• Zoya eszo

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Valamikor tavasszal a szerelmesek hónapjának elején akadt meg a szemem fotóin és keltette fel érdeklődésemet.
    Akkor egy hosszabb telefonbeszélgetésbe bonyolódtunk és megbeszéltünk egy közeli randi lehetőségét, de a közelgő nyár sűrű eseményei elsodortak.
    Nem szokványos értelemben vett kalandtúrám után éreztem, hogy szükségem van egy nem szokványos a testiség területén átélt kalandra. A fantáziámat már régóta foglalkoztató Zoya jutott az eszembe és máris zsebembe nyúltam a telefonomért, hogy felhívjam. Elég hamar felvette és a "művésznevén" bemutatkozva érdeklődött, hogy miben segíthet. A bemutatkozás, udvariassági és egyéb ilyenkor szokásos körök után egy rövid, de kellemes beszélgetésbe kezdtünk a legvégére hagyva a mi, mennyi-hol-hányóra-meddig témakörét. Minden tekintetben kellemes és biztató érzésekkel tettem le a telót. Másnap meg hívtam a megbeszélt időintervallumban és egy bő fél óra múlva már csöngettem a kapuján.
  • Megközelítés:

    A térképén feltüntetett adatok helytállóak!!!!!!! Ezt azért hangsúlyozom, mert ha valaki a GPS-be beüti az utca, házszámot, akkor a ház előtt fog megállni. Én szokásomhoz híven előbb parkoltam egy autó szalon előtt. Ünnep lévén a parkoló órával nem kellett törődnöm, mint ahogy a parkolással sem, mert volt hely bőven.
    Az Árpád-hídtól egy bő tíz perces séta, a Honvéd Kórháznál megálló egyestől kicsivel kevesebb.
  • Helyszín:

    A cím egy új építésű, rendezett, modern társasházat takart. Emberfiával nem találkoztam sem az utcán, sem az épületben,- gondolom ebbe bejátszott az ünnep és az ebéd idő.
    A lakás is a modern kor jegyeit hordozza, ahogy mondani szoktam "rend, fegyelem, tisztaság, század vigyázz". De érezhető,- ami abszolút nem nyomasztó-, hogy ezt a lakást csak egy célra használják. Hogy is lenne nyomasztó, hiszen mindenhol mécsesek, sólámpák, hangulatvilágítás teszi meghitt-barátságossá. Na és a vendéglátóm!!!!!
    A néhány fotón látható dzsungel szoba volt a tetthely, hol a besötétítést mécsesek, sólámpák tettek kellemessé. Nem részletezném, de minden adott volt (megfelelő számban is) egy kellemes élmény át/ki/megéléséhez. A ruha, táska elhelyezésére egy szék és egy inas szolgált.
    A lakásban még egy Hölgy folytatja áldásos tevékenységét, de vagy nem volt ott vagy a tapintat csillagos ötös jele ként volt jelen. Végig csend, nyugalom honolt a lakásban.
  • Lány külseje:

    A fotók hűen visszaadják vendéglátóm Nőiességét.
    A tapasztalatom sejtette velem, hogy a telefonban kissé érces hang mögött egy kellemes, barátságos, kommunikatív hölgy rejtőzik, kinek arca, tekintete magával ragadja a férfi szemet.
    Egy fekete ujjatlan egyben-mini őrületben nyitott ajtót, minek az oldala erősen anyagfolytonossági problémákkal volt megspékelve, hogy vizuális agyam még jobban elveszítsem.
  • Erotikus masszázs:

