• Eni21

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem olyan egyszerű elérni, némi kitartás kell hozzá. Nekem szerencsém lehetett, mert harmadszori próbálkozásom után felvette. Ismertem már Őt régebbről, így semmi más nem érdekelt, csak az, hogy mikor találkozhatunk. Egyébként, mint mondta, minden kérdésre szívesen válaszol telefonon. Az elérhetőségi idejében érdemes csak keresni, mert erősen (és szerintem helyesen) óvja a magánéletét.
  • Megközelítés:

    Eni útmutatása alapján könnyen megtalálható. A parkolás nappal fizetős lehet, de én este mentem. Tömegközlekedést nem ismerem arrafelé.
  • Helyszín:

    Viszonylag nem régen épített lakóparki lakás. A fürdő tiszta, tusfürdő hegyek, meg ami még kell, a szoba tágas, a francia ágy kellően nagy és kényelmes, a hangulatvilágítás teljesen jó. (Nincs sötét) A lakás tiszta, otthonos.
    Ebből ugyan sokat nem fogtok látni, mert Eniről nem lehet levenni a tekintetet.
  • Lány külseje:

    Előre bocsájtom, elfogult vagyok és leszek, kár is ezzel vádolni. :)
    Két és fél éve találkoztunk néhányszor, de akkor olyan benyomást tett rám, hogy az óta reménykedtem a visszatérésében. Ennek megfelelően igen nagy várakozással és elvárással érkeztem meg.
    Ajtónyitáskor rám abszolút nem jellemzően másodpercekig csak néztem, mint a birka. Az alig nagykorúságát betöltött kislányból csodaszép Nő lett.
    A képeinek teljesen megfelel, semmi retus, de az arányokat csak élőben lehet igazán látni. Elfárad a szemünk, mire végignézünk hosszú és igencsak formás combjain. Mindehhez még egy szédítő magasságú fekete tűsarkú volt rajta, pedig amúgy sem alacsony. Fekete bikini, meg valami fekete top takarta álomszerű vonalait. Eninek kiemelkedően szép kezei vannak. Hosszú ujjak, selymes tapintás és ahogy megérinti az embert…. De majd később.
    A ruha kicsi, de formás és kemény mellecskéket takar a bikini alsó alatt pedig csodás, ápolt baba punci rejtőzködik. Bőre finom illatú, üde. Arckitakarással hirdet, de nem kell félni. Ez ugyan ízlés kérdése, de szerintem bárki helyesnek mondaná, nekem meg kifejezetten tetszett. Őszinte nyílt tekintet, barackmag formájú, melegséget sugárzó, zöldes árnyalatú szemek és gyönyörű száj. Ajkait, mintha egy plasztikai sebész töltötte volna tökéletes formájúra, de az övét még a szülők alkották. Szóval mindene eredeti.
    Kisugárzása magával ragadó, és az az illat, ami öleléskor megérint, az már letaglóz.
  • Action:

