• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, szerencsére második próbálkozásra felvette, így már könnyen tudtunk egyeztetni. Időpontot 1 órával később tudott csak adni, mint nekem ideális lett volna , de így is tökéletesen megfelelt.
  • Megközelítés:

    Mivel nem ismerem a várost, így a gps-re hagyatkoztam, ami pontosan oda vitt a megadott címhez. Mivel hétvégén voltam, így a parkolás ingyen volt, amúgy fizetős. Helyet a házzal szemben találtam, de haza fele menet a merőleges utcában sokkal több helyet láttam, így max 5 perc sétával szerintem a parkolás megoldható. Tömegközlekedést nem ismerem, így arról nyilatkozni sem tudok.
  • Helyszín:

    Lakásról csak jót tudok mondani, tiszta rendezett volt. A szoba a célnak legtökéletesebben berendezve: nagy franciaágy a falon szemben tükör +még a szekrényen is volt tükör az ágy oldalán. Fürdő is nagyon rendben volt, sok tusfürdővel, és ami tetszett a kádban a csúszásgátló, ami tényleg a célnak megfelelően működött, sok helyen csak csúszkáltam rajta, de itt tökéletes volt.
  • Lány külseje:

    Képek nagyon jól sikerültek róla, a valóságban csak annyi a különbség, hogy nem volt sminkelve mondjuk egy fotózáshoz, hanem teljesen természetes hatást keltett, ami tetszett, nagyon közvetlen, és formás lány. A popsija nagyon bejött, amit a képei is már tökéletesen visszaadnak. Fekete tangában, és melltartóban fogadott. ( annyi megjegyzést tennék, hogy világosabb szerelés még vadítóbb lenne rajta, legközelebb tuti kérni fogom tőle :) )
  • Action:

    Szobába érkezve megbeszéltük a részleteket, amit már telefonban is lebeszéltünk, így fél órát maradtam. Mivel először voltam nála, így részletesebben elmondta a lehetőségeket. Majd megszabadultam a ruháimtól és elmentem fürdeni. Az ajtó előtt várt és visszamentünk a tett helyszínére. Kicsit zavarban is voltam, mert régi vágyam volt, hogy egy csoki lánnyal lehessek, és végre ott voltam előtte. Kicsit bénáztam a melltartó levétellel, de végül ez is megoldódott . :)
    Csókot kezdeményeztem, de inkább csak puszikat kaptam, de nem volt így sem ezzel semmi gond, mert nem egy csókcsatás együttlétre vágytam. Kértem, hogy helyezze magát kényelembe, hogy kényeztetni tudjam. Fentről haladtam lefele a puszilgatásában, a melleinél kicsit többet elidőztem, ami érezhetően tetszett neki. Egyre gyorsabban haladtam a puncijához, és változatos nyelvcsapásokkal izgattam. Nagyon jól nézett ki, ahogy a kis rózsaszín kéjbarlangja kikukucskált a csoki szeméremajkai közül, ez még jobban arra sarkallt, hogy eljuttassam a csúcsra, sajnos ez az én hibámból kifolyólag nem sikerült, mert éreztem, hogy rövid lesz az időnk, így kértem, hogy ő franciázzon nekem. Azt azért megjegyezte, hogy kellemes volt az én nyelves játékom is.
    Hát erre a franciára mit is mondjak :). Rögtön a dolgok közepébe vágott, és bő nyálasan, néha köpködősen elkezdett nagy tempóban franciázni nekem. Kezét is izgatóan használta, néha teljesen eltüntette a szerszámot. Az egész nagyon jó érzés, és nem utolsósorban látvány volt. Hol a tükörben , ami szemben volt, hol nem, így mindkét oldalról láthattam csodás tevékenységét és ami hab a tortán, hogy a popsiját meg a szekrényen lévő tükörben is láthattam, ahogy izgatóan pucsított, hát nem bírtam ki, hogy ne érjek hozzá, így közben a fenekét markolásztam , simogattam. Kérdezte, hogy húzzuk -e a gumit, de annyira tetszett, mint a látvány, mint az érzés, hogy kértem, hogy folytassa a szópikázást. Legszívesebben a végletekig kivártam volna így, de mindenképpen akartam érezni a punciját is, hiszen elsősorban ezért is jöttem. Én kértem a védőfelszerelést, majd azt, hogy lovagoljon meg. Kellemesen mozgott rajta, majd annyira húztam magamhoz, ahogy tudtam, és popsiját fogva fel-le mozgattam az ezredesen. Majd következett a szemből való támadás, nagyon tetszett, ahogy felhúzta a lábait, és elém tárta kis csoki punciját, nem is várakoztam sokat, innen is bekérdezgettem és hol lassabban, hol gyorsabban jártam ki -be. Éreztem, hogy nem vagyok éppen csúcsformában, és hátulról is mindenképpen érezni akartam, ha és ugye újra visszajött a + vizuális hatás. Már nem voltam annyira elememben, mikor kutyapózba fordultunk, így sokat itt nem időztem már. Kértem tőle, hogy franciával fejezze be, amit bőszen el is kezdett, és előtte álltam, ő az ágyon ült. Mikor éreztem, hogy nincs tovább, akkor szóltam neki, és a mellére verte a végterméket.
    Elmentem fürdeni, majd kicsit beszélgettünk még, majd távoztam.
  • Elszámolás:

    Előre adtam, arra már nem emlékszek, hogy ő kérte -e de ez lényegtelen, én szeretem rendezni előre.
    Ha jól tudom ez a pesti átlagnak mondott ajándékcsokor, ami számomra is nagyon kedvező volt.
  • Összkép:

    Jó érzésekkel távoztam, sajnos gyorsan elrepült a vele töltött idő, de remélem nemsokára megismételhetjük. Mindenképpen ajánlom, aki egy csoki finomságot ki szeretne próbálni ( először engem is ez hajtott, de a vele töltött időben teljesen elfeledkeztem erről, csak egy közvetlen , szexi lánnyal éreztem jól magam) , ha olyan élményben lesz része, mint nekem , biztosan nem fog csalódni.
Happy Massage