• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a lélekmelengető beszámolót kedves "Darjeeling"!

    Várlak nagyon sok szeretettel a jövőben is, és addig is kívánok Neked minden szépet és jót! :)

  • Egyeztetés:

    Néhány nappal korábban ebédidőben hívtam, könnyedén találtunk megfelelő időpontot. Telefonba elmondta a tudnivalókat, kérdéseimet megválaszolta, a hívás végén a pontos címet és kapukódot is megkaptam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, szó szerint szinte a város tetején található, de könnyedén oda lehet jutni. Az utca viszonylag szűk, a parkolásnál érdemes figyelembe venni. Tömegközlekedés is egyszerű, busszal a Déli pályaudvartól vagy a fogaskerekű vasúttal fel a hegyre és még kb. 5 perc séta.
    A technika ördöge miatt a kapucsengő nem működött, de miután telefonon hívtam, Mara azonnal felvette és nyitotta a lépcsőház ajtaját.
  • Helyszín:

    Sok lakásos társasház, ahol Mara szentélye található. Az emeletes ház egy völgyben található, a lépcsőház bejárata az utca szinten van, ami a ház legfelső emelete lényegében. Tehát a lift nem felfelé, hanem lefelé megy, de neked nem kell a lift, csak besétálsz a lakásba. Előszobába lépsz, onnan nyílik egy konyha, a fürdőszoba-WC és a nappali, ami egyben a masszázs helyszíne is. Egy hatalmas ablakon át kinézve illetve a teraszról lenézve, szó szerint előtted hever a város, a zaja már nem hallatszik fel, csak beszívód a friss hegyi levegőt. Ezt látni kell. A lakás ízlésesen berendezve, mindenhol tisztaság.
  • Lány külseje:

    Mara egy gyönyörű nő, meleg, nyitott tekintettel. Öröm a szemébe nézni. Először voltam Nála, figyelte, érdekelte ki is lehetek én. Otthoni ruhában, hosszú nadrág, póló fogadott, ami egyszerre kiemelte alakját és el is rejtette.
  • Erotikus masszázs:

    Bemutatkozás és panoráma vizuális élvezete után hellyel kínált, kicsit beszélgettünk, majd ő visszavonult a másik szobába én pedig levetkőztem, és indultam a fürdőszobába zuhanyozni. Ott vettem észre, hogy a nappaliba hagytam a törölközőt, így Ádám kosztümben visszamentem, ahova közbe ő is visszajött előkészíteni a szobát a masszázsra, én kicsit zavarban voltam, talán ő is. A fürdőszobában minőségi tusfürdő választék és tisztaság. Mikor kijöttem, már a szoba besötétítve fogadott, mécsesek égtek a földön található matrac mellett, villanyradiátor is gondoskodott, hogy ne fázzak. Igazi szentély, külvilág kirekesztve. Hasra feküdtem, puhán betakarta hátam, derekam. Kellemes zene szólt és a két lában közé térdelt. Egy első érintés, mint egy nyitóhang egy zenei műben, meghatározza a következő perceket. Egyszerre érintette meg két lábamat, érintése selymes, puha volt, itt még csak bőr a bőrön. Utána kezét illatmentes olajba mártotta és folytatódott a varázslatos utazás, egyik lábon vádli, sarok, egy hihetetlen, mennyei talpmasszázs, majd újból vádli, combok, fenék, keze néha becsúszott a fenekembe, majd újból a teljes láb és fenék. Hasonló koreográfia követezett a másik lábamon. Majd lábamat takarta be és folytatódott a derekamon, fenekemen, hátamon, gerincemen az érintések kavalkádja. Ezután jött a vállak masszírozása, ahol az érintés varázsa mellett nézhettem is gyönyörű kezét, érintésének titkát, amit persze láttam, de megfejteni nem tudtam, csak lebegtem benne. Mara nagyon érezte, hogy milyen erős érintésekre, milyen mozdulatokra vágyom, az idő megállt, csak lebegtem kezei között. Nehezen tudom szavakba foglalni, egyszerre puha és határozott, visszahúzódó, sejtelmes, szemérmes és erotikus.
  • Levezetés:

    A masszás olyan gyönyörű volt, hogy magamban Marára bíztam a masszázs folytatását. Ő döntött és egy olyan utazásra vitt el, ahol új utakat és érzéseket élhettem meg, a tapasztalás egy új dimenzióját, idő és tér eltűnt, az érintés, érzés, erosz világába emelt varázslatos kezeivel, figyelmével, lelkének rezdüléseivel. Mara köszönöm szépen.
  • Elszámolás:

    Amit telefonban elmondott, úgy is volt. Búcsúzás előtt az asztalra tettem.
  • Összkép:

    Először voltam Maránál, két óra varázslattal ajándékozott meg. Nehéz szavakba önteni azt a figyelmet, koncentrációt, amit Tőle kaptam, mindezt csodálatos érintésén, masszásán, személyiségén keresztül. Köszönöm, hogy Nálad lehettem, amit adtál.
    Még szeretnék menni Hozzád.
Happy Massage