• Alice

  • Beküldte:
  • Alice reagálása

    Kedves Bimetal!
    Nagyon köszönöm az írásod, boldoggá tesz, hogy boldoggá tehettelek! :)
    Várom a mielőbbi ismétlést!
    Csókok

  • Egyeztetés:

    A minap meseországba vágytam, ezért kerestem fel Alice-t, hogy egy kis mese átírással Oz helyett ő varázsoljon el engem. A mesék nem hazudnak, Alice valóban elvarázsolt, meseországba kerültem karjai között.
    VTR-en keresztül könnyedén értem el, egy nappal a randi előtt. Nem is beszéltem, direkt oda mentem a megadott címre és időre. A ház ismerős volt, itt sok „iroda” található, de ebben a lakásban még nem voltam
  • Megközelítés:

    A kerület mindenki előtt ismert, aki sokat jár vendégségbe. BKV-val jól megközelíthető, gyakorlatilag egy forgalmas busz megállójában van. Úgy láttam, hogy bár fizetős a parkolás, de sok parkolóhely van, mivel nagy, paneles lakótelepről van szó. Bebocsátás egyszerű, lift felrepít a sokadik emeletre. A liftnél rácsos elzárás véd talán 3 lakást, ezért Alice a kulccsal kezében várja a lift érkezését, hogy a közös folyosón át beengedjen a gyertyafényes lakásba.
  • Helyszín:

    Jól karban tartott többszobás (?) lakás, sok-sok gyertyával kivilágítva, sok-sok művirág fűzérrel díszítve mindenütt. Alice kis folyosókon keresztül bevezetett a baszobába, amely nem volt nagy, de a célnak megfelelően volt berendezve, egy francia ággyal és fogassal az ajtón. Félhomály, gyertyák, füstölők. Fürdőszoba panelhez méltó méretű, kicsi, de tiszta volt, kádon zuhanyzó függönnyel. Szőnyeg, törülköző száraz, tusfürdők, szájvíz volt. Minden OK.
  • Lány külseje:

    Mivel Alice-nak ki kellett jönnie a közös folyosóra, ezért földig érő ruhában jött elő, amolyan strandruha, vagy otthonka féle volt rajta. Belépve a lakásba átöleltem, megcsókoltam és örömmel konstatáltam, hogy a laza, bő ruha alatt egy karcsú, kemény test van elrejtve, kőkemény, labda kerekségű popsival. Izmos, karcsú, de nádszálként hajló testtel. Tudtam, hogy jó helyre jöttem. Túl sokat nem kellett beszélni, hogy miért jöttem és mit akarok. Mindez az alap volt, nem is tudom, hogy van-e extra, de erre nem is volt ott igényem. Első alkalom: ki tettem a ***, illetve a félhomályban együtt *** le Alice kezeibe.
    Törülköző a kézbe és irány a fürdő. Siettem vissza. Alice fekete csipke fehérneműben fogadott. A kis mellű nőkre jellemző kemény (talán kitömött) melltartóban és mini, fenékbe bekapó bugyikában. Szexis volt, fiatalos. hamar megszabadítottam a melltartótól. Aranyos, pici mellecskék bújtak elő a páncél melltartó fogságából, mint két hamvas bajszi barack. Icike-picike bimbókkal. Gyengém a pici női mell, ezért ez a látvány elvarázsolt. Mint egy kis, sérülékeny kis énekes madarat fogtam markomba a mellecskéket. Gyorsan kibújtattam a fekete csipke bugyiból is. Alice arca kimondottan szép, valami pajkos, csibészes mosolyt véltem felfedezni. Teste ízlésem szerint a tökéletes test. Izmos, zsír nélküli, lapos has, sosem tapasztalt kemény, kerek fenék, formás combok, hófehér bőr. Haja szőke, (közép) rövid, vidáman keretezi szép, értelmes arcát. Röviden: nekem a numeró 1.
  • Action:

