• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napközben hívtam, elsőre nem vette fel, de azonnal visszacsörgött a randifonomon.
  • Megközelítés:

    BKV 4-6 villamos+10 perc gyaloglás. De a kék metró is jó, sőt még jobb is a nyugati pu-ig. Az egyeztetéskor azonnal monda a pontos címet.
  • Helyszín:

    Régebbi típusú bérlakás, nagyon szép belsővel , szépen berendezve. Bejárati ajtó előtt kamera (lehet hogy nem az övé), akit zavarna tudjon róla. Mondjuk, én nem szeretek magam után semmilyen nyomot hagyni, de a hölgyek biztonságra törekvését is megértem. szóval ez van. Minden tökéletes. tisztaság félhomály, hangulatvilágítás, stb. fürdőszoba (már akit ez érdekel) teljesen rendben tusfürdőválaszték stb. Én valahogy úgy vagyok vele, hogy nekem egy szappan is megfelel. ha a fürdésért mennék akkor aquaparkba járnék...
  • Lány külseje:

    A vörös a gyengém... a természetes vörösbe pedig azonnal beleszeretek.... A képek nagyjából tükrözik a valóságot, csak egy-két apróságban lehet eltérés. a magassága kb annyi, karcsú, nagyon jó alakú stb..., a cicii nem annyira "labdaszerűek" mind a képeken, nagy ágaskodó bimbókkal. Az arcát nem látni a képeken, és egy kicsit másképp is képzeltem el. Meglepődtem, hogy két hölgyismerősömre is hasonlít.
  • Action:

    A kapuban beengedett, vörös bugyi és fekete magassarkú cipő. ásványvízzel kínált, fürdés. visszafelé majdnem elvágódtam a parkettán a vizes talpammal. Babaszoba szép, franciaágy, légkondi stb. ágyrafekvés közben majdnem felrúgtam az éjjeli szekrényt, itt megvolt a második röhögés. Kis simi, majd gumis francia, Jó! Kibontottam a bugyijából. kértem hogy 69-ben franciázzon, hogy lássam a meghódítandó területet. szép formás feneke van, tiszta, jó illatú, olyan szívesen beleharapnék érzés tör rá az emberre tőle. lovaglás hátulról, majd elölről, hogy lássam az arcát és a ciciket, majd egy kicsit misszionáriusban. mondtam neki hogy hajlamos vagyok a lábgörcsre, ezért ne lepődjön meg ha hirtelen leugrok róla. ezen megint jót röhögtünk. végül oldalt fekve, hátulról lett végem.
  • Elszámolás:

    Fél órára mentem, nekem már nem jön össze egy órában kétszer. Hja.... azok a boldog kamaszévek, (vagy huszas évek, harmincsas évek, így a negyvenes éveimben)! nindent megbeszéltünk korrekt minden.
  • Összkép:

    Utolsóként mentem azon a napon, és hát utolsónak lenni sosem hálás szerep. Szép lány. Nem színészkedi agyon, nem búg a füledbe, hogy elhitesse veled, hogy azonnal beléd szeretett, max. néhány gyönge nyögdécselés.De erre nekem nincs is szükségem. Nem ezért mentem, amiért mentem azt pedig megkaptam. kicsit szomorúnak tűnt végig, amit meg is kérdeztem tőle, de csak fáradságra hivatkozott mert lefárasztották a vendégek (mondjuk ez az egyik, amit szerintem a vendégek nem szívesen hallanak). Én biztosan megyek még!...
Happy Massage