• alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    telefonon korábban jeleztem érkezésem (ahogy már korábban is) aznap megerősítettem és a megbeszélt időpont az enyém.
  • Megközelítés:

    most bkv-val érkeztem pontosan elmesélte telefonban hogyan kell menni, bár a panelok egyformák,de a házszám jól látható, tehát sehol a gond. a buszomon kívül villamossal is szinte a ház elé lehet érkezni. megállóból még járókerettel is gyorsan oda lehet érni.
  • Helyszín:

    a ház tip top a maga lakótelepiségével, bár a lift egy időutazás. nem így a lakás, kis megvilágítású előszoba jó hangulatú semmi lakótelepesdi. az esemény szoba: jól elhelyezett kis fények, mécsek, szemnek kellemes homály. klímás hűt, fűt ha kell! kellemes temperatura, masszázságy és nem a hú de nagy francia, de ágy. tusoló: talán kicsit kicsi zuhanyka, sólámpás fény mellett lehet az elegendő számú választható tusfürdővel lecsutakolódni. a türcsivel minden rendben.
  • Lány külseje:

    hú ez izgalmas kérdés. én alapvetően a kicsi vékony lányokra vagyok fogékony, de gondoltam megnézem mi a lehetőség. magasabb lány legyen a dundisághoz még korosodnom kell, gondolom. néztem a képeket és döntöttem. megérkeztem ajtónyitás belépés és felfelé nézek. nem a fotók sminkje. kedves mosoly baráti üdvözlés. némi izgalom h és most.. majd bent beszélünk és vagyunk és és csevegős, és azt szeretem aztán nézem és látom a szeme milyen meleg és aranyosan mosolyog és gyönyörű keze van és aztán volt lehetőségem egyben csodálni a testét az ívek a hajlatok izgalmas csoda. szóval első látásra nem szabad ítélni.
  • Erotikus masszázs:

    barátja vagyok a masszázsnak, pont ezért vagyok ezen az oldalon a levezetés meg a hab a tortára. viszont a masszázsosban inkább az emberi érintés varázsa a döntő és nem a szétnyomni a padon mint mosónő ruhát a patakban. első lépésként választás elé állított h mivel kenjen, fogalmam sincs ezekről még így a többedik után sem, de végül némi segítséggel mentás olaj mellett döntöttem. szóval indulás a lábamtól és megkérdezte, h talpat is akarok-e? naná h igen. kellemesen megmozgatta először egyik majd másik lábam utána fenék és egész végig a hátam sőt a karom is. és ami a nagyon kiváló h végig beszélünk illetve ő, de mint írtam nekem tetszik. mindenről mindig mond valamit és ő az utsó szó embere. lehet feleségnek sok lenne vagy mint más írta okoskodónak tűnhet, de szerintem aki bírja ezt a stílust annak már csak ezért érdemes menni. nagyokat röhögünk és ahogy néz egy-egy nagyobb mondása után az valami nagyon édes. miközben mellettem állt és dolgozott a hátamon és beszélt lehetett módom kicsit cirógatni, érinteni a combját. döntően a masszázs a hangsúlyos, de kis kalandnak volt helye.
  • Levezetés:

    érkezésemkor valami egybe ruhaszerűben volt ahogy felültem a padra kértem kicsit megölelném, mint írtam az érintés fontos számomra elém állt megöleltem kis cirókával, jólesett majd kis játszósan elkezdtem lehúzni a ruháját úgy h kihuppanjon a cicije, kis puszik után végül leheveredtem a padra. masszázs után mondta menjünk le az ágyra, (nem éreztem a na robogjunk kész a masszázs gyerünk vezetni.) az ágyon kicsi beszélgetés cirókák között mellém feküd én simogattam pusziltam kicsit a hátát és lefelé haladva csodálhattam egyben a szép ívű popsiját derekával csípője harmónikusságát hosszú combját az egész Isteni csodát.ezt látni kell vagy nagyon írni esetleg festeni. no ebből érkezve melléfeküdtem és a kézi levezetést választottam. mondta hoz hozzá kicsi olajat ez nagyon jó ötlet. az elején a zuhanynál egy izzítósabb tusfürdőt választottam véletlen és jó érzés volt. gondoltam az olajat illetően is lehetne ilyesmi hangulat, de mondta ez lehet most nem lenne annyira jó már volt aki ragaszkodott hozzá, de végül nem örülta döntésének, szóval maradt amit ajánlott. kedves h figyel és nem engedi az embert a túlzásba. magát a mozgatást nagyon figyelmesen hozzám igazítva pont a szükséges ritmusban csinálta, hogy végül az utódok szertefuthassanak. még az utsó rándulások idején simogatott nyugtatóan. néhány szó után irány a pancsolás.
  • Elszámolás:

    kölcsönös francia is lehetett volna, de nem voltam olyanba h kérjem nekem így tetszett a dolog. az elszámolás érkezéskor a megbeszéltet tettem kicsi polcra nem mellbevágó sőt kedvező pláne ahhoz amit kaptam.
  • Összkép:

    amit mint **** tesz teljesen pont jó amit lehet azon belül amit kértem maximálisan jót kaptam, de amit vendéglátóként rátesz attól válik feledhetetlenné nagyon jól éreztem magam teljesen olyan, mintha csak nekem csak most csak így csak a legjobbat.
Happy Massage