• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Köszönöm Geri85 :) Nagyon kellemes eggyüttlét volt, jól éreztem magam. Visszavárlak:) csók:)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, éppen boltban volt, kérte hogy 5-10 perccel késôbb hívjam. Mondtam hogy nem gond, de utána már nem tudtam telefonálni, ezért sms-ben kértem tôle idôpontot. Visszaírt és leegyeztettük a randi idejét és megírta a címet is.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthetô helyen van, 4-es 6-os vonalán, boráros és corvin közt félúton egy kis sétáló utca elején. Parkolás nehézkes, fôleg napközben. Megbeszélt idôben hívtam, de kért még 5 perc türelmet. Nem volt gond, megadta a kapu kódot és 5 perc múlva felengedett.
  • Helyszín:

    Nagy belmagasságú, régi polgári lakás. Rend és tisztaság fogadott. A baszoba is nagy volt, nem csak belmagasságban hanem területileg is. Nagy és kényelmes francia ágy, és az asztalon sok kis mécses szolgáltatta a hangulat világítást. A fürdô nekem tetszett, többféle tusfürdô, szájvíz kis poharakkal, és kaptam egy jó nedvszívó törcsit.
  • Lány külseje:

    Sokkal sexibb mint a képeken. Arckitakarástól nem kell tartani, nagyon helyes pofija van. Központban a cicik, amik méretesek, nagy udvarral, nagyon kicsit gravitálnak csak, de ez nem csoda mert nehezek és kemények. Bôre selymes tapintású, kemény husú menyecska, ahogy mondani szokták :) van egy pici poci ami cuki. Popsija is kemény, markolászni való.
    Összességében nagyon bejött nekem.
  • Action:

    Bementünk a szobába, vízzel kínált amit köszönettel elfogadtam. Majd kaptam törcsit és elmentem fürdeni. Visszatártemkor az ágyon ülve várt rám. Mellé ültem és simogatással és csókocskákkal kezdtünk. Nem nyelves, de kellemes a csókja. Majd lefektettem az ágyra, és fentrôl lefele haladva végig csókoltam a testét, míg eljutottam kelyhéig. Jó élmény volt, érezhetôen élvezte a tevékenységemet, sóhalyok és rándulások formájában. Fordultunk és ô vett kezelésbe engem. Franciája nagyon kellemes, a mélytoroknál épphogy éreztem csak a fogait, de nem volt kellemetlen. Néha ráhúztam a fejét óvatosan az ezredesre, nem finnyáskodott, jól lehetett irányítani, bár nincs rá igazán szükség, profi a hölgy :)
    Egyszer-kétszer a csodálatos mellei közé fogta Kicsi Ént, fokozva a hangulatot. Majd gumit kértem, és lovacskában folytattuk. Egyszerûen isteni volt. Csodás keblei, mellyek közt legszívesebben elvesznék az arcom elôtt ringtak, markoltam a popsit és galoppoztunk így jó pár percig, nem tudom pontosan meddig, mert elvesztettem az idôérzékemet és legszívesebben elvesztem volna a pillanatban is.
    Fordultunk misszibe, pár perc alatt végem lett, a szó legnemesebb értelmében. :) Letisztogatott és kértem egy masszázst. Ügyes keze van, nagyon jól esett. Közben beszélgettünk egy jót, értelmes lány.
    Elrepült az az egy óra, így öltöztem és mentem. A barátnôje engedett ki (aki egy szintén nagyon bájos hölgy), mert a folyosón is be kellett zárni az ajtót, és Iringó nem volt a mûvelethez megfelelôen öltözve :)
  • Elszámolás:

    Extra az NFVSZ és a popó, egyiket sem vettem igénybe, így pesti átlag az óra. Elfelejtettem oda adni az elején, és majdnem a végén is, de indulás elôtt észbe kaptam és leraktam az asztalra. Egyszer sem szólt, ez jól esett :)
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele, szerintem még vissza térek. Mindent megkaptam amiért mentem, és még sok lehetôség van amit szeretnék átélni vele. Ha majd jobban megismertük egymást, remélem többet látom mosolyogni, mert olyankor még szebb :)
Happy Massage