• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. hívtam és pont volt szabad ideje :-D.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel szoktam menni.ide is tökéletes lett volna/de ezt később/.A Dunához elég közeli lakópark szerintem sokan jártak ott.
  • Helyszín:

    A helyhez méltó a híréhez nem olyan régi építésű kóddal bejutós kamerázott szép kis lakás rend tisztaság.ketten is rendelhetnek bár én nem láttam mást a lakásban.
  • Lány külseje:

    A képeken ő van azt kapod amit ott látni bár szerintem élőben kicsit ,szebb mint képeken.
  • Action:

    Eredetileg egy órára mentem volna de sajnos úgy siettem, hogy be néztem a leszálló helyet és 2 meg állóval hamarabb szálltam le a 3 metróról.Ez nem is lett volna gond hiszen vissza is lehet szállni de én idegességembe és kapkodásomba ahogyan kerestem a helyes irányt el követem azt a hibát, hogy hallgattam egy "hajlékonyra" és mivel azt mondta, hogy csak pár utca így neki vágtam gyalog..
    Ebből lett az, hogy az 1 órás program a késésem miatt félórás lett.A hölgyet értesitetem telefonon, hogy már biztos nem érek oda időben.Nem gond normális volt abszolút segítőkész volt javasolta a félórás programot/nyilván a pénz is kellet./
    Megérkeztem,rend és tisztaság fogadott.a hölgy egy melltartó bugyi kombinációban nyitott ajtót. gyors tusolás.minden rendben volt tisztaság és minden ami csak kellet a "karbantartáshoz".
    Gyors fürdés és irány a szoba.Egy matrac és minimális bútorok a falon tükör dekoráció, szerintem nem jó a magassága de ugye ki, hogy szereti csinálni..A hölgy még kért pár percet. Kényszer franciát és popot szeretem volna de ugye ez az egy órás műsorszám lett volna.volna. Így a félórámra csak a kényszer franciát erőltetem volna. Próbáltam is ráhúzni a fejét de nem igazán ment a dolog.Viszont a technikája nagyon jó és kellemes!!!!gumit húztunk de a popba nem is próbáltam kényelmesen és viszonylag gyorsan élveztem is.Ez nem az ő hibája hiszen még a telefonos egyeztetésnél szolt, hogy 23,00 van vendége és ugye eleve csúsztam is!Minden esetre tudom, hogy nem ez a legjobb beszámolom de sajna ez van.A hölggyel nekem nem volt gondom nagyon be is jön azaz igazi pornós arc amire ha ránézek azonnal megakarom adni a "jussát"!Kedves és rendes is.Én ajánlom mindenkinek!és az is biztos, hogy egyszer vissza megyek egy egész órás programra!!!
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt a pesti átlag bár én csak a félórát tudom. előre ***** hiszen még nem találkoztunk./ 30 perc *****/.
  • Összkép:

    kedves figyelmes és ha lehet ilyet írni akkor ***** orientált.mint már írtam én elégedett voltam vele és ajánlom mindenkinek!
Happy Massage