• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia.Hát itt van a második beszim is..Nagyon boldog vagyok.És olyan jó ezeket a sorokat olvasni.Én szeretek örömet okozni a másik félnek.Szeretem ha figyelnek rám.És az igaz hogy miníg kedves vagyok.Köszönöm...Én is nagyon jól éreztem magam.Remélem talizunk majd végre az új lakásomban is..De a gáz szerelő még míndíg dolgozik azon hogy végre minden jó legyen.puszi.És még egyszer köszönöm ezt a beszit...

  • Egyeztetés:

    Első próbálkozásra nem sikerült a randi bizonyos fránya gázszerelő miatt, aki nem mindig akkor érkezik amikorra ígéri, de szerencsémre másnapra megbeszéltük azt SMS üzenetváltás segítségével. Amikor megérkeztem felhívtam, ő pedig a megbeszéltek szerint lejött kaput nyitni.
  • Megközelítés:

    Gyalog érkeztem, de azt tudom, hogy a parkolás fizetős, és mivel délelőtt, lett volna hely bőven...
    A helyet jól mutatja a térkép, onnan már csak a házszámot kellett figyelnem. Amúgy közel van a tömegközlekedés: metróállomás 1 perc, busz 1 perc, villamos 1 perc gyalog.
  • Helyszín:

    A helyszín egy négyemeletes panel első emelete, melynek nincs kapucsengője, ezért a fenti lejövetel:)
    A környék rendezett, felújított, a bejárat diszkrét helyen, fák árnyékában található. A lakás tiszta, higiénikus, a fürdő egyenesen szupertiszta! A tetthely kicsi, de funkcionális.
    Nemsokára új helyszínre költözik A., mely - hála Istennek - nem lesz messze innen, és ezért a fenti gázszerelő:)
  • Lány külseje:

    Már a képek alapján is ilyennek képzeltem, megmondom őszintén odavagyok a hozzá hasonló MILF-ekért. Nagyon szép filigrán alkat, kerek popóval és cicikkel. És most jön a lényeg: imádom amikor ilyen kedves, figyelmes, és illatos anyukákkal hoz össze az élet!!! Mosolygós, odaadó, figyelmes, és kényeztető!
  • Action:

    A gyors zuhany után vékonyka ruhában és fehérneműben várt, melyet szakképzett segítségemmel óvatosan, és nem túl gyorsan eltávolítottunk. Az illata - nem tudom mi volt - egyből lenyűgözött. Végig puszilgattam a testét, és miután ő szájjal harcra készre állította a velem egyidős ezredest, az ágyon folytattuk. Ezután kedvencem a 69-es póz következett, és azt kell mondjam, minden időm egyik legfinomabb közös kényeztetését éltem át.. Egy nemrég átélt szexuális kudarc után ez aztán visszaadta az életkedvemet! Végre egy NŐ, aki nem utasítja el a csókot, hanem kezdeményezi is! Végre egy NŐ, aki nem utasítja el az ujjazást, hanem élvezi is! Végre egy NŐ, aki nem utasítja el az élvezést, hanem ő is elélvez! És még tudnám folytatni a sort.. És szeretkeztünk hátulról ( az Ő kedvence!), lovagolva, stb. Miután doggy-ban elélveztem benne, finom masszázst is kaptam. Majd a beszélgetés után/közben megkívántam, és újra nyaltam-faltam a kelyhet. Aztán meg sajnos eltelt közben az egy óra is, és indulhattam.
  • Elszámolás:

    A félóra és az óra is megfelel a átlagos ***, én órát kértem, amit szokás szerint előre adtam át.
    Csak annyit még hogy legközelebb sem adom alább mint egy óra, olyan szuper volt
  • Összkép:

    Tökéletes hatást gyakorolt rám Amanda, és ezért is imádom őt!! Mindent lehetett vele, amit elképzeltem, és ő még ezt is felül tudta múlni! Nem semmi ..
Happy Massage