• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és végre felvette. Próbáltam többször de összekevert vkivel és egy ideig nem vette fel nekem. Ezt elmesélve jót nevettünk.
  • Megközelítés:

    A telefonban megkaptam a pontos címet ami nagyon könnyen megközelíthető. Én bringával érkeztem van bringaparkoló aminek örültem. Autósoknak akad hely, metró van a közelben.
  • Helyszín:

    A helyszín tökéletes. Igazi kis szerelmi fészek. Legénylakásnak is elfogadnám. Egy amerikai konyhás nappali egy fürdő és egy háló. Mindenhol rend és tisztaság és finom illat mint a vendéglátó. Jó érzés volt bemenni.
  • Lány külseje:

    Brenda gyönyörű nő. A képei hűen mutatják a valóságot de még annál is szebb. Fenomenális teste van és nagyon jól tudja használni. Mellei tökéletesek. Nem találtam rajta semmi kivetni valót. És ami a legfontosabb van benne egy igazán kifinomult sexualitás és ezt a rezgést érezni mikor belépsz hozzá.
  • Action:

    Kedvesen fogadott pedig nem voltam nagyon szalonképes pláne munka után és bringával. Ő mégis vmi hihetetlen bájjal és eleganciával bánt velem. Kicsit leültünk a nappaliba beszélgetni nagyon oldott volt a hangulat. Egy felül fűzős fekete fehérneműben fogadott. A gyönyörű mellei ami a kedvencem lett csodálatosan álltak benne. A nappaliban levetkőztem még beszélgetés közben majd el fürdeni. A hálóban folytattuk állva csókolózással. Közben fehérnemű még fent simogatásokkal ismerkedtünk. Még most is ha vissza gondolok el kezd mocotogni. Mikor érezte hogy bekeményedtem kihámozta a gyönyörű melleit és én alig bìrtam betelni velük.
    Lefeküdt az ágyon ami egy nagy és kényelmes ja és elegáns francia ágy. Muszály kicsit kényeztetnem. Nem igazán szoktam igénybe venni a kölcsönös kényeztetést de itt nem bírtam megállni hogy bele ne kóstoljak édes kelyhébe. Nagyon élveztem.
    Utána ő állt négykézláb és egyy kellemes franciázásba kezdett.
    Egy kis idő múlva felhelyeztük a gumit vendéglátóm hátradőlt és belé hatoltam. Hosszan és érzékien szeretkeztünk imádtam ahogyan hátranyúlt és közben az ágyat fogta. Volt még egy kis lovacska még egy kis francia de a végén újra az első póz és nem is engedtük el egymást csak amikor elélveztem.
  • Elszámolás:

    Fullos egy órás programban vettem részt. Annyi amennyit a telefonbam megbeszéltünk. Nagyon korrekt nőt ismertem meg benne. A végén rendeztük .
  • Összkép:

    Olyan érzéssel távoztam hogy már azon gondolkoztam mikor tudok újra eljutni hozzá. Nagyon magával ragadott kedves személyisége és egy igazán elegáns magas sexualitással rendelkező hölgyet ismertem meg benne.
Happy Massage