    Már az előszobában olyan kedvesen fogadott, mintha a több mint két évvel ezelőtti találkozásunk tegnap lett volna. A kezdeti ámulatomon egy öleléssel átsegített, kaptam néhány puszit, majd a szemembe nézett és megcsókolt. 18 éves koromban már ettől végem lett volna.
    A szobába beérve még állva beszélgettünk, majd a már korábban megtett tisztálkodást követően finom csókok kíséretében az ágyra invitált. A felső kis topját segített levenni, a melltartóval és bugyival már boldogultam. Meséltünk még egymásnak az elmúlt időben történtekről, de egyre többet csókolóztunk. Eni elképesztően csókol. Finoman, puhán, nyálasan, nyelvesen. Nem barátnősen, annál jobban.
    - Itt jegyezném meg, hogy Eni kivételes jelenség. Ha még ismeretlenül látogatod meg, először még csak úgy tetszik. Pár perc elteltével már érzed, hogy ez a randi nagyon jónak ígérkezik. És mire eljutsz a meztelen testének öleléséhez, miközben csókol, már „beleszeretsz”. -
    Nincs nyelvpörgetés, nem dugja a torkodra „csak” kényeztet úgy, mintha téged szeretne a legjobban. Azt gondolom, ez az érzékiség csúcsa.
    Bár ezt beláthatatlan ideig lehetne folytatni, csak megindultam a helyes kis mellecskék irányába. Bimbói érzékenyek, csókokra jól reagálnak és lágy sóhajok is elhagyják azt a csodaszép ajkakat. Haladnék tovább a punci irányába, de Eni magához húz, hiszen már rég csókolóztunk. :) Aztán csak eljutok a csodák kapujába és változatos, kitartó nyalakodásom ajándékaként kapok egy-két dicsérő szót, a kis kehely meg egyre nedvesebb lesz. Újabb csókolózást követően megkérdi, hogy bekenhet-e, majd igenlő válaszomat követően nem kevés olajt önt rám. Rám fekszik és először csak a cicikkel, majd a szájacskával kezdi kényeztetni igencsak vigyázzba állt barátomat. Franciája is az érzéki kategóriába sorolható. Nincs mélytorok, de legalább kétharmadig beveszi, csókolgatja, végignyalja, majd újból beveszi. Aztán csúszka, csók és ismét a szájjal való kényeztetés. Ez már több mint sok az élvezetekből, de kitartok és szólok, hogy szükség lenne a védőeszközre.
    Nedvek a helyükön, síkosítóra nincs szükség.
    Némi érdeklődésemre a folytatást illetően először lovacskában kezdünk. Jó választás volt, így Ő tudja irányítani a kezdést. Szükség is van rá, mer hihetetlenül szűk a gyönyörű puncika. Finom kezdést követően aztán tövig becsusszanok és hol Ő mozog, hol én adom az ütemet, aminek egyre nagyobb sóhajok a következményei. A folytatás hátulról történik. Te Úristen… az a világbajnok popsi. (az írás pillanatában a 11. sz. sötétebb tónusú kép) Gyorsan elmenők ne nézzenek oda, mert rögtön vége a menetnek. Ha bírjuk, lehet tolni egyre erősebben. Eni nádszál vékony ugyan, de kifejezetten szereti a kellő felvezetés utáni keményebb szexet, miközben sóhajai, nyögései egyre hangosabbak. Toltam is ahogy bírtam, csattogtunk, és Ő is aktívan tolta rám magát. Hangos nyögések és néhány buzdító, majd elismerő beszólása után még jobban.
    Eni nem színészkedik. Már legalább 15-20 perce szexeltünk, mire először kommentálta a történetet. Ha megjátszaná magát, akkor ezt megtehetné már két perc után is. Szerintem biztos lesz, akit nem fog dicsérni, de legalább őszinte.
    Persze hiába az elismerő szavak, minden kondíciónak van felső határa és már nem tudtam tovább fokozni a tempót, így kértem, hogy missziben folytassuk. Igen, már rég láttam a bájos arcocskáját, hiányzott is. A szeretkezős hadművelet során, amikor párás tekintettel rám néz, már tudom, hogy most felnyúl a kezével, magához szorít és csókol. Közben ismét biztatás, „…ez így nagyon jó!...” elismerés. És amikor éppen nem húz magához, akkor simogat, ahol ér. Mielőtt még teljesen lemerültem volna, még összeszedtem annyi erőt, hogy a hátamra feküdjek, majd franciás kivégzést kérve és megkapva a világszép ajkak között lett végem.
    Ugye, ezek után nem is olyan meglepő.... nem pattan fel, hagy megnyugodni, simogat. Majd pár másodpercre kiszalad a fürdőbe, de rögtön mellém fekszik, hozzám simul és simogat tovább. Beszélgetünk, csókolózunk. Semmi sürgetés, no TP, de azért illik betartani a megbeszélt idő intervallumot.
    A búcsú ugyan fájó, de az is Enikős. Ajtóban, ölelkezve, csókolózva, nyelvesen, puhán, felejthetetlenül.
  • Elszámolás:

    Mondhatott volna bármit, mivel előre nem egyeztettük. Én előre szoktam rendezni, de nem tudtam végül is mi fog történni, hogy milyen extra lesz, stb. Ezért a a végén kérdeztem rá az ajándék mértékére, amire egy igencsak korrekt ellentétezést mondott.
  • Összkép:

    Enivel az együttlét fantasztikus. Egy álom. Remélem egy kicsit sikerült ebből valamit átadnom.
    Aki a pornós feelinget kedveli, válasszon másik lányt, aki az érzéki szeretkezést, vagy kellő felvezetés után akár a keményebb szexet szereti, az ne válogasson tovább. Nem igazán lehet szavakba önteni az érzést, amivel megajándékoz bennünket.
    Most sem tudnám jobban összefoglalni, milyen is Ő, mint két és fél évvel ezelőtti írásomban, így magamat idézném:
    „Csak úgy dióhéjban: kedves, szép, értelmes, tudja, mit miért tesz, önzetlen, figyelmes, odaadó, jó illatú, nem megjátszós, jó vele a szex. Hogy visszamennék-e? Nem, inkább odaköltöznék.”
    Drága Eni!
    Bemutatkozó szövegedben ezt írod: - …cserébe Istennőd leszek és talán el is varázsollak... :) -
    Hát nálam sikerült mindkettő.
    Köszönöm, hogy Veled lehettem!
Happy Massage