    Kértem Alicet, hogy az állva csókolózás közben kissé terpesszen a lábaival, hogy ujjammal a szemérem ajkak közti nedvesedést ellenőrizni tudjam. Közben egyik kezét ráhelyeztem meredező farkamra, hogy szoros kontaktusban legyünk. Alice közben hátat fordított nekem és úgy helyezkedett el, hogy feneke vágása közre fogja férfiúságomat, ellenőrizve és vezérelve azt feneke mozgatásával. Én pedig előre nyúlva gyurmákltam két marokra pici mellecskéit. Gumi nélküli kapcsolataimban itt a történet másképp folytatódna. Előre döntve partneremet azonnal, hátulról, állva, vadul mozogva hatolnék be a nedves, kívánatos nyílásba.
    De itt, a nagyon gyűlölt gumi világában más irányt vettek az események. Alicet az ágyra parancsoltam, foglalja el a kedvenc elrendezést (ő javaslatát meg sem hallgattam), én álltam atz ágy előtt, ő velem szemben négykézláb púcsított és bekapta férfiasságomat. Ő mindenféle szopás technikát bemutatott (egy fajta „ki-mit-tud” verseny volt), lágyan, csak a makkot, majd szinte tövig (méreteimet tekintve ez nem egy nagy kunszt), gyorsan, jobban, lassabban szíva, vagy csak kényeztetve. Nem nem volt más dolgom, mint lehajolva egy oldalrúl mellét morzsolgattam, hátát, derekát, csípőjét simogattam és dicsértem szorgalmát és bíztattam, hogy még, még, csak így tovább, erősebben, stb. Végül én is szerepet osztottam magamnak. Négykézlábra fordította, és továbbra is a szőnyegen maradtam, és belecsókoltam tátongó hátsó,. kinyílt felébe. Mind az ánusz, mind a vagina automatikusan kinyílt, tágult, sőt tátongott, kínálkozott. Alice-nak sajátos az ánusz, vagina környékének kialakulása. Száz púcsító nőből biztosan felismerném Alice hátsó felét. Szinte kínálkozik a popószexre, szerintem. Alice tiltakozott ez ellen, úgy látszik az anatómia fintora ez, vagy az én hibás megítélésem. Mindenesetre vigyázat, nincs popószex, vagy popó izgatás!!!
    Alice egyre aktívabban és hangosabban reagált nyelvem mindenre kiterjedő munkájára. Két kemény fenék féltekéjébe kapaszkodva húztam rá mohó számra Alice csodás karcsú testét.
    Aztán hátára fordítottam,hogy a puncira tudjak jobban koncentrálni. Alice hálásan nyugtázta fáradozásaimat. Hídba hajlott, csípőjét 50 cm-re a lepedő fölé emelte, remegett, sóhajtozott, sikítgatott, dobálta magát, megfeszült. Közben a mézédes nedűt érezte többször a nyelvem. Nem kérdeztem az eredményről, lehet, hogy orgazmus nem volt, de hosszú percekig a csúcson volt. Talán nem ért el oda, majd legközelebb. A műsor, amit nyújtott az minden esetre fantasztikus volt.
    Belefáradtam a nyalásba és kértem pattanjon nyeregbe. Gumi fel és már rajta is ült. Előre-hátra, ide-oda, csípő mozgással mindent megkaptam. Gyors mozgásának és fiatalos lendületének köszönhetően közeledtem a csúcsra. Gyorsabban, gyorsabban, most hajts még jobban, stb. vezényszavak hangzottak el. És Alice hosszú perceken át (talán tíz percig) vadul lovagolt, szinte elfogyott a levegője, megizzadt, kimerült. Ki kellett nyitni az ablakot, hogy levegőt tudjon újra venni. A diadal óriási volt, nagy durranás a gumiba és óriási oroszlán üvöltés.
    Gyors törülgetés és pihegés következett. Ilyen vad vágta olyan rég történt meg velwem, hogy már nem is emlékszem, vagy nem is volt.
  • Elszámolás:

    A tökéletes *****, a pesti átlagot.Sose legyen rosszabb az *** arány
  • Összkép:

    Alice teste, arca az ízlésem szerinti legfelsőbb kategória. Ehhez egy kedves, intelligens fiatal lány tartozik, akinek fiatalsága ellenére meg van a kellő tapasztalata. Ez utóbbi lehet, hogy ösztönös. Szereti a szexet, megbecsüli a vendéget, igyekszik ráhangolódni a vendég kívánságaira. Nálam tökéletesen sikerült. Alice a meseországból elvarázsolt engem. Mindez baráti ***, kulturált körülmények között. Visszatérő vendég leszek.
Happy Massage