• Eni21

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben történt. Nagyon rugalmas, könnyen ment az időpont leegyeztetése. Előre, pár nappal későbbre tűztük ki a randinkat. Tökéletes!
  • Megközelítés:

    Üzenetben olyan pontos leírást kaptam a helyszínről, hogy sehogy nem sikerült volna eltévesztenem a címet. XI. kerület Fehérvári úthoz közeli lakópark. Én kocsival mentem és szerencsésen tudtam parkolni a ház bejáratához közel, viszont valóban kell számolni a parkolással, mert elég kevés napközben a parkoló hely. Villamos- , buszmegálló is a közelben van, kb. 3 perc séta.
  • Helyszín:

    Diszkrét újépítésű lakópark egyik szép lakása. Tiszta szép rendezett lakás. Mindenhol tisztaság és rend, nem lehet belekötni, nagyon otthonos kis pecó. Kabátom vállfára került :) Szobában szép nagy ágy és tükrök mindenűt :) Fürdő tiszta és van mindenből választék rendesen :)
  • Lány külseje:

    Huh... hát nehéz lenne szépségét, báját leírni... Karcsú termete és bájos arca, mosolya és azok a szemek menten rabul ejtettek. Szép selymes bőr, finom illat, stílusos öltözet... Igazi Nő! Tényleg, mintha a barátnőmhöz toppantam volna be :) A fényképek magukért beszélnek! Csalódás kizárva :)
  • Action:

    Megérkeztem a címre, hívtam telefonon, Ő mondta a kódot, megnyomta a kapunyitót, én nyitottam volna a kaput, de az megmakacsolta magát és nem nyílt... még párszor rápróbáltunk, de sajna nem akarta az igazságot, így lejött elém... Szépen felöltözve megjelent előttem egy gyönyörű nő az ajtó másik oldalán és kinyitotta nekem az ajtót Ő volt Eni... Azta... Rögtön megnyugtatott, hogy nem csak velem fordult elő ez a szitu az ajtóval, de én már ezt el is feledtem, mert annyira jó volt vele társalogni. Beértünk a lakásba, vállfára került a kabátom... mondtam is, hogy ekkora megtiszteltetésben ritkán van része a kabátomnak :) ... bementünk a szobába leheveredtünk az ágyra és beszélgettünk, ismerkedtünk... annyira közvetlenül dumáltunk mindenféléről, hogy szinte el is feledtem miért is jöttem, olyan érzés volt, mintha a szomszéd lány invitált volna át magához egy italra. Aztán nem is tudom, hogy, de elkezdtem simogatni és megállíthatatlanul csókolóztunk és egymásba feledkeztünk. Megszabadítottam ruháitól, rajtam sem volt már semmi és közben érzékien simogattuk becézgettük egymást, feltérképeztem minden hajlatát, domborulatát és hosszasan elidőztem kelyhének varázsában, aminek jól hallható és érezhető eredménye is lett Eninél. Ő sem maradt adós olajos testápolós test a testtel rendesen elkényeztetett, oly annyira, hogy sapit kértem és Ő rám ült... huh olyan jó volt az az érzet és annyira erotikusan csinálta, hogy szinte azonnal készen voltam... nem fárasztottam sokáig :) durr... sapit leoperáltam magamról és kis törölgetés, majd összebújás és beszélgetés, simogatás, csókolózás... és már hadrendbe is voltam. Első szeretkezéshez hasonló kezdetek... aztán sapi és először lovaglás huhuuu... ha gondolod fordulhatunk... mondta kis kacér mosollyal... fordultunk... csodálatos élmény volt, végem is lett. Összebújás, simogatás, beszélgetés és már kezdtük megint előről :) annyira erotikusan és érzékien kényeztetett, hogy készen álltam megint... sapi fel és be is mutatott nekem számomra még új figurákat, aminek meg is lett az eredménye :) .... Szerintem még reggelig tudtam volna folytatni Vele, de aztán rápillantottam az órára és láttam mennyire elröppent az idő... Eni egyszer sem éreztette velem az idő múlását. Lehet, hogy Ő is jól érezte magát velem? Nem tudom, de egy biztos nagyon jót beszélgettünk és nem szex volt, hanem szeretkezés. Elmentem tusolni. Öltözködés közben még beszélgettünk. A végén még gondosan megigazgatta ruháim, egy-két búcsúcsók és utamra mentem.
  • Elszámolás:

    Egész végig nem esett róla szó, igazából előtte sem egyeztettünk. Annyira jó volt a hangulat, hogy kár lett volna elrontani ezzel, így csak a végén, távozáskor esett róla szó. Nagyon korrekt...
  • Összkép:

    Eni egy igazi figyelmes, ízig-vérig gyönyörű Nő! Igazi barátnő, aki mellett az ember megnyugszik, ellazul. Aki szereti a barátnős együttlétet annak tökéletes választás. Vigyázat, vele repül az idő, ne éljetek vissza vele! :) Remélem én is szimpatikus voltam neki és mehetek még hozzá :)
Happy Massage