• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Édesem!
    Köszönöm az írásod, bár a polclerúgás miatt picit szégyenlem magam...
    Nagyon élveztem a társaságod, úgyhogy ne aggódj, pályán maradok :D
    Csókollak a következő találkozónkig! :)

  • Egyeztetés:

    Alice-t a visszavonult kedvencem által telefonban ismertem meg, közös akcióikról született itt pár beszámoló. Mivel a masszázst nem igazán szoktam igénybe venni, de Alice intelligenciája már a telefonban megfogott kértem, hogy ha áttér a másik oldalra jelezzen. Egy hete jelzett itt üzenetben, meg is telt rögtön az előjegyzése több napra, csak mára sikerült egyeztetnünk. Ehhez kellett 2-3 telefon, megérte lásd lennebb.
  • Megközelítés:

    Egyszerű, főleg gyalog. Vigyázat, mert Alice általi önfeledtségében elfelejtheti az ember a parkolási díjat. Metró M3 500 méter.
  • Helyszín:

    Panelház, többedik emelet, nálam ez a határ, ahol még nem hívok liftet. Tiszta, rendes, jó illatú, egyszerű lakás. Az egyik tusfürdő márkája éppen „Alice” volt, gondoltam az övé, nem is mertem magamra pazarolni. A kicsi szoba a célnak tökéletes, stabil az ágy, van hova lerakni a ruhákat és a pohár vizet is. Szerintem ketten vannak a lányok, nincs áthallás, legfeljebb mi voltunk hangosak, de az kit érdekel :)
  • Lány külseje:

    Szőke nádszál kisasszony, karcsú derekát képes voltam egyszerre oda-vissza megölelni. Szimpatikus szép arc, értelmet sugárzó tekintet, középhosszú, egyenes szálú, illatos haj, tökéletes fogsor, világos bőr. Mellei kicsik, pindurka bimbói különbözőképpen reagálnak -különleges szexepil- feneke tökéletes, nagyobb tenyérben pont elfér. Nőiesen formás karjai, lábai és háta meglepően izmosak. Egyetlen tetoválása az alap mantrát szimbolizálja. Kedves kis tündérke, sokat ígérően csábos tekintettel ;)
  • Action:

    Alice barátságos-beszélgetősen indított, olyan könnyedén közeledett hozzám, mintha már igen régóta ismerne. Kicsi időt kellett kérnem, hogy felengedjek, nem vagyok gátlásos, de ekkora kedvességcsomagra nem számítottam. A kötelező formaságok után kompromisszumot kötöttünk a megvilágítás erősségével kapcsolatban, mint minden lány, aki meg van elégedve magával, végül beengedte a napot a szobába. A melltartó lepattant valahogy, a bugyi is eltűnt kézen-közön, a törülközőm lecsusszant a székre és már így állva összesimultunk. Csókos a lány, szeret és tud is, kezei sem unatkoztak, megragadtam az alkalmat és a formás feneket. Ágynak dőltünk, itt Alice először oldalról vett kezelésbe, majd szájával rögzítve a kör középpontját fölém került, átvetette rajtam a lábát és már éreztem is a finom illatos puncit. Muszáj volt használni a nyelvemet, Alice csiklója meghálálta a gondoskodást, remegős orgazmushoz segítve tulajdonosát. Szép mondattal „Már most beloptad magad a szívembe” fejezte ki köszönetét. Nemcsak a szavak mentén, hanem a gyakorlatban is megvalósult a hála, mert a nagy igyekezetem általi lankadtságomat Alice pillanatok alatt kőkemény erekcióvá változtatta, úgy tett rám egy pontosan illeszkedő óvszert, hogy észre se vettem a trükköt. Már ült is volna bele, de kértem, hogy hadd aktivizáljam magam, Alice kívánságára szemből kezdtük. Óvatosan centiztem magam belülre, ilyen vékony lánynál igencsak passzentos vaginára készültem, de a gyümölcsöző előjáték segítségével és egy széles terpesz után tökéletesen egymásba illeszkedtünk, mint kulcs az (új) zárba. Ölelt, húzott magára, csókolt, visongott, örömködött, élvezkedett, én meg toltam-húztam kedvemre, kedvünkre, immár tövig. Egyszer csak cserepek csörömpölése zajongott bele meghitt szeretkezésünk hangjaiba, megtelt az ágy elefánttal, buddhával, vázával, gyertyatartóval ki tudja még mivel. Lerúgtuk a falról a polcot :) Nyakunkba hullott minden, de szerencsére nem tört el semmi. Alice legyintése jelezte, hogy nem gond, folytattuk. Missziben, egy alapos, nagy terpeszes, fenékmarkolós, csókolós döngetés után ért el az orgazmus. Izzadtan egymáshoz tapadva beszélgettünk egy sort, majd helyére akasztottuk a polcot, visszapakoltuk az elefántot és társait.
  • Elszámolás:

    Átlagos budapesti ajándék, előre bekészített borítékban érkezéskor. Extrákkal ezúttal sem foglalkoztam, ami normál esetben szóba jöhet, amúgy is ott az alapban.
  • Összkép:

    Kis vékony szőkeség, akiben hatalmas energia lakozik, köszönhetően az érzékelhetően nem kicsi szexuális étvágynak és pozitív életszemléletnek. Nagyon örülök, hogy meglátogattam, vissza fogok térni, ha megmarad ezen a vonalon.
Happy Massage