• Dóri26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dóri hirdetése gyakorlatilag a regisztrációm napján a kedvencek közé került, de valami oknál fogva nem kerestem. Talán mert limitáltan volt elérhető, nem tudom. Később el is tűnt a hirdetése.
    Pár hete újra föltűnt, de az első örömömre kijózanítóan hatott, hogy csak azok számára nyitott az ajtaja, akik már jártak nála. Egy életem, egy halálom írtam neki egy pár soros üzenetet, hátha...
    Láss csodát, jött a pozitív válasz. Kivételt tett velem, mert a kolleginával akivel egy lakásban rendelnek, jó viszonyt ápolok. (Ha jó belegondolok pusztán az a tény, dokumentáltam ismerem Mercit már másodjára biztosított belépőt számomra :-) )
    Ez a várható alkalom előtt hetekkel volt, a konkrét egyeztetés pár nappal előre történt. Ami nem volt egyszerű, mert Dóri nem lóg a telefonon és az oldalon, hogy azonnal reagáljon...
    Már úton voltam, mikor jött egy SMS tőle, hogy csöngessem bátran, ha korábban érnék oda (reggeli időpontról beszélünk) mert korábban beért. Végül csak akkor beszéltünk amikor a kapuból hívtam.
  • Megközelítés:

    Számos alkalommal voltam már arra. Zugló csöndes része, négyemeletes házakkal. Most először történt meg, hogy nem találtam parkolóhelyet a ház előtt. Mondjuk így sem sétáltam 100 méternél többet.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen OK, a lőtér tágas, nagy franciaággyal, aminek a végénél tükör van. A fürdőszoba felújított, nagy sarokkáddal, így nem fájó a zuhanyfüggöny hiánya. Kétféle Baba tusfürdőből a mandarinosat választottam, a többit nem néztem, de számosan vannak. Minden egyéb kellék adott.
  • Lány külseje:

    Hű ez nehéz lesz röviden...
    Hiszem és tapasztalom, hogy egy nő számtalan módon lehet szép és vonzó, ennek megfelelően nincsenek is zsánereim, de mindezek mellet ki kell jelentem, hogy Dórival igen bőkezűen bánt a természet:
    Magas, vékony lány metszően egyenes tekintetű kék (szürke?) szemekkel, szőke rövid hajjal. Alkata arányosan vékony amíg nem tekintjük a ciciket. De hát nem tudunk másra nézni!! Azok a mellek külön fejezetet érdemelnek:
    A természet ajándékai. Két megtermett férfitenyér kell a birtokbavételükhöz (lemértem) és fantasztikusan reagáló bimbókkal vannak ékítve. Órákig el tudnék gyurmázni velük :-)
    Bugyi, melltartó, trikó kombóban fogadott, ami csak még jobban kiemeli a dús kebleket. A testbeszéd és a fogadás gyorsasága miatt elmaradt az első alkalmakra tartogatott 'maradhatok-e' antré.
  • Action:

    Belépés, bemutatkozás, cipőlevétel után szobába be. Beszélgettünk, vizet hozott, közben a fogasra pakoltam a ruhámat. Majd fürdés. Ismerem a járást, nem kísért el. Mire visszatértem, az ágyon várt. Színlelt szemérmességemet oldandó leszórt magáról mindent (a melltartóval/azért húzott kicsit és csak a ne csigázz! Felszólításra kapta le) majd állva csókolózni kezdtünk. Innen hamar levándorolt a cerkához. Ez valahogy úgy történt, hogy az ágy végénél álltam Ő az ágyon négykézláb. Úgy helyezkedett, hogy a tükörben teljes rálátásom legyen a pucsító fenekére. Gyakorlatilag tálcán kínálta, hogy előrehajolva simogassam.
    Ha nem a fenekét markoltam, akkor a ciciket gyúrtam. Miután nemcsak gyúrtam, de odapillantva nyeldekeltem is mint egy szomjazó a sivatagban, lecuppant rólam és mosolyogva elterült előttem az ágyon. Rávetettem magam a cicikre, de sokat nem időztem ott, mert a combjai között is találtam felfedezni valót. Nem kellet sokat cifráznom, nem volt nehéz dolgom. A véghajrában elég határozottan nyomta oda a fejemet ahol jó :-)
    Rövid pihenő után valahogy úgy kerültünk, hogy az ágyon térdeltem Ő pedig előttem oldalvást kvázi magzatpózban fekve szemből-alulról kényeztette az egyszeműt, én pedig kényelmesen elértem, simogattam a fenekét. Egyszer csak elő és felvarázsolt egy védőeszközt majd elém pucsított. "Értem mire célzol" mondtam, majd mögé helyezkedtem :-) Nem tartott túl sokáig, mert szemből akartam fordulni. Pozícióváltás közben vettük észre, hogy időközben történt egy kis malőr, innentől "pussy out of order" . Gumi le, és visszakerültem a szájába. Eddigre mintha rég ismerne kb. úgy és azzal a tempóval csinálta ahogy nekem a legjobb, pedig nem instruáltam. Hamar végem is lett a szájában.
    Gyors tisztálkodás után mellém bújt. Beszélgettünk a civil munkájáról, az enyémről, a beszis pályafutásomról, meg az indíttatásomról. Ő a szakállamat cirógatta, én a melleivel próbáltam betellni.
    Volt még egy kis idő, rákérdeztem a második körre.
    Na ez kicsit rendhagyó volt. Pihi közben kiderült, hogy a mellei milyen hatással vannak rám, ezért fölülről a számba helyezte az egyiket a másikat kézzel gyurmáztam és finoman kézzel masszírozta a farkamat. Volt számos variáció: egyik, másik, majd megint egyik cici a számban. Másik, egyik cici, esetleg egy punci a másik kezem ügyében, netán a velem egykorú a szájában. Nem ment gyorsan, végül a lábaim közé helyezkedett, illetve az egyik lábamat a lábai közé véve a lábszáramhoz dörgölte az ölét. Több mindent próbálva az bizonyult nyerőnek, mikor a golyókat a szájával, a cerkát a kezével izgatta. Magamhoz képest hangosat élveztem. (Leginkább zöngétlen hangok)
    Letörölgetett, kicsit szusszantunk. Túl voltunk az időn, én is siettem, finoman jelzett is, szóval elhúztam zuhanyozni.
    Távozás előt a lépcsőházból beszűrődő *****-őrszem hangok miatt vártunk kicsit. Addig is megkaptam még a csodálatos ciciket egy kis motorcsónakozásra :-)

    Gy.k.:
    //napiszleng.hu/motorcsonakozas
  • Elszámolás:

    Először voltam, de csak a végén, öltözködés közben hagytam ott. Nem beszéltünk róla, még a legelső üzenetben informált.
    Soha, sehol nem hagytam még ekkora csokrot egy órára, de nem érzem indokolatlannak.
  • Összkép:

    Nem tudom, hogy kinek lehet hasznos a fönt taglalt beszámoló, mer Dóri elvileg csak azokat várja akik voltak már nála, ők tudják milyen. Akik nem voltak nála azok csak szerencsével, vagy protekcióval jutnak be hozzá, mint én. Szóval várhatóan keveseknek...
    Én mindenesetre örülök, hogy össze tudtuk hozni a randit. A cicikbe egyenesen szerelmes vagyok :-)
Happy Massage