• Gitta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nézelődtem a neten és bizonyos keresési opciókra őt is kidobta a rendszer. 11:00-kor hívtam, megbeszéltük, hogy 40 perc múlva ott leszek, így is történt.
  • Megközelítés:

    XII. kerület Városmajor részén, a János kórháztól pár perc sétára található a ház, melynek utcafronti ***** lakásában rendel. A Városmajor utca egész nap igen forgalmas, de a ház környékén mindig van pár szabad hely, igaz fizetős.
  • Helyszín:

    Kocka épület földszinti lakása. Nem egy high-tech pecó, és nem is az a csöndes búvóhely, de a célnak megfelel. Sőt, néha jól jön egy-egy szirénázó mentőautó zaja, hogy elnyomjon egyéb szomszédidegesítő zajokat. A fürdő sem mai darab, zuhanytálcával, több féle tusfürdővel és szájvízzel, bár a kis műanyag pohárkák hiányoznak. Szoba puritán, középen egy natúr fa ággyal, éjjeliszekrénnyel és 2 db székkel. Az ágy az erősebb tempót recsegéssel honorálja, de mint mondtam ezt az utca zaja kellőképpen elnyomja.
  • Lány külseje:

    A lakás előtt résnyire nyitott ajtó várt. Ahogy beléptem egyből csukódott és elém toppant Gitta, egy pár magassarkúban, széles mosollyal. Ez az a helyzet, amiből bármit is látsz nem fogsz kifordulni. Gitta sokkal magasabb, mint azt képzeltem, magassarkúban van vagy 185-190 cm. Hosszú combok, hosszú göndör haj, szép, megtermett cickók, csodás mosoly és erős erotikus kisugárzás. Alapvetően úgy fogadott, mintha már évek óta ismernénk egymást, nagyon könnyű ráhangolódni.
  • Action:

    Tisztálkodással indítottunk majd álltunk pucéran egymással szemben a szobában és finom csókolózással, simogatásokkal térképeztük fel egymás érzékeny pontjait. Hamarosan az ágyon feküdtünk és ott nyaltuk faltuk egymást. Lassan végigcsókolt nyaktól lefelé haladt, a mellbimbóimat szívogatta miközben cickóival a cerkát simogatta, majd teljesen rácuppant és elkezdődött egy csodás orális kényeztetés. Előszőr finoman, majd ahogy keményedtem egyre vadabbul. Kértem forduljon 69-be, amit teljesített. Finoman nyaltam, miközben egyre keményebbre szopott. Ebben a pózban a testméretéből fakadóan egyszerűen nem fértem hozzá kézzel a nunijához, csak szájjal tudtam ügyködni és szerintem azt sem túl jól, így aztán hagytam had végezzen ki legjobb tudása szerint. Elképesztőt lőttem a szájába, nem vagyok az a hangoskodó típus, de ezt nem bírtam csendben tűrni.Lassan hagyott lenyugodni és a fehérjét csak utána tüntette el finoman egy zsebkendőben. Letisztogatott majd hozzám bújt. Szerintem ő igazából ezért csinálja, mert szeret bújni. Simogattam, gyúrtam a hátát, nyakát, fenekét és combjait amit végig fülig érő mosollyal tűrt. Kellő energetizálás után újra rám cuppant és hamarosan harcra készen álltam. Felkerült a gumi, majd misszionáriusban toltam neki. Az ágy recsegett-ropogott, Gitta hangos nyögéssel biztatott. Annyira felajzott ez a szituáció, hogy igen hamar elmentem. Láttam rajta, hogy bírná még szusszal én meg úriember vagyok, ezért aztán kezelésbe vettem finom csiklóját. Úgy vettem észre, hogy francia téren nem szereti a durvulást, ezért éppen csak hozzáérve nyaltam. Sajnos ujjazni sem hagyta magát, pedig szépen visszavágott, lereszelt körömmel érkeztem, meg őszintén szólva az az egyik specialitásom. Csiklóját a két ujjam közé befogtam, minek következtében kicsúcsosodva kínálta fel magát nyelvemnek. Így érte a finom, rángós orgazmus. Nem akart elereszteni, de sajnos mennem kellett, mivel éppen munkában voltam és "ültem a dugóban".
  • Elszámolás:

    Pesti átlag - benne minden ami az adatlapon fel van tüntetve. Utólag letettem az éjjeli szekrényre és szó sem esett róla sem előtte sem utána. Abszolút jó ***-érték arány.
  • Összkép:

    Gitta egy bújós kiscica, aki egy amazon bőrébe szorult. Aki tudja hogyan kell simogatni annak kedvesen dorombol -aki nem, az szerintem nem fogja élvezni az együttlétet, de ez csak saját szubjektív vélemény. Erősen ajánlott kategória.
Happy Massage