• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtti nap hívtam telefonon. Egyből felvette, kedvesen tájékoztatott a részletekről és megegyeztünk egy 1,5 órás hancúrban.
  • Megközelítés:

    Elég könnyen megtalálható a cím de a parkolás...
    Én autóval mentem és parkolóhelyet csak kihalásos alapon lehetett találni. Tíz perc vadászat után egy közeli kis utcában egy szerencsétlen tanuló vezető elől elhappoltam a szabad helyet. Bocs haver...
  • Helyszín:

    Egy régebbi típusú bérház valahányadik emelete.
    Kaputelefon, ajtó nyílik, liftbe be és... a lift bemondta az unalmast két emelet között. Trükközni kellett, hogy újrainduljon, de szerencsére megoldottam. Hazafelé menet inkább már a lépcsőt választottam.

    A kecó teljesen rendben van, kádas zuhanyzó szerencsére a modernebb fajtából, száraz kilépő, nagy fürdőlepedő, pár tusfürdő és szájvíz.

    Nagy szobában nagy TV, normális ágy, fotel a cuccoknak vagy a cuccolásnak.
  • Lány külseje:

    Timi egy nagyon szép, kedves arcú, jótestű pici kis hölgy.
    Szemüveg nagyon jól áll Neki és majdnem végig rajta volt az eksön közben. Hangja kedves, mosolya szép és azok a mellek! Egy szobrász nem tudna szebbet alkotni. Termetéhez képest bizony szép dúsak a keblei.
  • Action:

    Előzmények:
    A szombati pesti forgalom majdnem keresztűl húzta a számításaimat.
    Fehérvárról mentem fel és elég időben elindultam. A kocsiból felhívtam Timit a cím pontosítása miatt. Akkor már csak 25 perc volt hátra a GPS szerint. A forgalom azonban romba döntötte pontosságomat. Többször hívtam Timit, hogy kések. Szerencsémre nagyon rugalmasan kezelte a helyzetet és mire a szobába értem 23 perc késésben voltam. Úgy gondoltam, hogy így csak 1 óra adatik meg az élvezetekből, de Timi megnyugtatott, hogy maradhatok 1,5 órát. Parádé...

    Akció előtt gyors fürdés, utána Timi is zuhanyzott egy gyorsat és kezdődhetett a hancúr.
    Kényelmesen hanyatt vágtam magamat lusta ember módjára és hagytam, hogy kezelésbe vegyen. Lágyan kezdte símogatni cerkámat, míg meg nem nőt kellő méretűre. Ekkor nagyon finoman elkezdte nyalogatni. Golyókat, majd nagyon lassan a farkamat. Szépen alulról indult, centiről centire. És végül elnyelte majdnem az egészet. Eszméletlenül jól csinálta. Úgy feküdt, hogy minden testrészét elérjem. Símogattam szép testét, melleit, lábait.
    Engem elég nehéz orálisan kielégíteni, de Timi technikája számomra kitűnő volt. 5 perce ügyködött rajtam ajkaival, nyelvével és kezével, mikor éreztem, hogy robbanok. Leállítottam mielőtt elsültem volna. Egy perc csókolózás míg egy picit lenyugodtam, de utána újra kezelésbe vette falloszomat.
    Mikor teljesen a szájában voltam, akkor is lehetett érezni a nyelvmunkáját. Szopás közben kezét is használja, de én ezt szeretem, így megadtam magamat és gondoltam jöjjön, aminek jönnie kell.
    A vég csodálatos ajkai közt ért. Brutál mennyiségű cuccot kapott, de egy cseppet sem engedet ki. Egy percig még csinálta tovább, míg ki nem szívta az utolsó cseppet is. Ezután ürítette csak ki szájából az utódokat. Teljesen kész voltam.
    Órára pillantottam. 18 perce kezdődött az akció. Ilyen hamar nem szoktam és nem is akartam elsülni.

    Ezután egy fél órát beszélgettünk, hogy erőt gyűjtsek. Tartottam tőle, hogy a következő már nem fog menni, annyira kiszívott, de aztán Timi kezdeményező volt.

    Szerettem volna egy kicsit én is nyalakodni, így kezelésbe vettem finom kis punciját.
    Dícséretesen szép a nunikája. Szerintem nem értem el túl nagy sikert, de legalább megpróbáltam...

    Nyali után ismét Ő következett. Kitartó munkájának köszönhetően ismét kő kemény lettem.
    Gumit felaplikálta és rám ült. Nagyon finom tempóban kezdett, közben csodás mellei ott meredeztek a szemem és szám előtt. Finom csókok, tapizás, élvezkedés. Csókja nem túl heves és nem is nyelvez igazán, de azért jó volt.
    Nagyon fel tudja húzni az embert.
    Pár perc lovacska után fordultunk kutyusba. Eszméletlen jól bepucsított. Toltam neki ahogy bírtam, csípőjét markoltam, fenekét símogattam, nagyszerű volt a kilátás.
    Nyomattam amíg bírtam, aztán kértem, hogy végezzen ki szájjal.

    Elég sokáig dolgozott lankadatlanul. Féltem, hogy lejár az időnk, de sikerült ismét telespriccelni a száját.
    Hagyott lenyugodni ismét, közben még finoman szopta a farkamat.
  • Elszámolás:

    Az óra és a másfél óra is a pesti átlag.
    Nem *** előre, így csak a végén rendeztük.
  • Összkép:

    Timit már több mint egy éve szerettem volna meglátogatni, de sajnos a rendelési idő nem kedvez nekem. Most szerencsére nappal fel tudtam menni Pestre és elérhető is volt, így végre valóra vált ez a kis álmom.
    Az együtt töltött idő minden percét élveztem és valószínű meg fogom még látogatni.
    Timi egy nagyon kedves, aranyos lány és nagyszerű amit nyújt.
Happy Massage