• Mystique

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sikerült telefonon elérni, már többször is zaklattam, de szerencsém volt, és fél óra múlva épp ráért. csak a címet pontosítottuk, és már rohantam is.
  • Megközelítés:

    Ismert épület a kerületben, telefonon Mystique a pontos címet mondta. Parkoló a ház előtt nem volt, de a túloldalon már rengeteg az üres hely. Villamosmegálló a ház előtt, autósoknak benzinkút is akad... Mi kell még?
  • Helyszín:

    Nem túl régi ház ("újépítésű"), több lépcsőházzal, Mystique-hez csak az első két betűig kell az ABC biztos tudása. A lakás egy magasabb emeleten van, kódot és ajtószámot is kaptam mikor odaértem. Belül fehér falak, kis előtér és egy szoba (összesen három ilyen helyiség van használatban). A szobában gyertyák (majd kérésemre fény), franciaágy, szék a ruhának, körben tükrök. A fürdőben zuhanykabin, tusfürdők, szájvíz. Szép nagy törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    A képek sokat ígérőek, és a valóságban sem ért csalódás. Komoly erőfeszítéssel sikerült elszabadulnom a mellek látványától, és fogadnom az üdvözlő puszikat. Úgy érzem eléggé kocsányon lógott a szemem ahhoz, hogy ne kelljen megkérdezni, akarok-e maradni. Mystique egy apró, az adatlapon található paramétereknek megfelelő lány. A képeken látható előnyös tulajdonságokon túl rendkívül huncut szeme van, és bájos mosolya. A haja hosszú, fekete, bőre selymes. Van néhány tetoválás a testén.
  • Action:

    Jobbnál jobb ötletekkel érkeztem Mystique rendelésére, annyi mindent ki akartam próbálni... Ehelyett már a fürdés előtt kezdődött a nevetés, gyorsan sikerült a jó hangulatot megteremteni. A fürdés után kicsit belefeletkeztem a mellekbe, közben már ő is jó helyen tapogatózott. Nehezen szakadtam el a ciciktől, de szerettem volna, ha Mystique szájbaveszi a dolgokat,ami meg is történt. A technikai leírások és az erotikus novellairodalom kedvelőinek következzék egy hibrid szösszenet: Változatos technikával, nagy repertoárral kényeztet, kiváló nyelvhasználat mellett a zacsi és a környék sem marad ki a jóból. Menet közben a szemembe néz, pillantása a kéj ígéretével varázsol el. Több sebességfokozat és számos mélység is megtalálható a kínálatban (enyhe kényszer és mélytorok is megy), Mystique kiválóan érzi mikor kell egy kicsit váltani. Közben időnként dumáltunk, viccelődtünk, marháskodtunk, mint két régi ismerős. Persze közben ha épp nem a szája járt, akkor a keze :D. Miután majdnem elsültem, átvettem a kezdeményezést, hanyatt döntöttem, és rávetettem magam - nem, nem a mellekre, hanem a puncijára. A mellek kényeztetését Mistique-re hagytam, aki ennek a feladatnak is kiválóan megfelelt. Miután kinyalogattam magamat, és úgy gondoltam hogy neki is jó volt, kis pihi után ismét rávetette magát a farkamra, és folyattuk az eddigieket, Kiálltam az ágy szélére, hogy beteríthessem a melleit, de azután mégis inkább hanyattfektésben történt az NFVSZ befejezés. Miután a vérnyomásom helyreállt, sajnálattal kellett megállapítanunk, hogy az időm a végére ért. Így a tervezett nyalánkságok kipróbálása nélkül, ámde teljesen kielégülve léptem a távozás mezejére.
  • Elszámolás:

    A végén került csak szóba, az órácská*** és a kiváló élmények*** ***** arcképet adtam.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, bár teljesen máshogy/másra készültem, a végén egy teljesen baráti, dumcsizgatós szeánsz lett a vége, mintha csak a szeretőmhöz ugrottam volna fel egy lopott órácskára. Villámgyorsan elszaladt az idő, úgyhog y akisasszony tényleg tud valamit! Én szigorúan értékelek, és ezt várnám a többi MT-től is, ez az órácska egy nagyon jó minősítést érdemel, merthogy nagyon jól éreztem magamat...
Happy Massage