• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Köszönöm a zavarbaejtően hízelgő beszámolót kedves "Volzs" :)

    és hálásan köszönöm azt a magatartást is, ami megengedi, hogy ilyen élményt nyújtsak!

    Várlak sok szeretettel a jövőben is! :)

  • Egyeztetés:

    A telített táncrendre való tekintettel napokkal előtte bejelentkeztem. Első találkozásunk után megkértem, hogy mielőbb találkozhassunk, jelezze felém ha valaki esetleg lemondja a találkozást, gyorsan a helyébe lépek. Mara jelzett is felém, így sikerült újabb találkozót egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    A hely nem változott. Nem a belváros szíve, de a hegyvidéki környezet kárpótol a közlekedési viszontagságokért. Továbbra is csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a helyszínről, kicsit ebben is kuriózum. Parkolás a ház előtt, a lakóknak fenntartott parkolóban, szerencsére volt (bár bérelt és felrendszámozott) parkolóhely. A szűk utca miatt máshol elég nehéz lehet megállni, de tömegközlekedés is jól kivitelezhető. Egy biztos, megéri!
  • Helyszín:

    A lakásba lépve még mindig lenyűgöz nem csak Mara látványa, hanem a hihetetlen, máshol nem tapasztalható panoráma is. Ezt nem lehet megszokni. A földrajzi elhelyezkedés adottságait jól kihasználva hihetetlen kilátást tár elénk Mara, amivel az első pillanatban elkápráztat. A lakás otthonos, rend és tisztaság van. Fürdő rendben van, nem az a "steril", laboratóriumi hangulatú, inkább mintha valaki életvitel szerűen használná. Ettől csak még izgalmasabb, természetesen a higiénia itt is maximális. A masszázs tatamin történik, a tükröket én még mindig hiányolom, de csak önzésből, ugyanis imádnám látni, ahogy hozzám ér...
  • Lány külseje:

    Mara egyre szebb lesz komolyan... :) Bár ez lehet annak tudható be, hogy érinthetetlen mivolta már az agyamra is kifejtette a hatását, de kétség kívül egy földre szállt angyalról van szó. Bája, szerénysége, szégyenlőssége első benyomásra levesz a lábamról. Így történt ez most is. Nem szokásom, de kicsit zavarba is jöttem, így a beszélgetést hamar kiiktattuk és csodák csodájára így is hamar megértettük egymást. Ruhában fogad és mire végeztem a tisztálkodással, átöltözött a szokásos kis forrónaciba és a vékony, tökéletes alakját jól sejtető vékony, ujjatlan felsőbe.
  • Erotikus masszázs:

    Van amit nem lehet min. 500 karakterben megfogalmazni. Ez igaz a levezetésre is, na de megpróbálom. :) Hihetetlen, földöntúli élmény azt a profizmust megtapasztalni, amivel hozzám ér. A lábaknál kezdi, de előtte gondosan betakargat. Elsőre csak beolajozza a lábakat, majd fokozatosan erősítve elkezdi a masszázst. Nekem a legizgalmasabb, amiért már önmagában megéri az az, amikor a combokat masszírozva be-be téved a keze ekkor már kellően vérbő hímtagomhoz. Annyira izgató, amikor véletlen, vagy nem véletlen hozzá ér legnemesebb testrészemhez, de közben a masszázsra koncentrál. Rám ez olyan hatást gyakorol, ami leírhatatlan. Szeretném ha ez még többször fordulna elő, minden nap el tudnám viselni. :) Szóval a lábaktól felfelé halad, fenék, csípő, derék, hát, váll, majd karok. Az szintén leírhatatlan, amikor masszázs közben úgy rendezgeti a végtagjaimat, hogy közben a lábfejéhez, combjához érek. Simogatásról szó sem lehet, de komoly belső küzdelmet jelent nekem az önmegtartóztatás, mert szívem szerint olyan finoman és érzékien simogatnám őt, ahogy még talán senki.
  • Levezetés:

    Amikor szinte hangtalanul megkér, hogy "fordulj meg kérlek szépen", már tudom mire készülhetek. Életem legjobb és legérzékibb erotikus, de mégis kicsit távolságtartó kézi kényeztetésre. Amikor először volt szerencsém megtapasztalni Mara mesteri kényeztetését, azt hitem annál nem lesz már jobb, de tévedtem. Talán mert nem először találkoztunk, talán mert kicsit én is szimpatikus lehetek Neki, talán nem is tudom miért, de még jobban elvarázsolt, még jobban felhúzott. Szó szerint félve nyitottam ki a szememet, pedig semmit nem szerettem volna jobban, mint közben nézni kéjes tevékenységét. Nem tehetek róla, feltölt energiával, ha csak feküdne mellettem akkor is... Na de a levezetés. Spirituális élmény, kategóriákkal jobb mint az első alkalommal. Továbbra is bennem van az a leírhatatlan, gyerekkori izgalom, amikor először kerültem valakihez ilyen közelségbe. Ez megint csak az elérhetetlenségének tudható be, de én nagyon élvezem. Olyan kézi levezetésben volt részem, ami hosszan elnyújtva repített a fellegek közé. Korábbi beszámolómban részletesen leírtam a tematikát, olvassa el mindenki akit érdekel. Egy biztos, aki kicsit is fogékony az effajta szeánsz jellegű kényeztetésre, az próbálja ki.
  • Elszámolás:

    Utólag történt, a szokásos módon, a kis asztalkára tettem. ****/é arány ahogy előző beszámolómban már jeleztem, nem hasonlítható a konkurenciához.
  • Összkép:

    Mara csak megerősített abban a korábbi elhatározásomban, hogy amíg Ő ****, én nem megyek máshoz.Nagyon várom a következő varázslatos élményt, köszönöm Neki, hogy van.
Happy Massage