• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Kedves Uhrmeister:)

    Köszönöm szépen a beszit, örülök hogy időt szakítottál rám:)
    Te is lenyűgözöl mindig:P
    Fincsi volt az ebéd, köszönöm a vendéglátást:P
    Meg az almákat:P

  • Egyeztetés:

    előző randinkon személyesen tűztük ki a napot, az órát egy késő esti órán telefonon egyeztettük vele. utóbbi módot azért /is/ kedvelem, mert hallom a hangját, kicsalom a doromboló nevetését vmi hülyeség felemlegetésével /ezt kapom: Teee.... ugyanis képzeld, tegeződünk!
  • Megközelítés:

    vasúttal, távolsági busszal pár száz méter gyaloglást kockáztat a vendég, ha "vidékről" szeretné megkóstolni a Királynő bájait. a helyijárat is neki kedvez. parkolás fizetős a kéjlak közvetlen környékén, de nem vészes
    Sukim már magától odatalál, hiszen néhány éves törzsvendégeskedés után már untig ismerős a marsrút.
  • Helyszín:

    vendégbarát, a célotoknak /jól érezzétek magatokat és egymást/ messze megfelelő toszoba. a táncrúdon való mozgást legújabb képén mutatja be fenékpuszira csábító popsival, tükrök minden oldalon a fíling követésére, méteres sarkú topánok tömkelege, nevét meg nem hazudtolóan hívogató franciaágy, sejtelmes világítás, finom dallamok, tréfásan malackodó szobrok...
    ja, frissen felújított fürdőszoba zuhanykáddal, sok tusfürdővel, listerinnel, puha, illatos türcsikkel
  • Lány külseje:

    komoly sportokon edzett, formás izmokon feszülő, selymesen puha, szolizott bőr, tavaszi égkék szemek a bodor pillák alatt, tekergő kígyónyelves csókharcra kész ajkak, "lovagi" tornákra termett combok, körtefenék, szóval minden, ami megzavarhatja szolíd családapák békés álmát
  • Action:

    már a belépéskor kemény csókcsata, ajkak ízlelő körözésével, komoly nyelvi küzdelemmel. a narancs/?/színű cicifix-bugyi komplé azonnali eltávolítása, elsődleges nemi szervek meglétének leltározása következik. magas termetét kihasználva folytatom alulról a nyelvcsatát, ezúttal a kelyhének körültekintő tárogatásától kísérve. tudja a ravasz, hogy ezt mennyire szeretem, ezért az ágyra dől, nyakba terpesztett lábakkal, felkínálva a kelyhet és környékét további kényeztetésre. csuppgok, nyalok, cikáztatom a nyelvem keresztbe-hosszába, nem feledve a dugásszerű eszközhasználatot, a csikló felszívását-kiengedését sem.
    hanytt dönt a lepedőre, és most engem kényeztet nyálas-kellemes nyelvleckével, egyre fokozódó ütemmel.
    érezve a vég közeledtét VV-t húz, és -felém fordulva- vágtába kezd. nyeregedzett combjait, fenekét símogatom-paskolom, majd belekezd kedvencembe: óvatosan bevezeti a szerszámot a szűk popóba, és folytatódik a száguldás ezerrel. javul az orgazmuskészségem, ám ma nem találom az elsütőbillentyűt! kérek egy keménykezes natúrt, ami makkszívással kombinálva kiváltja a várt hatást: a termés eltűnik Regi ajkai közt.
    "levezetésként" kapok egy kétoldalas olajos, teljes testes csúszkát: hason fekvésben borzongatón szántja merev bimbóival a hátamat. hanyatt fekvésben imitáljuk egyik, korábban látható videóját: csak itt a legény nem harminc éves, és az ott látott, /itt második/ aktus sem teljesedik be... azért gonoszkodik egy kicsit: lankadó férfiasságom végigszántatja vénuszdombján.
    nem marad ki a kígyónyelves, oda-vissza fülfrancia sem: harsány kacaj /lásd, szinte röhej/ rázza meg az ablaktáblákat.
    laza beszélgetés, pucértestes kapucsínózás következik.
    kellemes környezetben elfogyasztjuk tradícionális tortaszelet/ein/ket egy üdítő kíséretében, csendben majszolgatva. egymással versengve szalmaszálazzuk ki a közös pohárból a frissen centrifugált almalevet.
    puszi-puszi és felbőgnek a Suki lóerői.
  • Elszámolás:

    szó sem esett róla. elváláskor én mondtam meg, hogy hova tettem: stílusosan az análban malackodó malacok szobra alá.
  • Összkép:

    talán kiderül a beszim hangulatából, hogy mindíg lenyűgöz, és újabb-és újabb tali-ingert kelt minden porcikámban.
    hallgatok majd rájuk...
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2015-11-06 07:59:31
Happy Massage