• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága Lucifer:P

    Köszönöm szépen hogy megtisztelsz mindig amikor erre jár az utad:P
    Szeretettel várlak bármikor:)
    Csókocskállak, és köszönöm a beszit:P

  • Egyeztetés:

    Mivel Regi régi vendége vagyok, így mikor utam a környéken visz, megcsörrentem és bepróbálkozom nála egy gyors randevúval. Ez úttal is sikerrel jártam a múlt héten. Hívtam, ő egyből felvette és barátságosan köszönött. A szükséges tisztelet körök megfutása ez úttal kimaradt, így mindjárt meg is egyeztünk egy kölcsönösen jó etsi időpontba.
  • Megközelítés:

    Szinte már csukott szemmel oda találok, főúttól nem messze, a belváros szívében, abszolúte jó helyen.
    A helyi tömegközlekedési viszonyokat nem ismerem, azért ezt most kihagynám.
    A parkolás este ingynes.
  • Helyszín:

    A szokásos régi építésű 4 emeletes ház *** emelete. Belépve viszont a szobába, az elvarázsol és magával ragad. A fürdő a szokásos kicsi, de tiszta, és rengeteg féle-fajta tusfürdővel felszerelt. A B@szoba igazi élményszoba, minden jóval megálldva, közepén izgalmas rúddal, mely egyből beindítja a férfi fantáziát. A szoba egyik oldalában egy bárpult áll, mely a kifáradt férfi szervezetet látja el hűsítő/melegítő folyadékkal. Innen már csak egy jó kubai szivar hiányzik!
  • Lány külseje:

    Regina egy csodás MILF. Eszméletlen jó alakkal, formás enyhén gravitáló cickókkal és valami csodás selymes bababőrrel, melyet a 20 éves lányocskák is megirigyelhetnének! Mindehhez pedig igen igényesen kiválasztott sexi rucikat sikerül minden egyes alkalommal magára öltenie.
  • Action:

    Egy gyors fél órás lazításra ugrottam csak fel Gerinához, hogy nap közbeni fáradalmaim egy kicsit kipihenjem. Mivel rgóta ismerjük egymást, így nem húzva az időt, ékrezésem után azonnal levetkőztem és megtámadtam a fürdőt. Mire vissztértem onnan, Ő egy írtó szexi melltartó aligbugyi kombóban várt, s persze már korábban fürdött. Alig bírtam visszafogni magam, szinte telejsen lerohantam. Ő persze ugyanevvel a hevességgel támadt rám, s mint két kiéhezett fenevad tekergőztünk egymás karjaiban. Rövid idő múlva megadtam magam, s hanyatt fekve elnyúltam az ágyon és bámultam az oldalsó és mennyezeti tükröket, néha szemeztem Ragivel. A látvány magáért beszélt. Egy gyönyörű szőke MILF szex testének tükörképe valmint a puha ajkai közt ütemesen szánkázó férfiasságom eltűnése és megjelenése maga volt a gyönyör. Regi nem csak az ezredessel, hanem a környékével is foglalkozot, sőt egész elkalandozott még hátrébb is. Eszméletlen jó volt érezni, hogy odalenn minden négyzetmiliméter, minden idegvégződés kényeztetve van. Regi néha elkapta ezredes urat és tövig nyelte úgy, hogy éreztem a makkom átcsúszik a torokgyűrűn és az kellemes szorításban részesíti azt.
    Ekkor már úgy fel voltam spanolva, hogy kértem fordítsa felém kívánatos rózsaszin szírmait, hadd kényeztessem 69 -ben én is őt. Kizárólag nyelvemet használva kezdtem kényeztetni egyre duzzadó csiklóját és rózsás popsinyílását, melyet kélyes sóhajtásokkal és halk nyögdécseléssel nyugtázott. Sajnos szerintem el nem élvezett, mert odáig nem jutottam, hisz a sóhajok közepette egyszer csak teljesen torokra engedte a nagyvezért és ott tartva, torkával ingerelve, kezével simogatva tüzelésre kényszerítette. Hatalmasat lőttem. Ő pedig benn tartotta mindaddig, míg meg nem nyugodtam és el nem ernyedtem. Ekkor az anyagot szilviába engedte és engem pedig szépen letörölgetett. Ezt követően érkezésem másik fő atrakciója következett: Regina finom krémel megmaszírozott. Oly ügyesen és szakszerűen maszíroz, mintha tanulta volna. Én nagyon szeretem, ahogy csinálja. Miután a teljes testemből eláramlott a feszültség, búcsúzás képpen vettem még egy fürdőt, majd lerendezve az anyagiakat távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elszámolást, törzsvendégként utólag rendeztük. ***.
  • Összkép:

    Én szeretek visszajárni Regihez. Amit ad azt maximálisan és szívből teljesíti, nem pedig kényszerből. Nagyon jó *** nyújt kiváló és minőségi ***. Remélem még sokáig velünk lesz!
Happy Massage