• Rubi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam Rubit, de nem vette fel, viszont pár perc múlva megcsörgetett. Ekkor újrahívtam, már egy csörgés után felvette a telefont és nagyon dögös hangon szólt bele "Szia Rubi vagyok". Ekkor már sejtettem, hogy jó helyre készülök.
  • Megközelítés:

    Budapest minden irányból jól megközelíthető része, tömegközlekedéssel, autóval egyaránt utóbbi esetben érdemes figyelembe venni a forgalom alakulását. Parkolóhelyet a közeli utcában találtam, nem fizetős, szóval minden baba.
  • Helyszín:

    Hívtam Rubit, mondta hova csengessek, hát megtettem, bejutottam, üveges lifttel utaztam, nem találkoztam senkivel. A lakás szép és tiszta, bár Rubi elvonta kicsit a figyelmemet, de én nem láttam semmi takargatnivalót, az előszoba, a fürdő, a "rendelő" minden tiszta és jó állapotú. Talán egy új matrac ráférne, de azért még vállalható. Ja és plusz pont a falon lévő tükörért. (Ennek hasznával bizonyára minden tisztelt kolléga tudatában van. :) )
  • Lány külseje:

    Rubiban van anyag. Ez a képeken is látszik. A popsija gömbölyű és kemény, igazán jól markolható, a bőre finom és puha. Élőben is ugyanazzal a lánnyal találkoztam, akit a képek alapján vártam. Semmi trükk, semmi csalás és ámítás, csak és kizárólag csábítás. Egyedül a magasságán lepődtem meg, de utólag belegondolva ez a magassarkú cipőnek volt köszönhető, amit a kedvemért vett fel.
  • Action:

    Egy igazán odaadó és figyelmes lányt ismertem meg Rubiban. Az első pillanattól kezdve jól éreztem magam vele, oldott hangulatban telt el az együtt töltött idő. Nem igazán kellett mondanom neki, hogy mit szeretnék, érezte. Az együttlét barátnős volt, a csók, majdnem igazi csók, ami kicsit "régebbi" ismeretség esetén talán még fejlődhet is. Rubi letesztelte rajtam torkának mélységét, aztán volt egy kis számtan mikor is a hetvenből kivontunk egyet, cicáztunk, kutyáztunk, lovacskáztunk, nedves helyen bújócskáztunk, finoman birkóztunk, de szerencsére mindig valami puha volt alattam, ő rosszabbul járt, mert neki mindig a kemény vége jutott. :) A tűzijátéknál alaposan kivárta a végét, ez tetszett. Szorgalmasan megvárta az utolsó apró csillagszórókat is, majd alaposan megtisztogatta a terepet és nem csak kézzel. Aztán kis összebújás, masszázs, simogatás, szóval minden testrészem elégedett ernyedt el a maga helyén.
  • Elszámolás:

    Rubi bizalmat szavazott nekem érkezéskor és mivel épp popsi volt mindkét kezemben így távozáskor hagytam a pesti átlagnak megfelelő ajándékot az asztalon.
  • Összkép:

    Az idő, amit Rubival töltöttem rólam szólt, jól éreztem magam. Rubi szereti csinálni, amit csinál és ez meglátszik rajta, a hozzáállásán, a lelkesedésén. Kedves Rubi, köszön az élményt.
Happy Massage