• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szia kedves bubi! Bocsi, hogy nem tudtam egyből reagálni a VTR-re, ... Mászkálgatok sokat, hogy a vendégeim legkésőbb 2016 Január közepe fele Új helyen tudjam fogadni. - Zuglóban, ahol a lakás teljesen felújított lesz; modern, a parkolás pedig ingyenes. Egyszóval, Új lakáscélom van!
    Nagy öröm számomra visszaolvasni, hogy a lágy és simogató mozdulataim segíteni tudtak az ellazulásban a testednek. Szeretek masszírozni, és amikor csinálom, felizgulok, néha előbb mint a kedves páciens. Igen, néha a hangok, és a rángatózás elkerülhetetlen ha a vendég tudja, hogy hova kell csapkodni a nyelvét. :)
    Minden hirdető hölgynek ajánlani tudlak! ;))) Az a határozottságod, magabiztosságod, humor és jó kedv, ami ösztönösen árad belőled, megnyugtat még szerintem sok-sok hölgyet akikhez eljutsz, és biztosak lehetnek abban, hogy egy fergeteges hangulatú, játékokkal cifrázott órának, vagy óráknak lehetnek boldog résztvevői!
    Szépen megírtad az élményeidet. Köszönöm! Remélem még viszont látjuk egymást. ;)))

  • Egyeztetés:

    Úgy alakult, hogy a gép előtt ülve az elektronikus kapcsolatfelvételt preferáltam. Korábban már váltottunk üzenetet, ami általános bájcsevej volt. Amikor kialakult a számomra megfelelő időpont, akkor küldtem üzenetet, kértem időpontot VTR-en, de semmi válasz. Az sms kommunikáció már előbbre vitte a dolgot. Amikor végre tudtam telefonálni, minden gördülékenyen ment. Angi nem a digitális világ leánya. Tessék telefonon keresni, fontos számára a személyes kontaktus!
  • Megközelítés:

    Óbuda egyik főutcája melletti panelházban rendel. Metróval nehéz megközelíteni, de minden más közlekedési eszköz magától odatalál. A parkolásra kell időt kalkulálni.
  • Helyszín:

    Panelház szokásosnál nagyobb lakása. A baszobát a nappaliban rendezte be. Van masszázspad, franciaágy és még táncolni is marad hely. A szoba és a közlekedők rendezettek. A fürdőszobára ráférne egy felújítás, de még nem zavaró.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken. Teljesen arányos test, bársonyos bőr, csókolni való feszes cicik és harapni való popó. Széles csípő, hogy legyen miben megkapaszkodni amikor... Úgy kerek minden, ahogy van.
  • Action:

    Indulásként masszázst javasolt. Kicsit félve egyeztem bele, mert szexpartnertől eddig ritkán kaptam jó erotikus masszázst. Nem foglalkozott a vállakkal és a lábakkal. A hát, a csípő és a popó környékére koncentrált. Olajos kezei lágyan simogattak. Egyszer csak a kéz lentebb kalandozott, aztán vissza a hátra, majd egyre sürűbben a lábam között éreztem egy bársonyos, izgató érintést. A folyamat arányai egyre jobban eltolódtak és a végén golyóim kicsi puha kezében élvezkedtek. Innen a közben feléledt férfiasságom felé vette az irányt, majd vissza a golyókhoz. Itt felborult a tér idő kontinuum. Iszonyat jó volt. Nem tudom meddig csinálta ezt a föl-le játékot, de egyszer csak hallom a megfordulhatsz felszólítást. NFVSZ. Lágyan, puhán kapta be, ahogy szeretem. Mélytoroktól messze volt, de így is rövid idő alatt eljuttatott a csúcsra. Törölgetés közben felpillantottam az órára. Hosszan játszott velem, mert időnk fele már eltelt.
    Regenerálódás idejében megbeszéltük skorpió tulajdonságait, formás cicijeinek kialakulását. Itt le is ragadtam. Csókjaimra jól hegyesedtek a bimbók. Ezen felbuzdúlva kértem térdeljen föl. Háta mögé kerülve egyszerre csókoltam a nyakát, simogattam cicijeit és nyusziját. Nyuszi nedvesedése rövidesen beindult és kis idő mulva rángásokat éreztem testében. Nem tudtam eldönteni, hogy valóban eljutott a csúcsig vagy nagyon jól, hihetően csinálja. Nem fírtattam. A látványtól újraéledő férfiasságom mást vezényelt. Gumit kértem és lovaglással kezdtünk. A lassú ügetés és a gyors vágta sem hozott eredményt. Fordulást javasoltam kutyus pózba. Az elém táruló körte forma, közepén a kis célkereszttel fenomenális látvány volt. Itt is váltogattuk a tempót, ami már eredményt is hozott. Jó ideig így maradtunk, közben csókoltam hátát, simogattam melleit, csipőjét. Szép lassan visszatértünk a való világba.
    Füri, elköszönés: viszlát!
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor még egyszer ismertette a lehetőségeket, határokat és az ehhez tartozó ajándék mértékét. Az extrás változat mellett döntöttem, aminek megfelelő ajándékot az asztalra tettem. Ez egy egységgel több a megszokott átlagnál, de abszolut arányban van a kapott élménnyel.
  • Összkép:

    Angi egy igazi skorpió nő. Együttlétünk intenzitását azon is éreztem, hogy az 1 óra iszonyat gyorsan elrepült. Aki egy cselekménydús, de mégis érzéki együttlétre vágyik egy tapasztalt, profi Nővel, annak ajánlani tudom a látogatást Angihoz.
Happy Massage