• Zoya eszo

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előszór e-mailban érdeklődtem a lehetséges időpontról, amire válaszolt, majd a helyszínről egyeztettünk telefonon. Kedves hangja van, mindenről tájékoztatott,
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem, Zoya tájékoztatott arról, hogy a parkolás fizetős és rendszeresen büntetnek, vigyázzak. Korrektül még a parkolás árát is megmondta. Láttam buszt is a környéken, vagyis tömegközlekedéssel is könnyen elérhető tetthely.
  • Helyszín:

    Új építésű ház. kaputelefonnal könnyű bejutni. A lakás szépen berendezett, még két lány *** ott, de nem találkoztam senkivel, jól megszervezetten váltják a kuncsaftok egymást. Fürdő rendben, sok tusfürdővel.
  • Lány külseje:

    Zoya nagyon kedvesen fogadott. Csinos MILF, szolizott selymes bőr, megcsinált feszes cickok
  • Erotikus masszázs:

    Megállapodtunk a masszázsban, mert opció van, erotikus masszázs és egy órás lingam. Most én szerettem volna egy kis masszázst is kapni így az előzőben állapodtunk meg, de egyszer biztos ki fogom próbálni az egy órás lingamot is. Vetkőzés után el fürdőbe a normális méretű türcsivel. Ez után kezdetét vehette a masszázságyon a masszázs. Zoyan a masszázs alatt a fényképeken látható bevágásokkal teli bőr ruha van ami sejteti, hogy alatta nincs semmi. A masszázs középerős szakszerű. Lehet, hogy másoknak erős, de az én izmaim nagyon rozsdásak a sportban töltött évek miatt. A masszázs során beszélgettünk egy picit, próbáltuk megismerni egymást. A masszázs átmegy lassan simogatásba jelezve, hogy itt más is lesz.
  • Levezetés:

    Zoya kibujt a ruhájából és végre megnézhettem közelről is az ikreket és kerek popsiját. Macska- egér játék lesz most mondta, vagyis felhúzott, de nem engedett elmenni. Kaptam egy olyan lingamot, hogy percenként azt hittem, hogy eldurranok, de Ó ismeri a férfi ember és nem engedi.Természetesen én is éltem a simogatás adta lehetőségekkel, mindent végig simogattam amit csak lehetett. Zoyanál ez szabad, nem akartam udvariatlan lenni, hogy nem élek vele. Sajnos minden jónak egyszer vége van, így a lingamnak is, mert az utódok Zoya kezei között fejezték be pályafutásukat. Finom simogatással hagyott lenyugodni. Segített leszállni az ágyról, amire a remegő lábaim miatt nagy szükségem is volt. A jó helyeken szokásos hát mosással ért véget a találkozó
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Én utólag szeretem adni, mert a hozzáállástól függően megtoldom a virágszálakat.
  • Összkép:

    Zoay egy nagyon kedves lány, aki olyan élmény ad, hogy vissza menj hozzá. Az egy órás lingamot ki akarom próbálni, még ha a menők visznek is el.
Happy Massage