• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Köszönöm QQri:) Nagyon Kellemes eggyüttlét volt, remélem lesz még ilyen. Millió csók :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, "egyéni ebédmeghívás" egyedi finomságokkal!:pl- két tojás, falatka kolbászka, szűzérmékért cserébe! Tetszett az újbóli lehetőség mindkettőnknek, megállapodtunk!
  • Megközelítés:

    Belváros, tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető! Napközben a közeli parkolók tele vannak, nehézkes lehet helyet találni. Sétaló utca jellegű rész, a Margit-híd pesti hídfőjéhez közel.
  • Helyszín:

    Ebben a sétáló utcához ledinkább hasolitó. részben található a kívül-belül retró jellegű épület s benne a lakás. A retró a fürdőszobában látszik meg leginkább! A tusfűrdő választék bőséges, a fürdőlepdő puha fogású, tiszta, illatos!
  • Lány külseje:

    A megbeszélteknek megfelelően a három részes " vágy keltőben" fogadott! ( a magassarkúból azonnal ki is lépett,ahogyan ezt is előre leegyeztettük! ) Csinos, fénykép azonos külső! Egyszerűsége rendkívül szimpatikus, szebb, mint legutóbb !
  • Action:

    Az illatos, puha fogású fürdőlepedővel be a zuhany alá, Ő már túl volt rajta,( erről az érkezésem alkalmával már meg is tudtam győződni. A csókok kôzben már kalandoztam is a finom tintású, nagyon friss illatú testén )A gyors zuhanyozás után már a franciaágyon folytattuk egymás simogatásos kényeztetését,ráhangolódását. Most ügyesebben sikerült fölös ruhadarabjaitól pillanatok alatt megszabaditanom, kaptam némi segítséget is. Most is csak néztem,csókolgattam,simogattam. Nem győztem betelni HÖLGYEM adottságaival! Rá kellett,hogy eszméljek, jobb az mindkettőnknek, ha nem ragad el magával a hév, hagyom ,hogy a megbeszéltek szerint legyek kényeztetve, hiszen azért jöttem! Hátamon feküdtem, és pazar látványban, és élményben volt részem: a számomra oly szimpatikus fejecske a lábaim között bólogatott és oly bőnyálas francia nyelvleckében részesített,hogy az érzékek birodalma majdnem a hatalmába kerített! Két finom tapintású kezével közben a mellbimbóimat ,comjaimat simogatta.Értésére adtam, viszonozni szeretném, mindkettőnk kedvencével, a 69- cel, sűrű bólogatással nyugtázta, de a kiskuki kényeztetését nem hagyta abba! Úgy fordúlt át a jobb lábával a fejem fölött ,hogy a gyönyörű. punci teljesen kitárult előttem! Ekkora terpesz, ilyen csodás lepkécske! Végem lett pár másodperc alatt a szájában! Nem így képzeltem, de fenséges élményben részesültem! Kis pihenő,tisztogatás után belibbent a fürdőbe, és vissza hozzám. Maradt még időnk mondta, milyen pózt szeretnék? A remélt siker érdekében kebelsex,és ismételten igazi bőnyálas ,test símogatós francia következett. A már ágaskodó kiskuki pillanatok alatt " védőrucit" kapott és egy missziónárius segitette megkoronázni az órácska végét! ( utólag kiderült ki is csúsztunk belóle. )
  • Elszámolás:

    A jól ismert pesti átlag ,a " **** ismét átlagon felüli! Utólag a kis asztalkára helyeztem,( nem számolta, nem nyúlt hozzá amíg ott voltam!) kis egyedileg becsomagolt személyes ajándékával együtt! ( "visszajáró vendég" )
  • Összkép:

    Amiért mentem bőséggel megkaptam egy olyan. HÖLGYTŐL aki rendkívüli kisugárzással, óriási empatikus készséggel, figyelmességgel van a partnere iránt! Nálam 100%- os barátnő feeling! Köszönöm NEKED, és ha tehetem visszajövök!
Happy Massage