• Honey

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mint olvasható, Honey sok helyen elérhető, én újító jelleggel viberen beszéltem vele, majd 1 óra múlva a ház előtt hívtam. Könnyű vele egyezkedni, mindenben segítőkész volt.
  • Megközelítés:

    Személy szerint bkv párti vagyok, ezt néztem első sorban. Jelentem a busz pontosan előtte, de tényleg! előtte tesz le, hamarosan pedig a villamos is. Autós szempontból kis utcákban belátható távolságon belül található parkolóhely. Mivel esti időpontban mentem egészen sok hely volt, de pontos számokat ne kérjetek tőlem :)
  • Helyszín:

    Új építésű háztömbben, kulturált helység. Szépen kialakított, fázós talpú vendégeknek mamusz előre készítve :) Fürdő tiszta, törülköző tiszta, tusfürdő választék príma, szájvíz pipa, már csak a vendégnek kell tisztának lennie :) A masszázs szobában masszázs ágy és tatami is található, szépen berendezve, tágas, van hely mindennek. Rajtunk kívül nem találkoztam senkivel, nem láttam, hallottam senkit, maximális diszkréció!
  • Lány külseje:

    Honey egyszerűen GYÖNYÖRŰ!!! :) Gyönyörű barna szemek, nekem nagyon tetsző szép arc, a teste iszonyat formás! Feszes bőr, picike popsi, eszméletlen mellek, hosszú szőke haj...képeknek abszolút megfelelő, ő van rajtuk, semmi kétség! Nekem nagyon az esetem :)
  • Erotikus masszázs:

    A találként előre tervezett ideje másfél óra volt, ennek megfelelően két masszázs részre és két levezetésre osztottuk az időnket. Miután visszatértem a fürdőből a tatamin kezdtünk neki a masszázsnak, ami mindkettőnk részéről meztelenül történt :) Az első masszázs részben kifejezetten a hátam és vállam átgyúrása szerepelt, nagyon jó kezei vannak. Én teljesen ellazultam. A masszázs végig olajjal történt, de van lehetőség krémre is. Jobb szeretem olajjal :) A hátam után helycsere, majd én olajoztam őt, majd vissza és csúszka szemből, majd... :P kis ugrás és masszázs kettő ;) ekkor a lábaimat masszírozta végig, nekem ez is nagyon kellemes volt és jól esett. Majd egyszer csak egyre fentebb éreztem őt és egyszer csak azt vettem észre, hogy a nyakamat puszilgatja és a fülemet harapdálja :) nagyon nagyon jó volt :))
  • Levezetés:

    Na igen, ez a rész itt elvileg ugyebár két részből állt. Az első masszázs után bekentem olajjal, majd szemből kaptam egy igazi barátnő feelinges csúszka masszázst. Az egész együtt létünket valahogy a nyugodt, csendesség jellemezte, semmivel sem kapkodtunk, így a felvezetéssel és a levezetéssel sem. Szóval csúszka után "kézbe vette" az irányítást :) és eszméletlen finom franciázásba kezdett. Azonban én se akartam kimaradni semmiből, szerettem volna megkóstolni, így 69-ben folytattuk :) bizonyos szempontból hiba volt, mert ezzel radikálisan csökkentettem a robbanásig hátralévő időmet. De megérte! Nagyon is megérte :)))
    A második levezetésünk mint írtam puszikkal és fülharapdálással kezdődött, majd sajnos miattam nem is "fajult" tovább. Azonban ezzel nem volt letudva a dolog, hosszú percekig összebújva cirógattuk és puszilgattuk egymást. Barátnő feeling level 1 000 000 :))
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint. Szó sem esett róla a randi alatt. Nem ez volt a lényeg. A végén öltözés közben az egyik szekrényre helyeztem. Az ajándék a kapott minőséggel teljesen arányban van!
  • Összkép:

    Talán a beszámolómból is átjött, hogy Honey-val nem egy szaftos, vad pornós, mocskos szeánszt tartottunk. A randinkat teljes mértékben a meghittség, a gyengédség és az érzékiség lengte körül. Nekem személy szerint nagyon jól esett! Tessék vigyázni rá!!!
    Biztos vagyok benne, hogy nem utoljára találkoztunk! :*
Happy Massage