• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon nem ment, így maradt az SMS és a személyes üzenetváltás. Az alapján sikerült megtalálni a mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Bia már hónapok óta a célkeresztben volt, így épp itt volt az ideje közelebbről is megismerkedni. Már az üzenetváltások alatt is lejött, hogy egy nyílt, vidám, aranyos lánnyal van dolgom. ;)
  • Megközelítés:

    Címet megadta, igaz hogy én a lépcsőház betűjelét félrértettem, de sikerült megtalálnom a sündörség főhadiszállásának oltalmában álló épületet. GPS odatalált, a parkolással szerencsésnek kell lenni a környéken vagy csak jókor odaérni. Nekem sikerült, találtam helyet, ami lényegesebb mint hogy mennyi egy óra. BKV-ból mindenféle jár a környéken, azzal sem lehet gond, egy kis séta meg nem árthat.
  • Helyszín:

    A ház, a lakás teljesen rendben van. Amikor belép az ember a lakásba, az igényesség és az odafigyelés látszik (bár ezt csak utóbb venni észte, mert van szebb, mi elvonja a figyelmet, de ezt később).
    Előszoba, nappali, konyha, majd onnan a tetthelybe juthatunk, ahonnan nyílk a fürdő.
    Sejtelmes fények és hangulatvilágítás, szobában nagy franciaágy, falon nagy tükör, ruháimat a nappaliban lévő fotelbe helyeztem, bár akkor még volt vele tervem, ez most elmaradt. Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, többféle tusfürdővel, szájvíz+pohár is jár a messzi vándornak.
    Az ágy kényelmes, a kiszolgàlás remek. Oda is költöznék. ;)
  • Lány külseje:

    A képeken arckitskarással hirdet, de azok a szemek sokat sejtetnek, így nagy meglepetés nem éri az embert, csalódás meg pláne. Amikor beléptem az ajtón, néhány másodpercig csak a szemem járt, fekete melltartó, bugyi szettben, combján színben passzoló legényfogóval várt. Roppant csinos leányzó, kézbeillő, formás, nem tulzóan nagy méretű szilikon cicikkel, még nagyszerűbb kerek fenékkel, hammm. ;)
    Igéző, szexi szemek, hosszú fekete haj, nagyon sudár ez a csaj. :D

    A poci nem vasalódeszka vagy sajtreszelő, de így sem lehet semmibe belekötni, legalábbis nekem nincs miért.
    Ja, és nincs rajta tetkó, amin először meglepődtem, mert olyan igazi kis belevaló csaj, de örülök, hogy nem tekinti magát mindenki festővászonnak. Bár rajta a tetkók is jól állnának.
  • Action:

    Megérkeztem, megláttam, megcsodáltam, ajándékomat átadtam. Beinvitált a nappaliba, váltottunk pár szót a kanapén majd nekivetkőztem és a fürdőbe vezetett.
    Kicsi énnek tetszett a látvány, de ezt Bia kézzel ellenőrizte is, míg az alsóm rajtam volt.
    A fürdőben beszélgettünk, míg lezuhanyoztam, majd az ágyon várt.
    Vadi új türcsit kaptam, így csak simogattam vele magam, mert a vizet nem akarta rólam leszedni, de kaptam egy régebbit, az tökéletes volt a célnak.
    Az ágyon épphogy nem vetettem rá magam, prdig nehéz visszafognia magát az embernek ilyen szép lány közelében. Melltartójától megszabadítottam, egymással szemben az ágyon térdelve apró csókokkal ismerkedtünk, majd megszeretgettem azokat a gyönyörű ikreket. Igazán finom bőre van, élvezet csókolgatni. Majd lehajolt, hogy szájügyre vegye a farkam, közben persze pucsít háttal a tükörnek, így mind a vizuális élmény, mind a szája által végzett tevékenység nagyszerű volt. Majd lefektettem és megkóstoltam azt a fini tini punit. Élvezet volt nyalni, az ujjamat a bejárattól eltessékelte, de úgy vettem észre tetszik neki témykedésem, közben alám kéredzkedett, amolyan 96-os pózba, így kényeztettük egymást, majd feltérdeltem és így franciázott tovább, folytatásra irányuló kérdésemre az a válasz jött, hogy nem szeretné abbahagyni, így egy kellemes NFVSZ lett a vége. Nem rohant ki egyből, egy mosoly kíséretében adott egy néma puszit.
    Visszatért a fürdőből, jól elbeszélgettünk, majd egy idő után beneveztünk egy második körre. Francia oda-vissza, majd mikor már célba ért, jelezte, hogy pár percig érzékeny, így ő franciázott, kértem egy gumit, melyet szakszerűen szájjal helyezett fel. Doggy-ban kezdtük, mert ez az egyik nagy kedvenc, de a keddi focisérülés miatt nem voltam topon és még a koncentrációt is elvitte, pedig a látvány, a hangok, az élmény jó volt., hasra feküdt féloldalt, egyik lábát felhúzta, így ténykedzem tovább, de el is fáradtam. Kértem egy pózcserét, guggolós, beleülős lovaglást kaptam, ami nagyszerű volt, de a sérülés egyre jobban zavart, így Bia nagyszerű franciájával próbált elröppenteni, elég célravezető tevékenysége szakavatott hozzáértésre utalt, de egy idő után éreztem ehhez egy kicsit több idő kell, így rákérdeztem hol állunk időben. Jó volt a megérzés az óra letelt, de Bia nem akarta annyiban hagyni a dolgot, így beleadott mindent, hogy kifacsarjon, de szóltam, hogy nem szeretnék visszaélni a vendégszeretetével, úgyhogy vettem egy újabb zuhanyt, kaptam egy fél literes jéghideg vizet, majd fájdalmas búcsút vettem és mentem vissza termelni a GDP-t. ;)
  • Elszámolás:

    Megmondom őszintén, örültem hogy sikerült időpontot egyeztetni, így ez csak mellékes volt. Megérkezésemkor se kérdeztem rá, ő nem kérte, így távozóban kérdeztem rá. A helyszínhez és a ***** mért ajándék nem kevés, a kerületi átlag duplája, de ez most annyira nem számított.
  • Összkép:

    A vizuális élmény nagyszerű, a hozzáállása példás, az elszámolás korrekt, és a prémium kategóriáról bedzélhetünk. Én jól éreztem magam, bár jobb is lehetett volna, ha kedden nem rúgnak szét az ellenfelek. De lesz itt még legközelebb. I'll be back! ;)
Happy Massage