• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nagyon szépen köszönöm ezt a zavarbaejtően hízelgő beszámolót kedves "volzs"! :)

    Tény, hogy ahhoz, hogy ilyen élményt tudjak nyújtani, szükséges a másik fél tiszteletteljes és odaadó hozzáállása is, és ez maximálisan megvolt benned, hálás vagyok érte! :) Ha tudjuk tartani ezt a hozzáállást, még sok szép élményben lehet részünk! :)

    Szeretettel várlak,

    Mara

  • Egyeztetés:

    Korábban már kacérkodtam a gondolattal, hogy felkeresem, a amit meg is tettem, de nem sikerült akkor egyeztetünk, mert túlságosan be volt táblázva. Most sikerült, mert jó előre bejelentkeztem (2 nap).
  • Megközelítés:

    Nem a szokásos belvárosi helyhez hasonló a helyszín. XII. kerület hegyvidéki része, a csúcsidő ellenére nem volt gond a megközelítéssel. Autóval kiválóan elérhető, parkolóhely szerintem napközben mindig van, a rendelési időn túl meg senki ne menjen... Tömegközlekedéssel is megközelíthető, de arról nem tudok nyilatkozni. Cím egyértelmű, nekem ismerős a környék, de nem egy teljesíthetetlen feladat odatalálni és bőven megéri, lásd lentebb...
  • Helyszín:

    A ház maga elég furcsa. A hegyvidéki adottságok miatt a bejárat valamelyik felső emeletre vezet az utca frontról. Ez önmagában kuriózum. A ház tiszta, rendezett, nincs nagy jövés-menés. Kicsit előbb értem oda, de senkivel nem találkoztam. A lakás nagyon jó hangulatú és valóban sokkoló a látvány, ahogy belépünk. A kilátás is rendben van, de közel sem annyira, mint Mara. Mara szépsége a panorámát ezerszer felülmúlja, mert olyan leírhatatlan kisugárzás párosul a külsőhöz, hogy azt nem lehet szavakba önteni... A szobában hatalmas terasz ajtók, ki is lehet sétálni kicsit körbenézni. A masszázs tatamin történik, a fürdő tiszta és kulturált. Tusfürdő kínálat rendben van, tiszta és száraz törölköző adott, nem is kell más...
  • Lány külseje:

    Mara egy földre szállt angyal. A bemutatkozástól a szeánsz végéig olyan alázattal volt irányomban, hogy kicsit zavarba is jöttem. Én a korábbi beszámolók alapján meg is ideologizáltam a találkánkat, de a valóság közelébe nem jártam. Csodaszép, ártatlan és izgalmasan visszafogott hölgyről beszélünk. Én azonnal függővé váltam, amint megpillantottam. Utcai ruhában fogad, amit a masszázs kezdetére kis short és egy spagettipántos top váltott, ami kihangsúlyozza, de legalább sejteti csodás alakját.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején megkérdezte, hogy voltam-e már hasonló masszázson. Mondtam is, hogy igen, volt már szerencsém, de a végére ezt teljesen átértékeltem. Ilyen masszázst sehol, senkinél nem kaptam. Az erotikus résztől eltekintve is sokkal jobban éreztem magam kezei között, mint eddig bárkinél. A lehetőségeim korlátozottak, de biztos vagyok benne, hogy ha mindenkinél jártam volna már, akkor is ezt tudnám csak elmondani. Alaposan megmasszírozott, a talpaimtól felfelé haladva. Imádtam, ahogy a combomnál néha-néha betéved a keze, de hangsúlyozom, hogy nehéz elmondani, hogy a masszázs része vagy az intim része volt a jobb. Köszönettel tartozom azért amit kaptam, mert új emberként távoztam tőle. Masszázs részek: talp, vádli, comb, fenék-derék, hát, váll, karok, váll, hát, majd újra a lábak, végül fordulás.
  • Levezetés:

    Az intim része annak ellenére, hogy ugyanabban a ruhában történik mint a masszázs, szintén leírhatatlan. Ez egy rituálé és aki kicsit is fogékony ezek iránt a dolgok iránt, csak az tudja mit jelent ez. Fel sem merült a gondolat, hogy kölcsönösség kerüljön szóba, bár csak e körül járt minden gondolatom. Szívem szerint órákon keresztül kényeztettem volna én is őt, de a tisztelet ezt nem tette lehetővé. Háton fekvés közben a lábaim közé térdel és a combokkal kezdi a felvezetést. Rá sem mertem nézni közben... Hihetetlen orgazmust volt szerencsém átélni a kezei között, amit tiszteletem jeléül nem is nagyon részleteznék. Elnézést ezért, de ha megtapasztaljátok, megértitek miért... Az biztos, hogy az összkép tette lehetővé azt, hogy olyat érezzek kezei között, mint eddig még soha. A fejemben folyton ott motoszkált az, hogy Ő annyira csodálatos, hogy elérhetetlen számomra és ezzel már nyert ügye is volt nálam. Földöntúli boldogság kerített hatalmába, ahogy fölém hajolva vette kezébe férfiasságom és talán az a legjobb kifejezés, hogy az intim masszázs nem csak a testemre, de az agyamra is hatott. Ezért is emelkedik ki magasan az itt felsorakozott hölgyek népes táborából!
  • Elszámolás:

    Előre, még telefonon megbeszéltük a részleteket. Gondolkodás nélkül felkerekítettem a rózsaszálak ****** amit még így is kevésnek éreztem azért amit kaptam. A gyakorlat végeztével az asztalkára tettem, egyetlen szót sem beszéltünk róla, leszámítva azt, hogy vissza akart adni. Mondtam nehogy, méltatlan lenne a helyzethez...
  • Összkép:

    Ide nehéz bármit is írni. Valami olyat kaptam tőle, amit eddig még sehol és így nincs is igazán összehasonlítási alapom. Mintha körtét akarnánk almával összehasonlítani. Félreértés ne essék, imádom az oldalt, de Mara nem való ide. Az ő ártatlansága, alázata, bája és kedvessége torony magasan kiemeli őt az itteni tömegből. Mi sem magyarázza ezt jobban, mint az, hogy még 5 km-re sem voltam, már kértem a következő időpontot, azonban sajnos a hét hátralévő részére be volt táblázva... Több beszámolóval nem is nagyon tervezek már, mert az biztos, hogy amíg Ő itt van, másnál nem teszem tiszteletem.
Happy Massage