• Eni21

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma úgy keltem fel, hogy meghalok ha nem szexelek egy nagyon jót! Itt vagyok, éppen írok, szóval na... Tehát klasszik telefonálósdi nem volt! Mikor láttam, hogy Enikő onlány ráírtam és válaszolt és érdeklődtem mennyire elfoglalt. Hála istennek adott számomra megfelelő időpontot és írtam neki, hogy akkor a környéken fogok ólálkodni!
  • Megközelítés:

    Számomra ismerős terep volt! Ismerem a kerületet a konkrét lakóparkot! Ifjú koromban sportolni is jártam arra. Tehát a Lágymányosi híd budai hídfőjének lábától pár jó nagy parasztköpésre van. Autóval pikk pakk ott terem az ember csak a parkolásra tényleg kell időt szánni, de ezt Eni leírja kedvesen a bemutatkozásában. ÖSszefoglalva. Egyszerű és gyors, frekventált helyen rendel Enikő!
  • Helyszín:

    A helyszín egy új építésű társasház egyik lentebbi emeletén található. Liftből ki jobbra majd balra és meg is van az előre megadott házszám! Ajtón belépve először össze kellett kapni magam mert Enikő rendkívül csinos vonzó bájos teremtés! Szóval bocskort lerúgtam és beljebb mentünk a szobába! Ott az ágyra ültünk ahol Enit néztem, de azt láttam, hogy a fal az szép lila színű Ággyal szemben falon tükör, ami jó szolgálatot tesz! Fürdő okés! Millió tusfürdő. Száraz kádkilépő, puha sötét színű törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Mint mondtam össze kellett kapni magam! Enikő egy vékony csaj! De nem úgy vékony hogy gebe, vagy vézna vagy ilyesmi, hanem úgy vékony, hogy mellette isszonyatosan formás és feszes mindenhol! Izmos hasfal, szép hosszú combok, tenyérbe illő feszes fenék és egytenyeres cicik! Zárójelben nincs akkora tenyerem mint egy pizzasütű lapát és kőműves sem vagyok! :D Bájos mosolygós arc fogadott szép szőke hajkoronával! Nagyon tutti a csaj!
  • Action:

