• Ingrid

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Szuki(Muki:)
    Köszönöm szépen az élményed megírását, jól esik visszaolvasni a találkozó egyes részleteit.;) Örülök hogy sikerült összehoznunk és csalódás sem ért.Köszönöm a türelmed is ennek kivárásához!!Valóban nagyon vártam,mert párszor időm hiányában nem sikerült a kért időpont.Nagyon jól éreztem magam én is veled,és visszafogott mivoltod,csak lendített a hangulaton.:-)pozitív! sok jÓ dolgot leÍrhatnék én is rólad,kedves ember vagy,figyelmes,pontos,vicces aki érti a humort ápolt,és szereti a pálinkát :-D
    Volt és lesz is miről beszélgetnünk,remélem mihamarabb találkozunk!Várlak vissza a mancsaim és más finomságaim közé..;) :P hogy Újra átéljük(idézem: azt az überalles kutyajó aztkucsábadejóvolt pillanatokat.
    :)(:
    sok puszi ölelés
    ING

  • Egyeztetés:

    Régen szemeztem már hirdetésével, és bizony azok a fotók varázslatosak így megfogalmazódott a gondolat, vajon milyen lehet élőben. Sajnos ritkán járok arra, így szűk a volt az az időkeret, ami szóba jöhetett. Dehát tört a jég és bizony levelezés lett belőle, kicsit megismerkedvén eljött annak is az ideje, hogy végül lett megfelelő időpont mindkettőnk számára, hát én alig vártam, és elmondása szerint Ő is.
  • Megközelítés:

     Parkolás, kapsz eligazítást, ha felhívod, tömeggel nem lehet gond.Bevásárlóközpont mögötti utca.
  • Helyszín:

    Móriczhoz közeli, új építésű már elfelejtettem melyik emelet.1,5, vagy talán kétszobás lakás, teljesen korrekt. Jó ízlésre vall a berendezés. Fürdő pöpec tiszta, sok tusfürdő, formára hajtogatott puha, nagy törölköző.
    A tetthelyen masszázspad és francia ágy, süppedős, de tényleg nagyon süppedős matrac.
  • Lány külseje:

    Akinek van szeme az a képei alapján is látja, hogy igen igényesen megdolgozott testet szorgoskodott össze a Hölgy. Arca bájos, élőben is az.  Hasonlít egy kedves ismerősömre, bizony meglepett az első élőkép. Képeken is helyes, viszont az élő, az bizony sokkal jobb.
  • Erotikus masszázs:

    Belépve az ajtón egy kicsit ledermedtem a hasonlóság miatt, no meg az idomok miatt. Voltam már ilyen helyen, nem szoktam zavarba jönni de itt bizony lett egy kis gombóc, amit észlelt és segített abban,hogy túllendüljek rajta.
    Na de masszírozzunk:
    Padon történik, mit is mondjak, egy lány van, aki nála eddig jobban masszírozott, 4 éve járok hozzá. Hason fekve kezdtem, törcsi a lábfej alatt. Lábaknál kezdte Ő, egészen a derékig, először a jobb, majd a másik láb. Erős keze van,  a jóleső fájdalomküszöbig tevékenykedett, teljesen szakszerű mozdulatok, tényleg masszőz, derekam, hátam, nyakam , karom, mindenem kilazult a végére. Bizony nem csak a karját használta, volt ott alkar, és térdelés is. Oszlott a görcs  és új ember született a végén. A masszázs is felejthetetlen kategória.
  • Levezetés:

    Hosszabb időtartamra érkeztem így a kiírásnak megfelelő volt a ciróka is.
    Keretes szerkezet, egy az elején egy a végén.
    Belépvén egy kis fehérnemű szettben fogadott, azt hiszem valami feketés, de tényleg kiesett, a gombóc miatt. Hozzám simult átölelt, kis puszt is kaptam, tehát oldódtam. Vízzel kínált, majd megkért, hogy vetkőzzek, ennek eleget téve kézen fogva irány a fürdő. Ott megmutatott mindent és kilibbent, gyors voltam, és vissza a kisszobába. Ahol már vált az a kedves lány, Megszabadult a felsőjétől, és azután már nehéz volt csak a szemébe nézni, pedig él a szeme ám.  Ágyra invitált, de nem ám hasra fektetett, beolajozott, majd megkért, hogy legyek olyan kedves vele is megtenni azt. Megtettem, Kisvártatva jött az újabb impulzus, az alsóneműt is meg kellett oldanom. Ezt is megtettem. Innentől lett csak igazán úri dolgom, mindene érintkezett mindenemmel, nem részletezem, de egy kép beégett ám: Széles terpesz közvetlenül a fej felett, szinte bokáját érintette és bizony az ajkával kapaszkodott a a legmagasabb részemen. Nagyon-nagyon szép kelyhe van. Szemérmes révén eleinte csak simogattam nem túl követelőzően. A második résznél meghálálta, szerintem jó pont volt nála, hogy nem támadtam le, hanem hagytam a saját ütemében tevékenykedni. Nem sokáig húztam  és csillagok.
    Második kör a padon kezdődött, olyan mutatványokat csinált, hogy komolyan aggódtam a testi épségéért, és tényleg úgy fogtam, ha valami gebasz lenne el tudjam kapni. Újra a süppedőben találtam magam, és hasonló koreográfia kezdődött és mégsem, hanem fokozódott a kéj, a kényeztetés és tényleg körbejárt:) Nem voltam rest és én igyekeztem jól eső érzést kiváltani belőle, nem vagyok benne biztos, hogy túl ügyes voltam, de valahogy magamra is figyelnem kellett. Elég hosszasan foglalkozott a Jánossal, bár szerintem, ha akarja hamar lett volna HUPP, de figyelt, hogy nyújtsa ameddig lehet. Nagyon finom volt. Meg volt az az érzés a végén hogy Aztakucsábadejóvolt! Hát bizony ez is felejthetetlen!
  • Elszámolás:

    Asztalkára helyezve, míg a vízért ment, teljesen korrekt, *** amit kapsz. Nem átlag hanem felette. Zökkenőmentes volt. Nem törte meg a hangulatot, amit kialakított.
  • Összkép:

    Az ottlétet értékelve a lehető legkomplexebb élményben volt részem, überalles. Kínált mindennel, semmi siettetés, sajna elveszett az időérzékem, így kapkodnia kellett, mert nem én voltam az utolsó a napon. Tényleg elnézést érte. Az időt mit vele tölthettem nem szólt másról, mint hogy nekem jó legyen, és bizony az volt Kutyajó! Ha töredékét is vissza tudtam adni annak, mit kaptam, akkor Ingrid visszavár!:)
Happy Massage