• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Köszönöm a csodás beszámolót kedves Laca!

    Megmelengetted vele a lelkemet! :))

  • Egyeztetés:

    Volt 1-2 üzenetváltás itt az oldalon, aztán felhívtam és szerencsére másnap estére meg is tudtuk beszélni az időpontot. Majd SMS-ben megkaptam a pontos címet, így aztán minden infót könnyen megkaptam.
  • Megközelítés:

    Odafelé taxival mentem a belvárosból, de mint kiderült azért két irányból is lehet közelíteni. A GPS elég meredek utcákon vitt fel a hegyre. Hazafelé megtaláltam a buszmegállót közel a fogaskerekűhöz, szóval BKV-val sem vészes a feljutás.
  • Helyszín:

    Őszintén megmondom nagyon nem néztem körül, máshol jártak a gondolataim. Egy szép tiszta lakás, gyönyörű kilátással a városra, már amennyit láttam belőle a sötétben. A tatami a szobában elhelyezve, kanapéra dobtam a ruhákat. A fürdőben is minden OK.
  • Lány külseje:

    Mara, mint ahogy a fotókról kiderül nagyon szép arccal van megáldva, olyan angyali arc, hozzá visszafogott hang, legalábbis a masszázs előtt az volt. :) Mint ahogy az előttem ott járók említették szuper alakja is van,
  • Erotikus masszázs:

    Nagy összehasonlítási alapom nincs masszázs terén, nem beszéltünk meg semmit, csak hogy 1,5 órás legyen. (1 óra masszázs+fél óra lingam) .Fürdés után hasra feküdtem, betakart, majd elindult az egyik lábamon. Amire iszonyúan ráérzett, az a talpam volt. Meg is dicsértem érte, jó erővel és pont a legjobb pontokat nyomta. Szintén kiemelném a combok átgyúrását is. A kezdeti izgalom nagyon gyorsan elmúlt és tudtam élvezni az erős kezeit. Bár Mara nagyon csinos, próbáltam befelé figyelni, erre van mostanában szükségem. A lábak után a hátam, vállam következett. Mivel a lapockámnál mindig sok fájdalmam van, oda kértem egy kis extra figyelmet. Nem volt könnyfakasztó csomórombolás, de jó technikával dolgozta szét. Karok következtek, ahol a tenyeremnél megint olyan jó érzés fogott el, pont úgy nyomta, ahogy imádom. Volt még kis nyak masszázs, majd fordultam.
    Azt hittem következik már a levezetés, ezért a processzorom beindította az ágaskodó hadműveletet, de még szemből is átmozgatta a lábaimat.
    Két kézzel lazította a csípőmet, ami olyan bizsergető érzést okozott, hogy azt hittem eljön a vég (ezt utoljára egy thai masszőrnél éreztem).
  • Levezetés:

    A levezetés nálam mindig kritikus, mert könnyen lázba jövök és akár túl gyorsan is elmehetek ilyenkor. Ezt jeleztem Marának is. Ő nagyon ügyesen a környéket érintve, simogatva, majd vissza-visszatérve a fegyverhez, izgatott. Nagyon tetszett, ahogy a mellkasomat is átsimította szinte mindegyik körben. Így ment ez jó pár alkalommal. Amit a túlzott érzékenységem miatt nem igazán tudok kiélvezni, hogy milyen lehet egy hosszabban végzett lingam masszázs, majd talán egyszer. A végén néhány jól irányított fogással el is mentem, miközben Mara a testem fölé hajolt.
    Hagyott kicsit pihenni, addig ő ki is ment a szobából.
  • Elszámolás:

    A masszázs és a fürdés után adtam oda a telefonon megbeszélt *****.
  • Összkép:

    Egy nagyon jó sportmasszázst kaptam Marától egy igazán érzéki levezetéssel. A masszázs előtt és közben nagyon visszafogott volt, csendes. Utána is megtartotta a távolságot, kiment, csak akkor jött vissza, amikor már felöltöztem.A masszázs után kicsit beszélgettünk és azt vettem észre mintha kinyílt volna, mint egy szép virág. Nagyokat mosolygott, mintha jobb kedve lett volna. Nekem ez egy nagyon pozitív volt még az összképben. Nem mondanám, hogy sok mindent megtudtam róla, de nem is ezért mentem, mint említettem feljebb befelé szerettem volna figyelni. Viszont nagyon jó érzés volt vele egy légtérben lenni erre a kis időre. Nagyon köszönöm! :)
Happy Massage