    Na hol is kezdjem! Az elején! Ajtón belép, állam földről összeszedem, majd szobába le, ágyra leül kis warm up speech,majd el lemosni az út porát. Már fürcsi közben gondolkoztam, hogy akarom majd Enikőt magamévá tenni. Tusival készen voltam, arcomba toltam a szájvizet, öblítés majd eksünre fel! Szobába toppantam, ahol Enikő az ágyon fekve várt már örjítően dögös combfix, harisnya melltartó kombóban! Csókolózásba kezdtünk. Enikő nagyon jól csókol, ajkai nagyon dúsak csókra teremtette a jóisten is! Majd smárolás közepette magam felé húztam és melltartóját próbáltam leaplikálni, de itt segítségégt kellett kérnem! Miután szemügyre vettem a két tenyérbe illő sportos cicit azután a számba is.... :D és nyelvemmel változatosan izgattam a bimbókat! Csókoltam a nyakát a vállát ahol csak értem! Enikő ekkor lejjebb ment és lekerült a derekamról a törölköző! Nem érte Enikőt meglepetés, alatta volt az ágaskodó kisravasz! :D Fentől lefelé csókolt majd végül a szájában kötöttem ki! Eleinte nagyon lágyan finomam kezdte, de megkérdezte hogyan szeretem és mondtam hogy erősebben picit és készségesen teljesítette a kérésem! Így időztünk picit, élveztem ahogy franciázik nekem, de én is adni akartam de kamu...ugyan adni is akartam,de saját magam élvezetére szerettem volna alaposan kinyalni. Oldal 69be fordultunk és nyelvem felfedezte Enikő codálatos kis punciját és popsiját is! Óóó istenem, belemerevedek ha rágondolok,pedig nem vagyok magnéziumhiányos! :D Szóval így kényeztettük jóideig egymást majd megbeszéltek szerint ujjaimat is használtam picit.
    Miután késznek éreztem magam/betonkemény voltam már/ vegyvédelmit kértem amit Enikő helyezett fel a kisravaszra. Szemből gondoltam a csodálatos és érezhetően szűk punciba hatolni! Óvatosan beigazítottam, kicsit lassan hangolódtunk de szépen alkalmazkodott és megkezdtük a szexelést, reszelést! :D Misszi közben csókoltam a húsos ajkait, puszikat váltottunk élveztük a helyzetet és egymást.
    Kértem hogy folytassuk kutyásba és így is lett. Feltértelt az ágy szélére a látvány az a tökéletesen kerek popó combixxel, karcsú derékkal, olyan finom kis popsilukkal és gyönyörű puncival örökre a szürkeállományomba égette magát! Nem álhattam meg, hogy oda ne nyaljak picit és csak aztán helyeztem be a kisravaszt. Így kezdtem ütemesebb szexbe, mire is megjöttek Enikő hangjai :D, közben csókoltam a hátát, simogattam a derekát és egyre lendületesebben toltam! Le nem mertem nézni, mert tuti a gumiba robbantottam volna olyan észveszelytő látvány volt. Tökéletesen illettem oda! Itt vettem hasznát a tükörnem, mert oldalról azért képes voltam mozizni! Mikor egyik kezem a vállán, másik pedig derekán átkarolva a csiklót kezdtem el izgatni reszelés közben Enikő halk és diszkrét sóhajok mellett élvezett el, amibe a tökéletesen formás teste többször beleremegett. Ezután felegyenesedett, ajkai csókr hívtak és hagytam hogy lenyugodjon, de a kisravaszt a barlangba tartottam. :D
    Itt mondtam, hogy a megbeszéltek szerint akkor odapróbálnám a popsiba is! :D Itt Enikő a lovagló pózt ajánlotta! Behelyezte a popsiba és óóó drága jó búzakenyér! Az az érzés, mikor a kis gyűrűsizom még szorít, de a popsi selymesen befogad és körülölel, na ez leírhatatlan! Lassan kezdtük, hogy minden okés legyen és kellemes! Enikő nagyon jól lovagolt engem popsival, majd a kezét hátra téve a lábam mellé elémtárul a gyönyörű punci és önönmagam, ahogyan kibejárok a popóban! Ma sem keltem fel hiába! Ezekért a pillanatokért érdemes volt! Majd kértem, hogy kulcsolja át a derekam a lábával! Kiültünk az ágy szélére,ahol a cicket a számba vettem, közben Enikő popsival lovagol és öleljük egymást. Mikor éreztem, hogy na jó, már az agyam eldurrant, ideje nekem is akkor felálltam az ágyról Enikővel együtt megmarkoltam a popót, Enikő a nyakamat és állva kezdtük őrült tempójú szexbe. Durr-durr-durr.. jött is a tüzijáték a gumiköpenybe! :D Ágyra rogytam és mint jó ravasz lihegtem egy sort! Enikő vízzel kínált amit elfogadtam! Kis duma, felajánlotta, hogy megmasszíroz! Mondta, hogy nem profi, de duma közben jól esett! Bámultam a testét, beszélgettünk, simogatott/masszírozott/ Értelemes csaj. Második menetet nem forszíroztam, mivel ez elsőben mindent kiadtam és minden benne volt én úgy gondolom! rákérdeztem az időre, mert nem akartam a vendégszeretetével visszaélni. Már alig volt, így gyorsan zuhi és öltözés és L.
  • Elszámolás:

    Nem kérdeztem egészen a kis légyottunk végéig, illetve távozásom előttig! Elárulta nekem, hogy hány rózsaszállal szoktak kedveskedni neki. Az ágy mellett lévő kisasztalra helyeztem egy kis sütire valóval megtoldva.
  • Összkép:

    Az utóbbi idők kalandozásai során most igazán nagyon jól éreztem magam! Enikő odafigyelt rám, teljesítette amit ígért és én is próbáltam hálásnak lenni ezért! Az élmény felejthetetlen, remélem ez számotokra is átjön a beszámolóból!
Happy Massage