• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Kedves Billbrother,

    igazi meglepetés volt a beszámolód!
    Egyik reggel ébredés után a szokásos kávészürcsölgetés közben matattam az oldalamon s vettem észe, hogy beszámolót kaptam.... nagyon megörültem neki. Ujjongtam mint egy kisgyerek :-)
    Bearanyoztad a napomat. Remélem én is megtehetem ezt legközelebb.... hogy tényleg el ne felejts. ;-)
    Csók
    Izi

  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült, 2 nappal korábban. Telefonon röviden sorolta, mire számíthatok, de már voltam nála régebben, úgyhogy felkészült voltam.
  • Megközelítés:

    Én Metróval mentem, a Klinikák megállótól 3 perc séta,
  • Helyszín:

    Új építésű sokemeletes ház *** szintje, a lift felrepít. Másfél szobás kégli, amerikai konyhával. Egyik szobában tatami, a másikban masszázspad szolgálja a fáradt vendégek ellazulását. Zuhanytálca, megfelelő számú tusfürdővel. Tisztaság, rend mindenütt. Egyedül rendel.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép lányról van szó, a képek csak közelítik, a valóságban gyönyörű. Formás alakkal, idomokkal, karban tartott külsővel rendelkezik, látszik a rendszeres sportolás. Szinte le se lehet venni a szemed róla. Kis csipkés kombiné szerűben fogadott (elnézést, ha más volt).
  • Erotikus masszázs:

    Kis beszélgetés után a zuhanyzó felé vettem az irányt, majd a nagyszobában levő tatamin hason fekve kezdődött Iza kompozíciója. Az elején ruhában kezdte, a talpakkal, a vádlijaimmal, a combjaimmal (ezt így gyorsan leírtam, bár a valóságban tartott vagy fél órát). Alaposan dolgozik: ujjai zongorajátékában az erős, közepes és az erotikát sem nélkülöző mozdulatok váltogatták egymást. A lábaim hálásan adták át magukat az érzésnek. A fenekemnél is gondosan, hosszan időzött, ez volt az a pillanat ameddig valamelyest elalélva/félálomban élveztem a műsort, innentől kezdve fokozatosan ébredtem, ahogy emelkedett az erotikus mozdulatok száma is. Még egy erőteljes hátmasszázzsal zárult az első fejezet, ami után egy rendkívül erotikus, delejező csúszkás masszázzsal indította a levezetést.
  • Levezetés:

    Nem is hívnám levezetésnek, hiszen sokáig tartott, ahogy ekkor már meztelen testével végigjárt a hátamon, combjaimon, fenekemen, éreztetve, minden fontos testrészét. Isteni mozdulatai vannak, tényleg te vagy a hangszere és természetesen rabul is ejt. Ekkor már én is engedtem a kezeim vágyának és simogattam, ahol értem....Majd fordulás után egy nagyon csábító, nagyon szexis szembe csúszkát kaptam, ahol már elszabadult a pokol és talán mindketten élveztük már egymás társaságát. Tökéletes alakja és teste, meg a mozdulatai hatására óriásit élveztem, mely érzést valami boszorkányos technikával fenntartotta és többször is elélveztem vagy egy hosszú percig.
    Kézi levezetéssel juttatott a csúcsra. Majd megnyugvás, kis beszélgetés, de mennem kellett, hisz letelt a másfél óra.
  • Elszámolás:

    Előre egyeztetve, utólag rendezve. Korrekt volt minden. Magamtól intéztem, szóba sem hozta.
  • Összkép:

    Igazi kincs, remek élmény, amit Iza nyújt. Kedvessége, bája rabul ejtő. Boldog pillanatokat szerzett nekem ezen a péntek 13-i napon. Még most is érzem érintését, ahogy írok Róla. Köszönöm!
Happy Massage