• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Épp online volt itt az oldalon, úgy hogy gyorsan telefonon hívtam, kedvesen tájékoztatott a részletekről, majd kb 45 perc múlva nála is voltam ( 18:15). Hangja igencsak csábító és kedves már a telefonba is.
  • Megközelítés:

    Marina parti kégli, én bkv-val mentem metrótól kb 10 perc séta , autóval ingyenes parkolási lehetőség van szerencse kérdése, hogy épp talál-e az ember helyet magának. Címmel gond nem lehet, egyből könnyen gyorsan megtalálható.
  • Helyszín:

    Lakás az egyik középső emeleten található lift van, a lakásban barátnő is van, de a diszkréció adott nem találkoztam senkivel. Az itteni megszokott színvonalat hozza a lakás, szépen ízlésesen kialakított tetthely, félhomály, hangulat fények, matrac a földön, és fekvő magasságban egy tükör a falon, ami a vizuális élmény fokozására hivatott. Természetesen az elmaradhatatlan zene is megvolt, kellő hangerővel de nem zavaróan. Fürdő úgy szintén rendben van, kád zuhanyfüggöny szájvíz a pusziszkodáshoz, és többféle tusfürdő választék rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    Képeknek, teljesen megfelel, magas jó alakú hosszú combú igazi vadmacska arccal megáldva. Erre még ráerősít a szájkontúrnak nevezett tetkó is. Kérésemre combfixet vett fel, ami még inkább kiemelte a hosszú lábakat és igencsak megnehezíti a koncentrálást :) .
  • Action:

    Noya már elkészülve várt, így rajtam volt a sor, hogy gyorsan frissítsem magam a fürdőben és végre jöjjön aminek jönnie kell. Szobába belépve rögtön csókokkal és simogatással indítottunk még álló helyzetben, csókja nagyon finom, valódi nyelves és mohón falja az ember száját. Igyekezetem felvenni a tempót vele, amit szerintem egész jól sikerült, közben persze én is kényeztettem először a nyakát majd a melleit puszilgattam ami érezhetően tetszett neki, hiszen gyorsan ágaskodtak a bimbók. Miután már kicsit bemelegedtünk, hanyatt feküdtem és kezdetét vette a francia óra, először felváltva kézzel szájjal kezdett kényeztetni, kicsit több volt a kezezés mint ahogy én szeretem, úgyhogy óvatosan jeleztem neki, hogy inkább szájjal aktivizálja magát, amit természetesen egyből meg is tett. Szép lassan kellő átéléssel , folytatta a kényeztetést, hol a golyókat nyalogatta, hol fel és le szánkázott a nyelvével a farkamon, majd egyszer csak eltüntette tövig. Ezután gondoltam átveszem egy kicsit az irányítást felálltam , ő előttem térdelve folytatta a franciát, de a tempót most már én diktáltam, időnként kihasználtam a formás mellek adta lehetőséget is, és kicsit ott is járattam a farkam, majd ezután ismét vissza adtam a szájába , és egy kicsit intenzívebb tempót diktáltam amit gond nélkül fogadott, a végén pedig hatalmasat élveztem a mellekre, amit játszadozva szét is kent a a testén.

    Szünetben, beszélgetéssel töltöttük az időt, szóba került a legutóbbi erotika parádé is amiről elég sokat mesélt, meg egyéb más dolgok is.

    Amikor már újra éreztem magamban az erőt a következő menetre , akkor ismét egy kis simogatás és francia kombinációval kezdtünk, majd mikor már elég kemény lettem, akkor gumit húztunk, és kezdetét vette a tornaóra. Először missziben, kezdtünk neki, szépen lassan majd egyre gyorsabb ütemben folytattam a ténykedésemet, közben Noya rám nézett és huncut mosollyal bíztatott , hogy jól csinálom, ennek megfelelően nem csak a mosolyával hanem a hangjával is tudtomra adta. Következő pozitúrában, Noya oldalt feküdt, kersztbe tette a lábait, én pedig mögé térdelve ismét neki láttam, a ténykedésemnek, amit hasonlóan az előzőekhez szintén huncut mosoly kísérte többször is, pont úgy mint egy pornó filmben, mivel már igencsak kezdtem elfáradni, és éreztem is , hogy lassacskán nem fogom sokáig húzni, így utolsó kedvenc doggy pozban folytattam, és nemsokkal később ismét egy hatalmasat élveztem a gumiba.

    Tisztálkodás, oltözés és irány haza.
  • Elszámolás:

    Másfél órára mentem.
    Elején történt, mind az óra mind a fél óra pesti átlag, a másfél óra már kedvezményesebb csokrot takar, aki a hosszabb időtartamot kedveli annak mindenképp megéri a másfél óra. Telefonban gyakorlatilag egyetlen extrát említett a kényszer francia , amit ki is használtam ennek mértéke igencsak baráti. Összességében, másfél órára mindennel együtt, a jól ismert felsőbb átlag felett hagytam ott *****. Érték arányban kiváló. Ugyan az elején, volt egy kis gáz a *****l mert nem volt nálam ****, de a szeánsz végére megoldották a lányok, úgyhogy nem volt ezzel sem semmi gond.
  • Összkép:

    Nos összegezve a fentieket, nagyon jól éreztem magam, Noya profi hozzá állással, és vendégcentrikussággal nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást. Annak ellenére, hogy alapvetően ránézésre inkább a pornós együttlét az ami az ember eszébe jutna, szerintem, a barátnős légyottokhoz is megfelelő partner. Ajánlom minden makktársnak, főleg, hogy elmondása szerint sajnos csak rövid ideig lesz velünk, úgyhogy érdemes ellátogatni hozzá, csalódás nem ér senkit.
Happy Massage