    Eléggé gyorsan a fürdőbe kerültem, hol az első kezembe akadó tusfürdővel és a szájvízzel party képessé tettem magam és siettem Zoya-hoz, ki a folyosón várt.
    A masszázságyon fekve leitatta hátamról egy törülközővel a nedvességet és hozzá látott, hogy a délutánomat csodássá és az utána következőket meg kellemesebbé tegye. Meleg krémmel látott nekem, lereagálta a sportos múltamat és jelenemet tükröző alkatomat és érezhető szaktudással látott neki, törődött testemnek, mi a lelkemig hatolt. Pár perc múlva éreztem, hogy még többre vágyom Zoya érintéséből és közös megegyezéssel hosszabbítottunk a programon.
    Elnyúltam a masszázságyon mint egy nagymacska, mert ez esetben más a metódus.
    Most kavarognak emlékeimben az események sorrendje és leginkább a levezetés részletei jutnak eszembe, de ha jól emlékszem a derekamtól indult lefelé a bokámig. Minden izmomat kellemesen átgyúrt, átmozgatott és mind két oldalamon levezetés képen a "nagy hullámzás" nevű cirógatással stimulált, mi valóban egy kellemes hullámzó érzés. Ez abból állt, hogy lágyan ujj heggyel simogatott bokától-fenéktől és amikor a térd hajlatban találkoztak kezei, egy hullámzó érzést keltett. Már ez is felér a VIAGRÁBÓL két szopogatással. Nagyon kellemes, izgató érzés.
    Aztán neki lát a derék, hát, váll, csuklyás izmok, nyak megdolgozásának. Van dolga bőven, mindig meg is jegyzi, hogy az adott izom, izom csoport letapadása, csomósodása az élet melyik területének a vetülete. Mondanom sem kell, hogy minden telibe talált. Az az érzésem támadt, hogy számára nyitott könyv az életem a testemen keresztül. Azt is tudja, hogy áfonyás joghurtot ettem.
    Az nagyon jól esett, mikor a nyaki izmokat is átmasszírozta egészen a tarkómig. Ezt kevesen teszik meg!
    A legvégén eljutott a talpamig. Itt valami olyan csodát művelt, hogy még el is tudott volna élveztetni.
    Mire végzett testemmel olyan laza voltam, mint a riga lánc, de előhúzott a cilinderjéből újabb gyönyöröket és az ujjait hátamon cikáztatva stimulált a borzongásig. De volt abban a cilinderben egy friss, ropogós törülköző is. Ráterítette egész testemre és lassan, egészen lassan lehúzta rólam. Leírhatatlan érzés!
  • Levezetés:

    Ez a törülközős produkció a második tétel nyitánya is volt egyben.
    Megkért, hogy forduljak hátamra, hozzám öltözött azaz levetett magáról minden, hogy a látásomat is kezelésbe vegye. Mondanom sem kell, hogy nagyon tutajos a látvány és a látásom is tisztult. Elmondott néhány játékszabályt és hogy hogyan fogjuk játszani a játékot.
    A lényeg, hogy Ő addig fog velem cicázni, míg nem adok egy kis "sajtot".
    A lingam masszázs nem csak egy egyszerű erotikus élményt adó kézi levezetés. ESZO-val meg pláne nem.
    Sok mindent bele lehet magyarázni, de az alsó nyirokrendszerre tett hatása egyedül álló és az elnyújtott technikával még hatásosabb.
    De esetemben a gyógyászati hatás csak másodlagos volt. Gyarló ember lévén igen is a már ismert érzésre vágytam.
    A testemet kényeztető kezek bőven krémezve nyúltak a már meredező Bors őrmesterem felé. Igazából nem tudok mit írni a mozdulatokról, mert egyfolytában Zoya szemeiben voltam elmerülve vagy az átélt élmény hatására csukva voltak szemeim, mert abszolút nem az érdekelt hogyan, hanem milyen érzések hullámát váltja ki belőlem. Mindenesetre egy egészen más világ, mint egy orális kényeztetés vagy közösülés.
    Tehát az érzések: Hol úgy éreztem, hogy egy forró punciban vigéckedik Bors Őrmesterem, hol úgy, hogy egy tüzes odaadó száj kényezteti. S mind ez megspékelve a tempó, szorítás élményével és az egész környék törődésével. Lépcsőfokról-lépcsőfokra mindig egy magasabb élményszinten jutottam el az orgazmusig, mi arányaiban legalább olyan mélyről törő hosszú volt, mint maga az ESZO.
    Nem tudom meddig tartott testem gyönyöre, de okozója végigkísért utamon és míg újra észhez nem tértem fogta a kezem.
    Majd megtörölgetett, megitatott és elkísért a fürdőszobába, hogy lemossa a hátam.
    Köszönet mindenért!
  • Elszámolás:

    Rémlett, hogy telefonban mintha lett volna szó erről, de mivel hosszabbítottunk és gőzöm sem volt az idő múlásáról:- hát megkérdeztem és letettem valahova. Mind ez a távozásom előtt történt.
  • Összkép:

    Rá lehet szokni erre is!!!
    Egy vonzó, kommunikatív, jó fej Boldogság Tündér társaságában meg pláne.
    Egy idegen férfi testhez az intimitás világában csak az tud ilyen alázattal nyúlni, aki tudja mit csinál és szereti. Zoya nem csak szereti, hanem élvezi is, a szeme volt a lelke tükre.
Happy Massage