő óra 15-ik percében már kint is voltam a ház előtt...... A második aktus után még szűk fél órám volt a másfél óra végéig....... De kérte hogy menjek tusolni,na mondom akkor ez gyorsan le lett tudva a másfél óra............. Így az elszámolást én nem éreztem korrektnek,de ezt nem tettem szóvá neki.
  • Összkép:

    Mint az elején írtam hogy nekem fura volt az egész. Ítt megláttam a hirdetését hogy húúúú így német erotika kiállítás stb stb. Ketten vagy hárman már írtak beszámolót ami nem volt rossz,mondom teszek egy próbát. Nem volt rossz,de nem is volt eget rengető.
Happy Massage