• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves TixM!
    Nagyon szépen köszönöm az irományt,az élményt az eltöltött időt!
    Örültem hogy ujra találkoztunk ennyi idő után visszatértél hozzám,és remélhetőleg a közeljövőben folytatjuk,ott ahol abbahagytuk és megbeszéltünk...:-P
    Kellemesen telt a randevú,senki semmit nem változott,sőt még nyitottabb lett...:-D
    Jól estek kedves dicsérő szavaid,és hogy engem kértél meg pár új ötleted vágyad megvalósításához ;-)
    Megteszek mindent hogy a mennyországba jussunk újra majd...az adott időben,és ..térben.
    hahaha
    :)
    Sok puszi

  • Egyeztetés:

    Kicsit leveleztünk erről-arról, azután felhívtam, megbeszéltük, és mehettem is
  • Megközelítés:

    Az egyik budai bevásárlóközpont közvetlen közelében, ebből mindenki kitalálhatja. Tökéletes megközelítés mindenféle tömegközlekedéssel - itt lett volna az alkalom, hogy a négyes metrót is kipróbáljam végre - parkolás pedig a plázában.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházban lévő lakás. Lakás, mondom, mert ezer apró jelből látszik, hogy nem csak a számunkra fontos célra használják a kérót. Tiszta, rendezett. Az eseménynek otthont adó szobában ágy is és masszázspad is van, tükrök mindenhol, ahol kell, halk zene, miegymás. A fürdő tiszta, ezernyi fürdőhab (illatmentes babafürdető is), két törülköző, száraz kilépő.Szóval a mindenen fogást kereső maximalisták sem találhatnak problémát.
  • Lány külseje:

    Ingrid nem tini, de ezt nem is állítja. Valaki azt írta, olyan spanyolos külseje van, és ebben van valami (ennél fogva a választott németes hangzású művésznév nem az igazi :-) ). Kellemes, formás alak - sehol semmi zavaró felesleg, szabályosra szobrászolt cicik, és nagyon kedves mosoly teszik az összképet tökéletessé. Meg a kisugárzás. Pár éve már jártam nála, meg kell mondanom, az évek semmilyen nyomot nem hagytak rajta.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázspadon fekve, arccal a sarokban álló tükör felé. Szigorúan illatmentes olajjal történik (ezt máshol szerzett rossz tapasztalatok alapján ellenőrzöm is). Lábbal indít, erős sportmasszázs jellegű technikával. Ebben viszont látszik az elmúlt évek hatása, kimondottan sokat fejlődött, nem tudom, tanulta-e vagy csak a gyakorlat hozta a tökéletesedést, de nagyon rendben van. Azután felfelé halad, az összes kötelező elemet (derék, hát, nyak körüli izmok) hasonló profizmussal kezeli, Egy ponton felugrik a hátamra, hogy jobban hozzáférjen, majd térddel, lábbal adja meg a szükséges "nyomatékot", ahol szükséges. Beleszuszog a nyakamba, és ha nem az elején kértem volna a felvezetést, most biztosan teljes harckészültségben fordulnék meg - de ezen már túl vagyunk, itt a vége.
  • Levezetés:

    Ami felvezetés. Hanyatt fekszem az ágyon, mint egy lusta kényúr - tulajdonképpen lehet, hogy ezt szeretem legjobban ezekben a kiruccanásokban :-) - és várom a finomságot. Fölém áll - gyakorlatilag semmi nincs rajta. Olajat ken a testemre, nem kórházi ápolónővérként, unalmasan, hanem, ahogy ilyen helyzetben elvárható, lassan, izgató mozdulatokkal, néha csiklandozva, időnként finom harapdálással kiegészítve. Majd saját magát veszi kezelésbe, hamarosan őt is meleg olaj borítja. Namármost, én többnyire nem rajongok a csúszkáért, itt azonban olyan, a csúszka, és a kézzel / szájjal való izgatás határán mozgó előadásban részesülök, ami pont tökéletes. Kimondottan intelligensen játszik velem, hosszan kényeztet, el-elkalandozik, majd vissza a lényeghez - mindig gondosan ügyelve arra, hogy a vizuális élménytől se fosszon meg, és hogy igény esetén kézzel, szájjal is kalandozhassak. Igény pedig van, de jelezni kell - nem tolja magát elém tolakodóan. . Legalább húsz percig tart a művészet, míg végre eljön a beteljesedés - meg nem tudom mondani, hová is érkezik. Tökéletes, tízpontos teljesítmény.
  • Elszámolás:

    A végén - korában szóba sem került - kérdezem meg, mi ***, a kissé felfelé kerekített *****diszkréten helyezem el valami bútordarabon.
  • Összkép:

    Újra meg újra gyönyörű lányok tűnnek fel itt az oldalon, az ember csak kapkodja a fejét, annyi a lehetőség. Ingridhez mégis időnként vissza kell menni, olyan jó a kisugárzása, és annyira tudja, mit kell tenni, hogy egy kis időre a mennyországban érezhessük magunkat.
Happy Massage