• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezúttal az üzenetváltás elmaradt, kapásból telefonon érdeklődtem és szinte elsőre el is értem. Az időpont egyeztetés már keményebb dió volt, ennek megfelelően több alkalommal is beszéltem vele, illetőleg a barátnőjével, aki akadályoztatás esetén kezeli a telefont. A népszerűség átka :) A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem ezekben a hetekben csakis a hétvége volt jó, valószínűleg a hétköznapokon könnyebben találtunk volna alkalmas időpontot...
    A beszélgetések alatt mindvégig kedves és készséges volt.
    Az időpontot végül is a barátnőn keresztül sikerült lefoglalnom, semmi probléma nem adódott ebből; minden úgy volt ahogyan megbeszéltük.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, a helyszín könnyen megtalálható, és megközelíthető (tömegközlekedéssel is pofonegyszerű), a parkolás átlagosan pesti :) Én kb.: 3 és fél perc alatt találtam parkolóhelyet 42 méterre a háztól. A parkolás fizetős, kivéve, ha hétvégén mész, mint én...
  • Helyszín:

    Maga a ház egy felújított társasház.
    A lakás szép, tiszta, a célnak tökéletesen megfelel. A háló tágas, nagy és kényelmes franciaággyal, tükrökkel megfelelően ellátott a maximális vizuális élmény kedvéért :)
    A fürdő makulátlan, minden mire szükséged lehet a kezed ügyében (1,5 méternyi tusfürdő készlet, figyelmesen alakra hajtott törölköző, stb.); Jessyca megadja a módját mindennek és ad a részletekre is.
  • Lány külseje:

    Ha a fotói alapján választod ki a hölgyet, akkor nem fog csalódás érni; no nem mintha a más alapján választókat érhetné, eme tünemény kapcsán :)
    Jess egy 160 cm-es csoda! Fantasztikus alakja van, szép cicik, formás popsi. Selymes bőrével, finom puncijával és fenomenális popójával nem tudtam betelni. Ami nekem mégis leginkább bejött, az a bájos arca, no meg a pajkos, mindig csillogó, kacér szemei!
  • Action:

    Sajnos mindösszesen fél óráig élvezhettem vendégszeretetét, ám ez alatt, illetőleg korábban már a telefon beszélgetések alatt is, maximális kedvességet, a későbbiekben pedig odaadást, figyelmességet tapasztalhattam meg. A barátnő feeling teljes mértékben megállja a helyét.
    A kezdeményező készsége tökéletes mértékben fejlett, mindezt azonban csodálatos, abszolút nem parancsolós, vagy nyomuló köntösben tálalja.
    A játékszabályokat a legelején lefektettük, egyébként nagyon kevés tabu van, volt. Ezen kereteken belül viszont bármilyen ötlettel, kívánsággal előállhattam, készségesen teljesítette.
    A hozzáállása csillagos tizenkettes :)
    Mint már említettem, csupán fél órát volt szerencsém eltölteni eme hercegnővel, ami, valljuk meg, nem teljesen elég megtapasztalni mi a kedvence, illetve a Káma-Szútra minden pozícióját végigpróbálni. De egy minden egyes perc maga volt a gyönyör!
    A fürdőből kilépve, a hangulatos szoba félhomályába belépve és a törölköző béklyójától megszabadulva azonnal jeleztem, félreérthetetlen módon, hogy mennyire kívánatosnak tartom Jessyca-t. Ő ezt konstatálva kezelésbe is vette a legérzékenyebb pontomat. Meg kell, hogy jegyezzem, hogy szinte tökéletes az orális technikája, a mélytorkos kényeztetése pedig egyenesen isteni! Most, hogy megemlékezek róla is újra elönt a "tettvágy" :) Kis idő múlva, kértem, hogy had kényeztethessem én is őt egy kicsit, amire meglehetősen jól reagált, remélem élvezte is és nem volt számára annyira szörnyű :) Megint kis idő múlva, kérésemre 69-be fordulva folytattuk egymás testének felfedezését. A végtelenségig szeretem volna ezt átélni, de a kegyetlen idő szélsebesen telt, ezért kértem a védőfelszerelést és lovaglásba kezdtünk. Puncija nagyon finom és forró, leírhatatlan érezni; a pozíció váltásig már el sem jutottunk, így lett végem.
    Kis beszélgetés, zuhany, majd fájdalom teljes búcsú.
  • Elszámolás:

    Pontos, korrekt; minden úgy történ, mint ahogyan megállapodtunk az ismeretségünk legelején!
  • Összkép:

    Fantasztikus volt, mint már említettem minden egyes percében a mennyországban éreztem magam; kevés lánnyal éltem át ezt a csodálatos érzés és mondhattam el magamról, hogy az együttlét után maradéktalanul boldog és felszabadult vagyok. Jessycaval átéltem mindezt! Hazafele végig énekeltem azt utat...
    Azonban biztos vagyok benne, hogy legközelebb; mert biztosan lesz legközelebb, nem fél órát töltünk el egymás karjaiban!
    Ajánlás; nem hiszem, hogy kellene, képei, beszámolói, hozzáállása magukért beszélnek. Menj el hozzá, tégy egy próbát, csalódás nem fog érni (legalábbis negatív értelemben nem!)
    Jess, már régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy meglátogatlak, kimondhatatlanul örülök, hogy végül is találkozhattam Veled. Csodálatos, intelligens, kedves, finom teremtés vagy, egy igazi kincs! Nem tudok elég hálás lenni, hogy élvezhettem társaságod, ha csak egy röpke időre is!
    Köszönöm ezt a fantasztikus vasárnapi randevút!
Happy Massage